Ooo,ReDevil,zaj si me spomno na cajte ko sn bil v vojski na Vrhniki.... Takrat sn dosti hodo v to picerijo in morem re?t,da so mi ble pizze takrat tam zakon! Res ?koda,da stanje ni ve? tako,ko je blo....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ojla! Ja,se ni problem do LJ prit,problem je ker.....ja spet delam ta vikend,kot pa vse vikende,ko so kaka sre?anja.... Pa ?e snegec me je malo preseneto,kot se ?e vidi na slikah od sno?i,dans zjutraj pa ga je blo ?e malo ve?,ampak Mazda + dober ?ofer gre povsod! Tak da,fajn se mejte ju3!
Aja,NFS-Carbon,mi pa kr vsede za 1x!
Ti?a vun!!
vse se je po naporih,trpljenju, potepanju, begunstvu,odpadni?tvu itd za oba sre?no kon?alo.nekdo, ki pa je k temu najve? pripomogel, on-a ?e ve kdo,pa naj ve,da sva mu ve?na dol?nika.?ivljenje nekje vzame in nekje da.kruta resnica, s katero moramo ?iveti. oprosti
No,po tem vam(nam) bo ?e manj jasno.....
Ti?a vun!!
No,po prvih vtisih sn bolj zadovoljen,kot z prej?nim delom! Driftanje ni tak slabo,sicer ni tak dobro kot je ?e blo neko?,ampak,glavno,da je nazaj! Grafika je lepa,prvi avto,ki sem ga kupo pa seveda.....RX8! Bom ?e dal ?pilu nekaj prilo?nosti!
Ti?a vun!!
No ja,v tem delu najbolj te?ko pri?akujem spet driftanje,ki ga v zadnjih 2 delih ni blo! Ostalo pa verjetno spet isto kot do sedaj,pa? na oko lepa arkada!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani