Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Smo kupili Forda (Ameriška znamka). Motor je od Škode (Češka) ali pa VolksWagna (Nemčija) - nisem še prišel na čisto. Zadnji diferencial (verzija 4x4) je narejen na Slovaškem. Zavorni diski so narejeni v BiH. Karoserija je narejena na Poljskem. Pnevmatike so iz Španije.

Pravkar sem gledal Geely (Kitajska znamka). Model Atlas Pro. Če sem možakarja prav razumel, ima 1,5 litrski trivaljnik, 130 kW, štirikolesni pogon. Kolikor se je dalo razbrati, je motor narejen na Kitajskem, zadnji diferencial je tudi narejen na Kitajskem, stekla so tudi narejena na Kitajskem, in tudi pnevmatike so iz Kitajske...

Na koncu ugotoviš, da je Kitajski avto iz Kitajske, Ameriški pa je iz vseh vetrov nanošeno skupaj in sestavljeno nekje... In na koncu ga Američani nočejo in kričijo, da je Nemec, Nemci ga pa tudi nočejo in trdijo, da na njem piše Ford.

Če ne bo naslednji avto SkyActiv Dizel, potem bo kakšen Kitajc. Ker edino pri njih še veš, kaj si kupil...

Treba se sprijaznit, da imate caddy-ja doma. Jebiga, navadno kapelico imate, žal 😅

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Nič ni misterij, če ga pelješ do pravega majstra. Veliko stvari se premika med vožnjo in ugibanja so draga ponavadi.

Dober mehanik ti bo rešil zadevo.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi gremo pa na isto lokacijo kot lani. Paklenica. Samo apartma je štuk nižje.

Plaža slabih 10 min od apartmaja. Velika in ni gužve. 

Za tamalo so igrala na plaži, plitva voda, senca, tuš in tudi bife je 5min stran :bravo:

To je to. Pa še v park Paklenica se gremo mal sprehodit v hrib in veliko stvari je za raziskovanje. 

Komaj čakam. Še en dober teden in zaprežemo Fordove konje🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.