So?ustvujem z dru?ino ampak glede na tvojo zgodbo je tole res neumna smrt. In takih ne bo spametoval noben zakon. Ne vem kaj je bilo idioskemu mulcu, da je ?el z dvema prijateljema (mogo?e celo punco) prehitevat v ?karje proti avtobusu. Una dva sta lahko sre?na, da so ju prijatelji pustili tam.
Sem storil marsikatero neumnost na cesti ampak tole je pa zrelo za kak?no sliko "Epic Fail". Pa je samo iz spo?tovanja do sopotnikov ne bom dal.
Na TVS1 sem si ravnokar ogledal zelo ?okanten dokumentarec o Sovjetski zvezi. Rusi se seicer bentijo, da je vse la? ampak ?e samo 7 mio do smrti sestradanih Ukrajincev je dejstvo, ki ga ne morejo zanikati in bi se ga mogli sramovati ne pa, da Putin izjavlja, da je razpad Sovjetske zveze zgodovinska napaka.
Danes me je pred pragom ?akal en ogromen paket, ki sem ga s kirur?ko natan?nostjo raztrgal.
Vsebina? EBC front & rear blank diski, EBC Blackstuff plo??ice in Goodridge pletene zavorne cevi. :jupi: Vse to za 100NXa, ne za SXa.
No ko sem se umiril, zate?il Markotu po telefonu, da bomo ?raufali in na vse pretege hvalil Angle?e nad hitrostjo (od dneva, ko so poslali je trajalo 5 delovnih dni!) sem v ve?i ugledal ?e eno sumljivo kuverto. Horsham developements stage 1 chip za 200SXa. Isto prispelo v roku 5 dni od dneva naro?ila. Ja vem imam Greddya ampak zakaj bi ga programiral, kupoval svojo ?irokopasovno ali pa pla?eval komu za programiranje, ?e se ?e dobi preprogramiran ra?unalnik za dolo?en setup. Dokler bom ?el po ustaljenih tirnicah in ne bom rabil custom mape bom najbr? kar od Horshasma naro?eval.
Aja Greddy bo pa zaenkrat pri meni, ker ?e ne drugega bo ?el mogo?e kdaj celo na NXa.
Tudi jaz bom pomoje za SXa kupil polletno to je pa tudi vse kar bodo videli od mene ?e bo ?lo takole naprej. Tolk kot ho?ejo se mi pa ?e res ne spla?a nabavljati vinjeto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So?ustvujem z dru?ino ampak glede na tvojo zgodbo je tole res neumna smrt. In takih ne bo spametoval noben zakon. Ne vem kaj je bilo idioskemu mulcu, da je ?el z dvema prijateljema (mogo?e celo punco) prehitevat v ?karje proti avtobusu. Una dva sta lahko sre?na, da so ju prijatelji pustili tam.
Sem storil marsikatero neumnost na cesti ampak tole je pa zrelo za kak?no sliko "Epic Fail". Pa je samo iz spo?tovanja do sopotnikov ne bom dal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani