Ne se truditi, kar da ta vlada ven je pribito sveto. Pa ceprav v excelu
Odgovori mi raje v drugi temi, kjer so tvoje nesramne navedbe, ali si se kaj spremenil ali še vedno misliš, da lahko žališ cel forum. Še vedno čakam odgovor. 😉
Za to, da "provocira", kot ti pravis... si pa pomoje sam kriv 🤔 ali? Saj si ti tisti, ki je zacel z vsem tem sranjem... pa ne samo pri marko91... ampak tudi pri recimo Shreku, gregc88 in se kaksen bi se nasel ...
Ampak tole si pa moral res globoko brskati, da si nasel ... ali pa si prav namenoma iskal sporocila, ki jih je doticni pisal ... Nakljucno dvomim, da si naletel na tako stara sporocila ...
Saj bomo končali s tem. Nima smisla pogrevati starih tem.
U jebemu sunac... pa tole si se pa moral oreng potrudit, da si našel 8 let stare objave. Za tolk nazaj mi tud moja bivša ni očitala pa vsi vemo, da majo ženske spomin kot slon in da ne pozabijo.
Alex, ne branim Markota, da ne bo narobe razumljeno, ampak vseeno 8 let stare objave pa res ne bi pogrevali, se ti ne zdi?
Je pa tema o zavijanju pri rdeči v desno zanimiva in se splača mal predebatirat o tem. Osebno nimam glih najboljšega mnenja, verjetno tudi zato, ker preveč dashcam ameriških videov pogledam a tam jih deloma rešujejo široke večpasovnice, da ni masaker.
Ponavadi ne pogrevam stvari.
Ker stalno izziva, som vas moral spomniti, da je bil, če se ne motim, celo banan z foruma s strani prejšnjega moderatorja. Kakšen nivo komunikacije je uporabljal, se lepo vidi z priloženega. In takega komuniciranja je bilo še pa še. Tako, da je treba pomesti pred svojim pragom, a ne Marko. Kak komentarček, mogoče?
Se pa strinjam, Boss, da je ta novost dobrodošla z pazljivostjo.👍
Evo me gre in ne gre brez politike pa ceprav je govora o prometu. Bolano
Če že govorimo o bolanih komentarjih, si jih lahko ogledate tukaj od gospodiča Markota91. Izgleda, da že leta 2013 ni bil prav priljubljen tukaj na forumu. Ali pač. 😉 Je pa takrat govuoru bol po gorišku. 😉
@Jest jaz sem tudi ZA, da se tema zaklene ker je use skup ratalo navadno pričkanje kdo je koga užalu .... slabš k otroci v vrtcu ...
itak z to temo nebomo prišli nikamor in je brezveze, da mamo odprto, pa predlagam tud da če se bi slučajno odprla nova tema, da se to takoj zbriše ker bo itak isto sranje ratal ...
druge teme se naj pa tudi čim bolj moderira da se nebo smetil in tam začelo okol korona debate ...
Končno se v nečem strinjava. 👍
Brez veze, da se pričkamo.
Nas je že nekaj, da se tema zaklene. Ni tako pomembna za forum o avtomobilih.
Odlično, čestitam. Upam da postane naš član foruma in da poslika novo makino. Menjalniki so top, jaz bi zdaj na 60000km menjal olje v karterju menjalnika (4litre) in filter. Če bos delal sam mi javi ti napišem navodila v
detajle 🙂
Glede dizlov pa tako veš na kaj je treba pazit da so večni, nima se kaj bat ti mu samo svetuj glede vzdrževanja 😉
Hvala. Sem mu že omenil za menjavo olja in je rekel, da bo to naredil prvo. Je pa avto top ohranjen in v dobri kondiciji.
Upam, da mu bo dobro služil.
Se je pa že pritožil, da si je punca že nekako prisvojila to mazdo in težko pride do nje. 😊
Nečak me je danes poklical, da je včeraj kupil mazdo cx 5, 175 - dizel, avtomatik, 4X4, Letnik 2017, revolution, 60Kkm. Kar nisem mogel verjeti, da je končno prodal svojega bmw x5 in se po samih švabih( audi a4, audi a 5, audi TT, bmw x5), nazadnje je menjal avtomatski menjalnik na x5, odločil za mazdo. Verjetno je pripomoglo tudi to, da sem mu enkrat posodil mojo mazdo in tudi to, da so mu bile že od nekdaj vizuelno všeč. Ko je šel probat to CX-5 se je v trenutku odločil, in jo kupil.
Poklical me je, ker ga je zanimalo samo to, ali so tej avtomatski menjalniki zdržljivi.
Sem bil na obali... 3 dni. In kaj si ti na forumu pisal, ko sem se vozil z biciklom sem in tam?
Aja...s čehi ne piješ....
Glej, na tem forumu sem že petnajst let. In vedno smo se, stari člani seveda, zafrkavali, da ima kdo češke zavesice na avtu, da ima kdo češke nalepke, pa češke prevleke na sedežih in valanu itd. In nikoli ni nihče nič zameril, vse je bilo v duhu zafrkancije. Zadnje čase pa vsem nekaj škodi, me je uni pogledal postrani, uni mi je rekel, da sem pussi, uni mi noče pohvalit avta... vsi so nekaj občutljivi. Ne morem za vsakega vedeti, če ima čas za pijačo, ko je na obali. Lahko me vedno kontaktirate, ko ste tu. Jaz se nočem vsiljevati, ker nisem takšen. 😊
Ampak si res en velik (in star) otrok… Takoj so drugi krivi… Se enkrat … Najprej pometi pred svojim pragom … in se ne obremnjuj toliko s tem, kaj bodo drugi poceli.. enostavno ignoriraj… bos videl, da se bo zadeva scasoma polegla… In ne vedno samo pista, naj tudi drugi nehajo… Dokazi, da si “ taprav dec” in ne ena “cmerasta baba”, ki vedno isce problem drugje, kot jv resnici je…
Ok. Tebi na ljubo se bom vzdržal komentiranja v tej temi. 🍻
Kaj obratno? Da naj se Bini zgleduje po tebi in zacne provocirat in blatit druge uporabnike… Potem bo samo se eden, ki po mojem mnenju tukaj enostavno ni zazeljen…
Tako obnasanje recimo meni osebno ni vsec… pa verjamem, da nisem edini s takim mnenjem…
E, da se tudi necepilci malo ohladijo. Ker drugače bodo sami sebi pisali v tej temi In si dajali spodbudo. In pluse. Resda v manjšini a vendarle. 😊
Alex… zgleduj se po Biniju… imata podobno razmisljanje glede cepljenja, korone in vsega tega sranja… ampak on se zna nazaj drzat in ne provocira drugih, ki mislijo drugace… pa imamo vcasih razlicna mnenja, ki jih izrazimo… Dokazuje pa, da se vseeno da na normalen nacin komunicirat brez nepotrebnega provociranja in blatenja…
In obratno. 😊
Smo pač različni karakteriji. In hvala bogu, da je tako, da smo različni. 😊
Ce je svobodna izbira pravljica potem ok, ce so podatki ki so na voljo pravljice ok, ampak tiranstvo ki ga zagovarjas z obveznim in zakonskim cepljenjem nima veze k prispevku splosnega zdravja.
ti izrabljas cepljenje za deljenje ljudi. To pa ne gre….
ko se cepljen boji necepljenega je nekaj narobe….
Pišem samo dejstva. Ko sem napisal, da smo dobi dva dodatna dneva vsi cepljeni v firmi, pa se nisem jaz tega spomnil, pa takoj ogenj v strehi. Jaz sem samo napisal, da, se mi zdi v redu, da skrbijo za zdravje ljudi. Drugič bodo lahko dobi dan dopusta tisti, ki se bodo cepili za gripo. Ali pa, ko ne bodo niti dneva na bolniški. Jaz nimam problema s tem. Tokrat sem zraven, v bodoče mogoče ne.
Ko se kdo nahaja v mojih krajih, ga z veseljem povabim na pivo. Nikoli ti nisem grozil s prihodom na obalo...
Če bi imel ti čisto vest, bi povabil na pijačo kakega forumaša, ko bi bil na obali...
Če še ne veš...dokler človeka ne spoznaš, ga ne nedolžno provocirat...
To ni letelo na tebe. Si vedno dobrodošel in z veseljem greva lahko na pijačo. 🍻
Bodo že vedeli tisti posamezniki, ki so to počeli, kdo so in na koga leti. 🤗
Sicer pa, kdorkoli je bil na obali in je imel kaj cajta, je bil vedno dobrodošel na pijači. In s tega foruma jih ni malo, ki so v vseh teh letih bili dobrodošli.
pred 55 minutami je Jest napisal:
Potem pa bodi pametnejsi in se ne pusti izzvati... ampak enostavno ignoriraj... Ce dosedaj nisi prisel do tega, da je to najboljsa resitev, potem ne bos nikoli. Mislim, da si dovolj star, da bi to lahko sam pogruntal ... ali pa se mogoce motim...
Dovolj spremljam forum, da imam drugacno mnenje o vsej zadevi... in da ti nisi ravno nek "nedolzen fantek" ki samo nedolzno provocira vse bolj v zajebanciji (kot ti temu pravis)... ampak reagiras takoj, ko se pojavi kaksen od tistih, ki si jih ze prej prcal in provociral in so se kot kaze raje umaknili ...
In to ni nobena "moja klapa"... kar nekaj jih sicer poznam v zivo, ker sem dosedaj dostikrat bil zraven, ko smo se srecali (od teh, ki si jih omenil, "v zivo" poznam samo Boss-a in canyon-a). Tebe sem v zivo spoznal samo enkrat... zadnjic na poraba izzivu... in tezko karkoli napisem o tem... Vidim samo, kako se obnasas tukaj in kaj pises in zelo rad provociras in prcas... in to ponavljas v nedogled... tudi ko napises, da ne bos vec... cez cas nekako pozabis na to, kar si napisal in se spet zacne "jovo na novo" ... in to tudi jasno napisem...
Napišem in bi se tega tudi držal, dokler nisem direktno izzvan. V končni fazi, če povem iskreno, briga me, kdo je cepljen in kdo ne. To je njegova osebna stvar. In kdo si kaj misli o cepivu, koroni, ukrepih, neupoštevanju, tudi. Če bi bili strpni eden do drugega bi bilo vse v redu. Pa ne samo glede Korone. 😊
In kaj tocno imam jaz pri vsej tej zgodbi? Bone sem delno ze porabil... vse pa se nisem mogel, ker mi niso pustili in so zaprli oz. onemogocili porabo bonov takrat, ko sem imel rezervirano (lani decembra). Upam, da se letos spet ne zgodi podobno... imam rezervirano v zacetku septembra ... Edino cepljen se nisem... kar pa s tem nima veze... Tudi okuzen dosedaj se nisem bil... za razliko od nekaterih, ki so cepljeni in so se vseeno okuzili ...
Ampak naj bo dovolj... odgovoril sem samo zato, ker sem bil direktno omenjen.
Aja... kaj pa tvoje obljube? Se poscijes na njih ane?
Ne gre se samo za bone. S
somiIšljeniki takoj potegneš in obtožiš vedno samo drugače misleče. Sam sem velikokrat samo nedolžno provociral, vse bolj v zajebanciji, tvoja klapa pa takoj zagrabi in prične z direktnim žaljitvami.
Tega je tu gor na pretek.😉 Seveda, ko zmanjka argumentov bi vsi nekaj s silo reševali v stilu "se dobimo na obali, pa bomo videli potem, kdo je kdo". Vemo pa, kdo ima ponavadi tak nivo komunikacije. 🤗
Jaz sem zadovoljen s tem kar mi dajo in vem zakaj sem jih dobi te bone, ki nekatere motijo😁Ne, hotel sem povedat, da več ne morem dat tej državi a ji pomagam in sem ji že mogoče bolj kot eni, ki se samo napihujete. Če ste tako sposobni ne vem zakaj niste na vodilnih položajih v politiki, ali morda ste? 🤥
Boss, Marko, canyon, robert,Jest, Shrek bi se šli še naprej nek kvazi socializem, vsi enaki= vsi reveži.
Ko je pa treba nekaj narediti oziroma prispevati za soljudi na področju zdravja pa pridejp ven z nekimi pravljicami za otroke. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo da si se vrnil zopet med nas. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani