Poleg standardne televizije, bi gor gledal ?e kak?ne DivX-e (najraje kar direkt iz compa). Bi si pa tud kak?en FullHD 1080p muvi z DL-jal.
Vpra?anje je sicer a se bo FullHD film pri?el do izraza na dokaj majhnem ekranu (32"). :ne vem:
Cena? Hmmm sploh pojma nimam ampak je pri meni ponavadi tako, da sicer na?eloma ne bi rad se preve? odmetal ampak se pa nebi rad ?ez par mesecev sekiral zakaj nisem vzel kak?en TV z ve? funkcijami.
OK, recimo, da je res zgornji limit nekje 900-1000?
Razdalja gledanja - 1,5metra
Ker imas na voljo precejsnjo vsoto ti priporocam od Sonyja serije E, W ali V. Vse so top.
Sony pa samsung imata iste LCD-je
isto velja za LG pa Philips.
Ce bos lahko dobil, bomba je tud Pioneer...
JVC tudi ni slab, je pa najmanj user friendly od vseh teh zgoraj nastetih.
Jaz osebno torej sony-ja W ali v (e je srebrne alu. barve in ne gre v moj koncept )
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jaz sem lihkar tuki kupu sony kdl-32p3000 za 420eur. Iskal sem neki bolj pocenskega.
Ko bos povedal ceno, potem povej se na kaksni razdalji se bo gledalo, kaksen bo signal (ce bo skoz kabelska antena, pol nekak nima smisla dat za razne full HD-je) itd itd..
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ti mas pa lepe roke..cudn, da nisem tega prej opazu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani