Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je Jest napisal:

Apple Maps tudi v naši vasi… 👍

87AE88D2-630D-4E40-8C58-F11D5E097D28.jpeg

8663F2AD-57A5-42E5-B8F6-9CD8687707EE.jpeg

06C373F9-FCC0-41FD-94A6-F55E36E5E375.jpeg

A si tekel ven pa mu nago rit pokazal.... baje to po svetu ful pali. 🤣

Drugač pa tud Google od aprila do oktobra dela ponovno street view snemanje pri nas saj je že 8 let minilo od prejšnjih posnetkov in res je vse skupi zastarelo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Saj zato sem bil pa sam ekstremno pozitivno presenečen, da na poraba izzivu so prišli vsi, ki so se javili. Še več, vidva z Jestom, ki sta bila vprašljiva, sta tudi prišla pa še celo FrX186, se je naknadno zjutraj javil da pride. To je bilo čisto presenečenje, ker prej se zgodi, da še kakšen tik pred zdajci odpove. Takole je užitek organizirat, ker se vidi resnost glede udeležbe pa čeprav je bila zadeva na prvi pogled bolj hec oziroma je ratala iz čistega zezanja. Tko da soforumaši sam prste gor lahko rečem :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

... ja pa vodka v večjih količinah ti zdaj ful paše, pa vse prevečkrat se zahvaljuješ "spasiba" in preklinjaš "suka blyat". Ampak glej vsako cepivo ima stranske učinke tko da sprijaznit se je treba. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 minutami je Nejc1986 napisal:

Ne, to je bil nek ptič zelene barve, ki se je razlimal po čeladi... Leva je namreč nova:)

Saj... o desni stari govorim. Na novi maš še črno barvo gor na stari je pa že šla papa. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Danes so me klicali na cepljenje ob 10.00 za jutri in sem jim povedal,da sem bil že prednostno cepljen.😊 Ob 14.30 me še enkrat nekdo drug vabi na cepljenje za jutri.😆 Pred par minutami pa še enkrat....:vskalo:

Tole je najslabše voden projekt in koordinatorja bi morali zbrcat tako močno, da bi vsi njegovi potomci to čutili. Leta 2021 v informacijski dobi pa ne vedo niti tega kdo je cepljen in kdo ne - sramota, da je ni večje. 😳

Pravkar je scania napisal:

Bolanooooo, država v podnu. 

Katastrofa.. zato sem ti pa napisal, da verjetno z enim odmerkom ne boš mogel čez. Ma sej če notranji minister ni vedel, da rab PCR test za na Hrvaško pol je lahko jasno kolk so sposobni tile "intelekti".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 20 minutami je Bossek napisal:

Je pa res faleno to, da se tudi "reklamira" da se cepimo zato da bo vse normlano, da bomo lahko kam sli da ...... noben pa ne omenja da, cepi se zato da ne bos hujse zbolel ali celo umrl.

Tud to ni čist ziher, ker samo predvidevajo. Lahko pa si žal v tistih 10-15%, ki jim sploh ne prime. Tako, da edina nagrada, ki jo sploh lahko še dajo, da te prepričajo je to, da ti dovolijo it v notranje prostore restavracije, pa čez mejo, pa da se ti ni treba non stop testirat. Se pravi vse iz čisto napačnih razlogov.

So pa to prva cepiva v zgodovini, ki ne preprečujejo bolezni, ampak jo načeloma samo blažijo. Zato tudi za prehlade niso nikoli razvijali cepiva pa gre tud za koronaviruse. Zato, ker ni efekta, da bi bilo smiselno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Nejc1986 napisal:

Ko zamenjaš čelado zgolj zaradi starosti. 

IMG-38e24ec32931306de9746c406ccd2476-V.jpg

Ti si čist prehiter, poglej kako ti je črno barvo dol posnelo. ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Kavica se pije... 😊

V ozadju slike je kraj Šentjur iz leta  19011.....

IMG_20210517_065114.jpg

Ti pa tele kavice preveč piješ... pol pa letnice zbežijo ... 19011 (Back to the far future)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Toliko so strašili s temi stranskimi učinki a nič od tega. Dobro, najbrž ima kdo kakega ampak v večini primerov ne. 🤗

To moraš probat Astro iz Zenice ta baje dobr rukne. Ti si probal Radlerja z 0,0 in pričakuješ, da bo kej efekta, ne moreš to primerjat z dvojnim viskijem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Čisto super se počutim, nobene vročine, bolečin, nič. 

V bistvu se počutim odlično, bolje kot ponavadi, tako, da razmišljam, da bi se še enkrat prijavil za cepljenje. Nikoli ni preveč.🤗

Sej se lahko... pri njihovih evidencah to lahko delaš skoraj v nedogled.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Z M A J Tud, če nimaš listka se da take zadeve reševat, samo datum, okvirno uro in lokacijo moraš vedet. Pol se pa gleda pologe in se tudi vse to najde. Brez skrbi, da ne bi ostal brez cekinov, je pa zoprno ja, da se ti to zgodi.

Kdaj boš pa začel uporabljat elektronsko banko, da ne boš 10 let za leseno žlico? 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 14 urami je Janez007 napisal:

Sam sem še tiste podarjene certifikate v 90-tih prodal v zelo neugodnem trenutku. 🤔

Jaz tudi in samo zaradi napačnih notranjih informacij. Tako, da imet informacije je tud en klinc. Namreč to je bil čas predno je Zoki prevzel vodenje Mercatorja. Tedanje vodstvo je vse skupi tako slabo vodilo, da je bil stečaj takoj za vogalom. So bili prepričani, da je konec zgodbe in so tud direktorji prodajali svoje certifikate. Sem dobil takrat ene slabih 200.000SIT. Če pa bi jih obdržal in prodal deset let kasneje bi pa ven dobil cca 20.000EUR.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa dej no - jebita se vidva s temi negativnimi o vremenu... v soboto imamo roadtrip vidva pa take klamfe serjeta in kr kličeta slabo vreme. Sta tole, da je v teh časih potrebno bit negativem, vzela čist preveč resno. 🤪

Zmaj, zakaj se nam pa ti pa tvoja hčerka ne bi pridružila? Sej bo fun 🚗🚙🚕🚓🚗🚗🚙🚕

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem si predvčerjašnjim tole na lastne oči ogledal in meni se zdi fenomenalno. Če bodo v takem stilu naredili še plažo vse do Izole bo tole resnično zadetek v polno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No sem vedel... tipičen BMW driver... :hudicek: Drugač pa ne se sekirat najhujši BMW-jaši so tisti s KP tablicami. Me je včeraj en v Luciji na križišču skoraj naložil na havbo, ker se mu ni dalo počakat. Pol je pa še pizdoliral kaj počnem z biciklom v krožišču in da tam sploh ne smem biti. V glavnem preveč za razlagat - BMW-jaška logika pač.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 19 urami je Alex napisal:

Mene bodo cepili z (baby) johnsonom. Upam, da ne bodo falili in mi dali ampulo z šamponom namesto cepiva. 

Baje, da je stranski učinek ponovna rast las. 🤔

Ja sej na obali sta Johnson & Johnson zahtevala Gašpar Gašpar pa Klemen Klemen. Zate pa vem, da ti je všeč ker je kratica JJ. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.