Se pravi @Alex ti si se cepil zato, da boš lahko nemoteno živel kot prej oz. da boš potoval? Jaz sem mislil, da te je korone tako strah, da se boš cepil zaradi svojega lastnega ne(zdravja)?
Kot spremljam, se veliko ljudi cepi zato, da bodo šli lahko na hrvaško, ne zaradi drugih interesov. Mislim, kam smo prišli.
Ne, ni mi toliko za potovanja. V bistvu se bom cepil, da bom kontra antivaksarjem.🤪 Ponavadi mi je všeč tisto, kar večini ni. In ker drugi opciji ni všeč cepljenje, oziroma zanikajo virus, se moram obvezno sam cepit.
Telefon ali napajalnik? Baterija originalna - katera znamka?
Telefon-baterija. Honor 9, star pet let. Najprej se je segel tako, da ga nisem mogel več držati v roki, nato se je začelo iz njega kaditi. Vrgel sem ga na, teraso kjer se je vnel ogenj. Ta je sicer hitro ugasnil, a delo je bilo narejeno. Pa so šle skoraj vse slike in tel. številke v maloro.😬
1odmerek AZ je že zdaj dovolj za vstop v slo. Zdaj se dogovarjajo da bi isto veljalo za vstop v HR.
Če se ne motim seveda.
To je neka akcija v nuji in ni podkrepljena z nobenimi resnimi študiji. Ugotovili so, da jih je AZ malo nategnila in ne bo dovolj, oziroma ne pravočasno na voljo za drugi odmerek. In potem pridejo ven takšni zmazki. Vemo, da je AZ že z dvema odmerkoma bolj boga glede zaščite, z samo enim pa ni nič. 🤔
FTF? Naši in croatarji že nekaj mučkajo glede prehodov mej.
Da naj bi bil en odmerek AZ dovolj. Resno? Saj da druge države tega ne priznavajo. A res? Bejži no. Vse narediti, da bi le lahko naši turisti drli dol.
Jeseni pa zopet vse jovo na novo. 😡Boss, pripravi mi bicikel za jeseni. 😡
Evo, je že začela cepila evforija. Sistem se je kar sesul. Vedno več ljudi gre po pravi poti. Saj ne, da navijam I koga prepričuje. Ampak, kmalu bom v klubu posvečenih. 🤗
Alex, zate itak vem, da rabiš represivno družbo, da funkcioniraš. Vseeno pa upam, da boste lahko potovali in vam privoščim, če je to pač še edini cilj v življenju. Je pa res, saj se je tudi Vakcinu zareklo, da se bodo tole šli še vsaj do leta 2023, če ne do 2024 oziroma dokler ne bodo nekje padle prve glave.
Res je. Moj ideal družbe je, da vse funkcionira kot mora in to z kar močno disciplino. Ne kr neki pomehkuženo in da že vsak, ki se nima kam dat zbira neke podpise že, če ga kdo samo grdo pogleda. Cepljenje bi jaz uvedel obvezno za vse, kot je bilo v jugi. Najprej se cepi pol se pa žali. 🤗
Ja, tudi moj dober kolega kirurg , ki dela v izolski bolnici pravi, da bo to kar trajalo in da naj se kar pripravimo za vsakoletne pandemije. In to ne glede na to, katera opcija bo takrat po letu 2026 na oblasti.
Če bo sprememba na levo se bo spremenila tudi struktura verovalcev in anti ukrepov sorazmerno z številom volilcev, ki bodo glasovali za eno opcijo ali drugo. Po eni strani bi bilo zanimivo, da zmagajo stranke na levici, ker bi se potem cepilo še tistih 15-16% ljudi, ki se sedaj nočejo zaradi verskega(pardon političnega) prepričanja.
Točno tako in s prstom bodo kazali na tiste,ki ne bodo v čredi,žal....☹️
Sčasoma nečipirani (necepleni) ne bodo mogli več nikamor. Smatralo se jih bo kot ene vrste sekto. Bodo kot ene vrste drugorazredni državljani. Sam nočem biti med njimi. Je pa vseeno lepše biti med večino, ki bo cepljena, ko bomo zopet zaprti vsi v svoje ulice in bodo poti "posvečenim" (cepljeni) povsod odprte. Mi bomo potovali, nečipirani pa bodo bentili s svojih balkonov. Takšna bo bodočnost po mojem.
Govora je bilo za Aleksa in on bo kmalu cepljen,ker je stari džomba po starosti.
Jaz poznam pri nas vse naokoli in ne poznam nobenega umrlega od cepiva in veliko od kovida,res od kovida! Pa je že več cepljenih kot je bilo bolanih! Meni je sicer vseeno ampak se po cepljenju počutim veliko bolj sproščeno in varno. Za kam it pa sem napisal kakšno je stanje po Evropi in tudi pri nas bo kmalu tako,da če si cepljen ali prebolel do 6 mesecev imaš prosto pot,ostali pa testi,razna pravila in stroški itd.
Podobno bo videt še kakšno leto dni,odvisno od situacije,kot je bilo na mejnih prehodih za državljane EU prost prehod,drugi pa v kolonah za to in ono ter čakanje itd.
Prav tako jaz. Poznam pa tudi sam ljudi, ki so umrli za posledicami kovid. To je podobna situacija kot na začetku, ko so nejeverni Tomaži spraševali, če poznaš koga, ki je prebolel kovid, 😄
Sedaj pa kao vsi poznajo koga, ki ga je pobrali po cepljenju. 🤔
Sicer pa Bini, če sva preživela tisti nepreverjen ruski zvarek, ki smo ga dobili v JLA ni vrag, da bi nam to Light cepivce škodilo. 😉
Eni se še vedno ne odločijo za cepljenje ne vem zakaj? A že ni bilo dovolj poskusnih zajčkov,da se premislijo ali samo nagajajo četudi sami sebi škodijo in še svojim bližnjim.....🤔
Bo pa vedno večji pritisk na njihov 'ego' saj jim bodo kmalu zaprta vsa vrata v svet in tudi pri nas v marsikatere prostore in na prireditve. Na koncu bodo sami spoznali,da ni boljše rešitve kot je cepljenje.
Jaz poznam že kar nekaj kovid zanikovalcev , ki so se odločili za cepljenje in se že tudi uspešno cepili. Sedaj so veliki zagovorniki le-tega. 😊
Ne obupaj, čak, da se Twito pa Plenko zmenta in od sredina junija bo prost pretok na HR in nazaj pa al si cepljen, al ne, prebolel al ne, pa al si mel hitri test analno al pa oralno al pa sploh ne.
Hrvaška me ne zanima. Napisal sem dopust v tujini. 😉
Prepozno… Recimo, da imas sreco in prides na vrsto nekje do konca maja za prvo dozo… potem je treba pocakati se drugo dozo cez en mesec ali koliko je ze… in potem se koliko 14 dni ali 3 tedne od druge doze, da lahko potujes brez testov in omejitev… To bo ravno nekje konec avgusta. Takrat ne maram hodit na dopust, ker je pdrevec guzve in se cene so takrat navite. Letos so sicer navite ze za nizko sezono od konca junija dalje… Imam obcutek, da se leto hrvati ne bodo mogli hvaliti o rekordni sezoni ;)… Pri nas pa tudi verjetno ne…. … septembra bo pa itak spet nov val in kaksen nov sev, ki bo na sedanja cepiva imun ;)…
Alora ne pride v poštev začetek avgusta? 🤔Nič, bomo blli pa doma.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, ni mi toliko za potovanja. V bistvu se bom cepil, da bom kontra antivaksarjem.🤪 Ponavadi mi je všeč tisto, kar večini ni. In ker drugi opciji ni všeč cepljenje, oziroma zanikajo virus, se moram obvezno sam cepit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani