?alostno je to, da dobimo pla?o, od katere je ?e dan davek in prispevki cesarju. ?e to ?para? in se ti nabere ve? kot 1000 obresti ti spet obdav?ijo, ?e ima? ?e obdav?eno pla?o na ra?unu ti to pri vrtcu upo?tevajo kot bogastvo....(treba je to dvigniti za ?as odlo?be in potem dati nazaj na trr)
Skratka, mi ?e dobimo pla?o z odbitim davkom, potem pa za vsako pi....spet ho?ejo pobirat stran. Zdaj pa ?e otroc....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tele Romuni in "Italijani" so res cepljeni na meglenke. Nekoliko sne?i teli pa vsi z napaljenimi zadnjimi meglenkami, kot da je vidljivost nula. ?migavcev ne znajo uporabljat ampak gumb za nepotrebno osvetljavo pa vsi najdejo, zdaj naj mi pa en razlo?i to misterioznost.
2666km smo naredili po italiji in ob 17:30 imajo ocitno italjani auto fog light sistem ki, se sam aktivira na avtocesti.....obvezno ne glede na vreme
Buh ne dej da potrobis poblendas....za nas speglarje z -2 in vec dioptrijo je kot follow me napis....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
JureS, za Unicef recimo sem sli?al, da je sama organizacija tako klin?evo po?rtna, da do ciljne publike prispejo le drobtinice. No saj so bile tudi neke afere, itd. ?koda
unicef je vodil moj biv?i ?ef ki me je izsiljeval od odhodu, sam tolk...........
Jaz predlagam eno konkretno osebo, to je mati samohranilka, ki ?ivi s h?erko (zlato maturantko mimogrede), imata bivali??e, ki nikakor ni primerno za bivanje, skratka ?ivita v ne?love?kih razmerah. Upam, da v kratkem dobim tudi fotografije in jih uspem tule prilepit. Ju3 pokli?em tudi kontaktno osebo, ki se mi je javila in bi potem ?elel zadevo peljati v tej smeri. Ker nam se 10 ali 20? ne bo preve? poznalo, njim lahko 100 ali 200? zbranega zneska pomeni OGROMNO.
?elite sodelovati pri tem?
?e bomo zbirali cekine kot Mazdin forum, predlagam da bo eden od forumskih taglavnih dveh to potem dostavil izbrani osebi.
(grem lahko tudi sam zraven, ampak ker v resnici nisem taprav zmaj in me tak?ne stvari precej ganejo, me raje ne bi bilo na sami lokaciji).
To je to, tisti skladi, karitasi, rkji....nobenemu ni ve? za zaupati
ebay je zakon, samo ?e tam naro?am, res pa da sta se specializirala na lego knights ki ni ve? v prodaji, in ne more? verjeti kako raste cena tem legicam....1 vojak 3-5?, katerkoli komplet 20-40?
V igralnici imata sigurno 200? dodane vrednosti na nakup zaradi redkosti
Jaz moram tud novo le?i??e nabavit.Kako je pa s tem drobim tiskom in vra?ilom,?e ti ne ustreza?Sicer mam tasta,ki dela v proizvodnji teh spominskih pen ipd. ampak me moti to,ker zrihta kar zrihta (nemorem probat)
14 dni za vra?ilo, po 30h pa lahko za drug model menja?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?alostno je to, da dobimo pla?o, od katere je ?e dan davek in prispevki cesarju. ?e to ?para? in se ti nabere ve? kot 1000 obresti ti spet obdav?ijo, ?e ima? ?e obdav?eno pla?o na ra?unu ti to pri vrtcu upo?tevajo kot bogastvo....(treba je to dvigniti za ?as odlo?be in potem dati nazaj na trr)
Skratka, mi ?e dobimo pla?o z odbitim davkom, potem pa za vsako pi....spet ho?ejo pobirat stran. Zdaj pa ?e otroc....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani