Opcija parkiri??e je ratala peklensko draga, ker je cel kup folka preko tega okol prina?al zavarovalnice... Pri avtu za 30kEUR je to nekje v rangu 500 EUR na leto. Tako, da ?al, ve? sre?e prihodnji?.
Ja res je, zato je pa najbolje se sprijazniti s tem da bo avto pobuskan in to je to.... Ko pa ima? nov avto pa pa? garaza ali /in kasko
Pizda materna. Pridem zjutraj mimo xsare , itak novi buski na voznikovi strani , zgleda je radnikom padla neka kovinska palica. Zdaj pa itak "Niko nista nezna, kunem se...."...
Ah....
?e par mesecev nazaj nekdo pred blokom s klju?em porajsal levo stran... Ok,debil...
Potem pod ?marno nek Idiot zapel desen bok in pustil svojo barvo gor , ?tevilke pa ne...
Saj razumem ,da si Idiot ali pa da preprosto ruknes avto,ampak da si pokvarjena peezda in kot mala peeckica speezdis pol... Ne,tega ne razumem...
Saj po eni strani to ljudje sami zelimo, s tem, ko ?ampijone tretiramo kot bogove, 18tega na lestvici (ki tudi verjetno ni "?ist") pa pozabimo ?e preden si ga zapomnemo...
Seveda ne podpiram dopinga, ampak jih po svoje razumem ...
Ko je bila ravno tu pred kratkim objava koliko je tega tudi v rekreativnem sportu....
To te pa razumem. Meni tudi dostikrat kdo omenja formulo, rally pa ?e motoGP ker sem hodil na proge z avtom in ker imam motor. Jaz pa skoraj nikoli gledal teh zadev v zadnjem desetletju.
Ja,tako kot ne kolesarijo vsi , ki spremljajo kolesarske dirke, tudi ne vidim nekega razloga,zakaj bi nekdo , ki redno (predvsem pa z u?itkom) kolesari "moral" spremljati dirke...
Meni eno izmed bolj neumnih vpra?anj: "aaa,kolesaris,super... Na Franjo gre??"
Faking ne! Nekateri pa? dojemamo ?port kot odmik od vrve?a, hrupa in predvsem kot psihi?no "zdravilo",kar pride fizi?nega napredka je zame ?isto postranskega pomena...
Sva se ravno prej s prijateljem pogovarjala; enako stara,glede marsi?esa v ?ivljenju deliva mnenje, oba sva kolesarja, oba voziva specialko... Pa vendar... Pogled na ?port povsem razli?en...
Jaz z uro neobremenjen uzitkar , on izredno dosleden glede treningov ,kdaj in kam in kako hitro,oborozen z vsemi mo?nimi gadgeti. Jaz samotar, on ve? kot je ljudi , bolje mu je....
O,ne,ne.... V ?ivljenju nisem gledal kolesarske dirke... Sem precej netipi?en kolesar, ve?;ne gledam dirk, nimam pojma kdo je kdo, na Franji nisem bil in nimam namena iti, strave nimam, nimam niti ?tevca ki bi kazal povpre?no hitrost....
Nasplo?no ne gledam televizije in se izogibam stvarem , ki mi predstavljajo izgubljanje casa...
Pa ?e nekaj na temo nekaterih rekreativcev. Poznam ljudi, ki so bili svoje ?ase suhi kot trlice, potem so pa kar naenkrat taki kot Arnold. Vse za ego. Rekreativnih kolesarjev in maratoncev pa tudi nih?e ne testira, potem se pa lahko hvali, kako je pretekel maraton ali pa prekolesaril Franjo brez te?av in z vrhunskim ?asom.. https://www.rtvslo.si/sport/novice/v-obsezni-dopinski-raciji-aretirali-vec-kot-200-ljudi/494024
Ja, se strinjam... nazalost je tudi rekreativni sport zaradi takih (ne tako redkih)posameznikov postal vse prej kot nekaj, kar clovek pocne zgolj iz zabave in uzitka.....
Mi je ?al da sem kaj pisal, naj se zgoni kdor se misli! Lp
Saj nisi ni? narobe napisal, pa? da? nasvet; Kdor ga ?eli upo?tevati ga bo, Kdor pa ne ,ga pa? ne bo.
Saj je povsod tako...
Jaz pac ponavadi tako funkcioniram, da si zapomnim ve? (tudi razli?nih)mnenj,zadevo parkrat prespim in potem vidim , da svet ni ?rno bel in da je zame optimalna re?itev ponavadi nekje vmes. In potem stojim za svojo odlo?itvijo , predvsem se pa raje iz tujih ?ol nekaj nau?im.
Zkaj bi se sploh morali vedno obremenjevati z drugimi... najprej je treba pocistiti pred svojim pragom... Eni imajo stalno probleme s tem, kaj pocnejo drugi ...
Se strinjam. Vsi smo polnoletni in vsi nosimo (in ?e bomo) posledice svojih dejanj; tako dobrih kot slabih....
K temu prispevku bi doal ?e to da za vrhunskega ?portnika poskrbi ves strokovni in zdravni?ki kader in ga sanira,rekreativec(bolj zagrizen in ?e malo ambiciozen)pa prileti takoreko? v zid pa se ?e teg zaveda ne in ?ez leta mu je ?al,ko postane napov invalid,pa ?e skupna zdravstvena blagajna trpi brez potrebe. Lp
Se steinjam. Kar se pa ti?e skupne zdravstvene blagajne; Dajmo potem ?ugati tudi ljudem s prekomerno telesno te?o, kadilcem , ipd.
Neko? so rekli zdravniki;?port ?loveka krepi,danes ko pa vedo mnogo ve? o posledicah pretiranega ?porta pa ti bodo rekli;?port ?loveka krepa! Zato ni potrebno da si neumen ali pameten ampak se zaveda?,da je zdravje najve? vredno ko ga nima?! Razmisli. Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj za bmw haterje...
https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5d28b9e17df23/po-trcenju-panicno-ponavljal-bog-kaj-sem-naredil-nemocni-decek-pa-boli-boli
Povezava za deljenje
Deli na druge strani