Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Hja ravno bi rekel da si v okvirju in ne sprejemas novitet....in sprememb. El kolesa so lep primer izven okvirja...cas gre naprej

El.kolesa....

?koda besed.... Lepo da gre ?as naprej,ampak ?e je to napredek.... Naj ostane za vsakega nekaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nejc ti bi rad podredil svet da je vsec samo tebi :)

V notranjosti Istre in Dalmacije mas mnogo odrocnih malih kampov brez hisk

Ne,ni res. Naj bo za vsakega nekaj. Za vsakega. ?e malo primerjam to z avto svetom; nimam ni? proti novodobnim krizancem in touch screenom in downsizigom,ampak pa? to ni zame. In naj obstajajo take stvari,ok... Ampak naj na drugi strani obstajajo tudi stvari,ki bodo potesile ?elje in potrebe nas,ki razmi?ljamo malo izven okvirjev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In kje bos nasel nove koticke na morju? Izpostavil si hiske ki so tipicne zgolj za obalo.
Tudi mi smo v prikolici letnik 1990 :) pa me hiske ne motijo. Vsakemu svoje

Tudi na morju se da raziskovati okoli?ke vasi , skrite pla?e ipd....

Ja mene ne motijo,dokler bo prostor tudi za nas prehodne goste, ki nismo ljubitelji hisk... Potem me pa bodo. Zelo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni narobe svet je financni svet. Pri nas v kampu v enem tednu od hiske dobijo 1700?.

Od sotora 400?

Zal smo na podrocju kateri je zahodni evropi poceni cetudi je standard za nas drag.

Od nas pavsalistov dobiji v celem letu 3000?

Brojke i slova, ni stvari na tem svetu, ki se ne vodi skozi finance.

Poleg tega je nepeimerljivo imeti hisko s teraso na plazi v naravi kot apartma v betonu

Ne me narobe razumeti, mi ni vsec, ampak tako je

Vem,razumem. Jaz pac itak nisem za morje,ko pa grem kam na dopust (kaj je ?e to?), Grem ali v kamp (rad imam tak lifestyle), ko pa se mi ne da postavljati ?otora ipd.grem v apartma. In sem ?immanj ?asa v njemu... A ni to smisel dopusta,da raziskujes nove koti?ke.... ?

Izlezavanje je ok tudi doma...

Jaz sem otro?tvo pre?ivel 2meseca vsako poletje v kampu v prastari prikolici in lej... Sem vesel , da sem imel tako otro?tvo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

https://www.rtvslo.si/zivljenjski-slog/ture-avanture/fenomen-ki-spreminja-podobo-kampov-in-izrinja-prikolicarske-pavsaliste/494821?fbclid=IwAR3zBOdJ0VEKncs9MCYNdLHsR24rW2EK3axydvrvQ6lb5msRfBZJ4Pc0nB0

Narobe svet. Kamp naj ostane kamp,kdor se ho?e iti all inclusive naj gre v hotel.

Kdor se ho?e po?utiti kot doma pa naj gre v apartma. Ali pa naj ostane doma...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kot sol na rano ?el v?eraj slu?beno na obalo ; povsod kamperji,prikolice,tujci ki gredo na dopust..

Pri?ge? Radio; "u?ivajte na dopustu,bla,bla.... Gne?a na mejnih prehodih.... ".

Da o dru?benih omre?jih nebi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?el bo? na dopust in te bodo drugi dan klicali, da sta dva sodelavca zbolela in da mora? priti nazaj... a kdo pozna take fore?

V ?ivljenju me ?e niso kon?ali na dopust . Samo 1x me je sodelavec (ker kao ni vedel , da sem na dopustu , ?eprav jasno pi?e to na mesecnemu razporedu , do katerega ima vsak zaposleni dostop), pa se to ni nikoli ve? ponovilo (wonder why...)....

Pa? ne dvignes telefona ali pa re?e? , da si nekje v pm....

Ce imajo pa francozi kaj poslihtano so to cloveski odnosi. Ce si najavil dopust si ga najavil in ti pripada. Sef je odgovoren da poisce kritje in predajo, pa tudi ce projekt krvavi.

Mene je vmes ze klical in vprasal, ce ni cas da si vzamem tudi malo frej (od marca po Maroku) ker me zeza ceska....

Tako bi morali biti tudi pri nas, to ti zakonsko pripada, in v bistvu si (smo) sam kriv ce te sef ali sodelavec preprica drugace. Ok nekaj drugo je ce kdo rojeva ali pa druge cloveske okoliscine nepovezane s sluzbo.

To?no tako je tudi pri nas. Saj med bolni?ko se tudi ne kli?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vsaka ti ?as, ?e si tole vozi si pa res dasa. Poznam tale teren, ker sem ?e vozil. Bo? je pa kar j... n? Lp

Hvala,hvala. Ja,jaz si takole vzamem frei dan,zgodaj startam, ne gledam na uro in potem je top filing ko ima? ?e cel ve?er pred seboj.... 6h30' neto, 8h30' bruto.

Bo? je kratek , pa precej strm, na vrhu pa zelo prijazni v planinskem domu. Priporo?am.

E-bike pa za1x ne pride v po?tev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.