Ampak zanimivo, da je krivec spet stereotipno BMW, ki je vozil s prekratko varnostno razdaljo...
Sem sel iz Vrhnike zvecer okoli osmih... Tako lepo prazne AC do LJ ze dolgo nisem videl ... Edino skozi Vrhniko je bil zgoscen promet pa noben semafor ni delal... Predvidevam da zato, da ne bi se dodatno zaustavljal promet...
Zaparkirana Kitajka pobesnela in razbila jaguarja: kaj bi lahko storila v Sloveniji?
Kitajska voznica se je z range roverjem evoqueom dobesedno zrinila mimo jaguarja XF, ki je blokiral njen izvoz iz zasebnega parkirnega mesta. Mno?ica je navijala in jo nagradila z aplavzom. Kdor zaparkira drugo vozilo v Sloveniji, tvega globo 40 evrov
V tri pizde....'samo' avstrijci majo frej pa ne potegne vec. Od sentviskega pa do Loga....
Tud Nemci in Hrvati imajo frej ...
Tud cez Golovec isto
Tam okoli Golovca pa so problem "padalci" zardi novih kolickov ... in se tunel samodejno zapre za vse, ko se kolona iz odcepa Rudnik pribliza tunelu ... >> http://tinyurl.com/hy6gzgp
P1 nisem testiral... Je pa Ajvar enkrat govoril, da njemu baterija drzi en mesec na enem kitajcu...
Zal je tako, da bo verjetno bolje, ce nabavis power bank z dovolj veliko kapaciteto in telefon na terenu polnis preko tega ... Ce bos ze nasel kaksen telefon, ki bo imel veliko in dovolj zmogljivo baterijo, bo verjetno kaksna druga stvar, ki ti ne bo vsec... (Slab fotkic, zaslon, na katerem se na soncu nic ne vidi,.... ) ...
Hmmm... za nekoga ki se registriral pred parimi dnevi, se obnasas precej vzviseno ... Ali se vedno tako obnasas, ko prides k nekomu na obisk... da najprej skritiziras vse, ko vidis, da te noben ne mara, pa se zacnes se bolj zaljivo obnasati...
Pomoje bos zelo hitro koncal tam, kamor taki sodijo...
Mozno. Kobarid ali kje pod Mangartom. Rings any Bells? Malo sem surfal po google maps pa nism nic nasel... ?e ena slika v pomo?, morda bo? ti kot primorc kaj ugotovil.
Saj pri nas tudi... pa sem prakticno skoraj v Ljubljani... Vseeno pa raje dam za mrezno oremo malo vec evrov... pa nimam problemov z delovanjem... konec koncev je tudi hitrost med racunalniki v mrezi pri WRT54GL "omejena", ker se nima gigabitnih vhodov... Sicer za WiFi to nima pomena ... Poleg tega imajo sodobnejsi routerji tudi boljsi hardver in jih ni potrebno rebootati za vsako malenkost ... Jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje rebootal router... System uptime ima trenutno dobrih 981 ur... Verjetno je bil takrat kaksen izpad elektrike ...
Samo WRT54GL je router iz pamtiveka ... Resda je takrat bil spica ... Zadnje case, ko so linije postale hitrejse - sploh ce je recimo v igri optika - je na voljo precej boljsih alternativ ... Ze tapoceni TPLinki so cisto OK ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dokler ne crkne.... Pol ni vec v garanciji
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani