Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ko smo ze pri tem: ti garmini tud lazejo glede hitrosti ne?

Ker nekak ne morem verjet, da je pogresek stevca relativno majhen??

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

se moram pohvalt z najvecjo hitrost: (povprecje ni tok dobro, ker je blo velik dela na cesti)

post-49-1218611846_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi GT
Napisano

hvala vsem :rozico:

sishi: shumë faleminderit (urime ditëlindjen) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

boss, pridi v nemcijo na obisk in bos kupu tv-ja vsaj za 200-300 eur ceneje :)

(poraba z v-powerjem smo ugotovili, da bi bla 0 pri tebi, tko da ostalih stroskov niti ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

se 4 ure se zacenja dopust!!!

:jupiii: :mi pijemoo: :vesel:

prezgodaj sem se pohvalil...v pisarni bom ocitno se kako uro :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

pa sej majo PiP vsi?

DVb-T..ce bos kdaj upgrade-al anteno pol se splaca, ker je seveda kakovost slika boljsa.

100 Hz, no to pride v postev bolj pri vecjih ekranih, manj "flickering-a"

Razlika v ceni je v sami elektroniki, ker so ekrani bolj ali manj isti. Se pa splaca dat vec, ce hoces met neki bolj kvalitetnega.

Tle dobis npr. W4000 (sony) za 965 eur...ne vem kaksne so cene tam za ta model

al pa cenejsi V4500 za 700 eur

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

bi mel crnolasko ja...sam kaj ko do zdaj me vedno blondinke premagajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

a super :bravo:

Poleg standardne televizije, bi gor gledal ?e kak?ne DivX-e (najraje kar direkt iz compa). Bi si pa tud kak?en FullHD 1080p muvi z DL-jal.

Vpra?anje je sicer a se bo FullHD film pri?el do izraza na dokaj majhnem ekranu (32"). :ne vem:

Cena? Hmmm sploh pojma nimam ampak je pri meni ponavadi tako, da sicer na?eloma ne bi rad se preve? odmetal ampak se pa nebi rad ?ez par mesecev sekiral zakaj nisem vzel kak?en TV z ve? funkcijami.

OK, recimo, da je res zgornji limit nekje 900-1000?

Razdalja gledanja - 1,5metra

Ker imas na voljo precejsnjo vsoto ti priporocam od Sonyja serije E, W ali V. Vse so top.

Sony pa samsung imata iste LCD-je

isto velja za LG pa Philips.

Ce bos lahko dobil, bomba je tud Pioneer...

JVC tudi ni slab, je pa najmanj user friendly od vseh teh zgoraj nastetih.

Jaz osebno torej sony-ja W ali v (e je srebrne alu. barve in ne gre v moj koncept :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

ok to pa jaz razturam :)

najprej seveda, kaksna bo najvecja cena?

jaz sem lihkar tuki kupu sony kdl-32p3000 za 420eur. Iskal sem neki bolj pocenskega.

Ko bos povedal ceno, potem povej se na kaksni razdalji se bo gledalo, kaksen bo signal (ce bo skoz kabelska antena, pol nekak nima smisla dat za razne full HD-je) itd itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

jaz tudi :hohoho::hohoho:

hahah dobra :bravo:

pa piknik brez cevapov, se jaz pridem pol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.