V Morav?ah delajo nasproti petrola supermarket Tu?. So ?ez cesto nekaj polagali in razrezali asfalt, luknje pa so zasuli s peskom. Zdajle je pesek odplaknilo in ni veliko manjkalo pa bi zjebal gumo in feltno. In ko sem se peljal naprej sem videl 3 nesre?ne?e, ki so si zjebali gumo in feltno. Sem kar rekel enemu izmed teh, ki sem ga poznal naj kar lepo pokli?e 113 in naj napi?ejo zapisnik ker kolikor mi je znano se za take primere dobi od?kodnino od podjetja, ki za?alabajza kaj takega.
Potem sem pa ?e ?upana poklical pa mu razlo?il situacijo, je rekel, da gre takoj urgirat.
?alabajzarji eni.
ja se dobi, kolega je dobu od?kodnino ?e zarad neurejene bankine, ko ga je odnesl s ceste
Dons sm se hotu prijavit za homologacijo, nakar mi re?ejo, da morejo bit vsi deli na avtu. Upra?am ?ensko, kaj pa ?e me ustavjo, pa re?e, da to je pa problem, da bi mogu avto z avtovleko tja prpelat
Tkole fantje rabim pomo? oziroma nasvet pri homologacijskem kartonu (hk).
Preden sem ?el homologirat nova plati??a mojo mazduro sem se pozanimal kako je z mojim hk. In sem ugotovil, da pred letom 1998 niso izdajali hk. Tako grem veselo na Brezovico k ?panu in vse pregleda, popi?e, slika in se zmeniva, da me pokli?e ko bo pri?el hk do njih in ga bom pri?el prevzet.
Torej me pokli?e ?ez tri delovne dni in mi sporo?i, da je v dopisu dobil, da je bil ?e izdan hk za moje vozilo in naj se obrenem na nina@mazda.si. No ta gospodi?na/gospa mi veselo napi?e naj se obrnem na prvo upravno enoto, kjer je bilo vozilo prvi? registrerano in ji naj potem po?ljem ?tevilko hk, potem pa jim lepo pla?am 30? za duplikat. No danes jih kli?em na upravno enoto maribor in mi tam uslu?benka pravi, da pred letom 1998 niso izdajali hk in naj se osebno oglasim pri njih, da bodo pogledali v evidence, ?e je bilo vozilo mogo?e posebej uvo?eno. Jo upra?am, ?e se ne da takole preko telefona zmenit in mi odgovori, da nesme le tega naredit. Sedaj ?akam odgovor od te nina@mazda.si ?e mi bo kj pametnga povedala.
Jebemu mast, ?e se komu sanja KJE lahko zvem al mam hk ?e izdan al ga res ni nej mi pove, k tole se po?as sprevra?a v boj z mlini na veter
Isti problem sm mel js pri C-jki, poslal sem jim pa mail na MMS (Mazda motors Slovenija) in mi je rekla, da morejo met kopijo ?tevilke HK na ob?ini kjer je bil avto prvi? registriran in da naj ne nasedem, da le tega nimajo, ker bojo najbr? mogl iskat ro?no, ker ?e takrat ni blo tega zabele?enga v ra?unalnikih. Stvari pa pol nism ?ou do dna, ker sm pol avto itak prodal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani