He he,za tebe pa res velja,da jabolko ne pade dale? od drevesa!! Jaz svojo h?ero ne navajam takih bedarij,da ne bom gdaj v isti situaciji,he he! Samo bojo pa ve?ji problemi kasneje.... kad mala poraste:(
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Na tem mestu bi prosil vse, ki trdijo, da ?umi ne zna dirkati in da ni pravi dirka?, naj vseeno 2x ali ve?krat (?e je potrebno) premislijo preden dajo kak?no podobno izjavo, ker to kar smo videli nocoj je mislim, da kronski dokaz celotne njegove kariere in njegovih uspehov.
Glej,nikoli nisn reko,da ?umi ne zna vozit!! ?e ve?krat sn priznal,da je najve?ji ?ofer tega ?asa(predtem Senna ),ampak tako kot je ?e Vuk reko,se mi ni dopado ravno zaradi tistih hinavskih in nizkih udrarcev izpred let! Zato nikoli nisn bil njegov fen,sn pa tudi v tej temi ?e napisal 1x,da pa glede na slovo,bi mu pa privo??il ?e zadnjo zmago in tudi naslov,ker je res legenda.
Guma mu je usekala sama od sebe(napaka na gumi), in ne zara fisicella, so podrobno zavrtel posneteke na ?prtni sceni in tud iz ferrerija so to potrdili. Tako da je krivda samo na proizvajalcu gum.
Druga? pa zadnji ?as da se je postrgal.
Jp,ma? prav,sn tudi sam to vido. ?eprav je smotani Ali?i? vso tekmo ponavljal,da mu je Fisico predrl gumo,se mi je ?e takoj zdelo,da ni bilo tak...
V glavnem,sezona je kon?ana in mamo en ?as spet mir pred hrumenjem motorjev. Tisti,ki ste pa za ?umija navijali,si pa najdite novega kandidata! Kimija mogo?e??
Ti?a vun!!
Ja,teh plakatov je zdaj vsepovsod okoli ko listja! Samo problem bo pol,ko se nobenmu ne bo dalo jih pospravlat,pol pa so volitve ?e zdavnaj mimo,tam pa ?e vedno iste grde face gledajo ob cestah!
Ti?a vun!!
Men so od punc z naskomom in dale? najbol?e ?tajerke, pa tut komunikacija ful drga? ste?e, kot pa z marsikatero iz LJ sektorja!
No lepo,da tak misli?,samo ti povem,da se tudi tu najdejo malo vi?e opisane predstavnice ?enskega spola....?al.... Komunikacija pa itaq,da malo druga?e ste?e,?e zaradi ?prahe!!
Ti?a vun!!
Uauuuu,ReDevil,zlo dobro si to napisal..... ?al mi je sicer glede tvoje zgodbe,samo upam,da bo? pa najdo tisto pravo,ki jo ?aka? in ki te ?aka! You´re the man!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OO,na? hribovc praznuje!! Vse najbolj?e ti ?elim,pa lepo ga zapi!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani