Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. :glare:

Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok.

Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem.

pa si ti ziher, da ma? akumolator japonskega proizvajalca? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

Tudi men je ?al, da je nisem prodal komu, ki bi jo ?uval... Kaj ?e?, ?e finance odlo?ajo... Mudilo se je, pa je ?la s prvim, ki je dal dnar. O?itno se ?lovek res lahko na marsikaj nave?e... Hehe

edino kar je bi bla zdele velka mo?nost, da bi zdele stala brez tablc :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne bit poj presene?en,?e avta kr na1x ne bo ve? <_< To ponavad mal tipajo,poizvedujejo, poj pa hopa cupa odpelejo <_<

probal bojo sam 1x pa nkol ve? ;) pa ?e probat pomoje nebojo mel cajt, ko se bo alarm spro?u bojo sam be?al

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Stara mama mi je dons pravla: pridejo Romunu (ki so na sezonskem delu) mim na?ega dvori??a in vidijo F-ko brez tablc in jo spra?ujejo, ?e je za prodat. Stara mama jim pa? re?e da ne, pa pravjo kok da ne, ?e je brez tablc :hohoho::hohoho:

pol so jo spra?eval ?e kdaj bom kej doma, pa ?e jim da mojo cifro, itaq jim je ni dela :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glih se ?ez to razburjam. Zdaj bo pa ?e ven pri?lo, da je ded bil nacuzan pa bo komplet. <_<

Ve? kaj bo mogl pr nas uves. Da ko te policaji ujamejo pri kakem zajebanem prekr?ku (pijan, agresiven, pezde...) poleg vseh kazni, bi jest uvedu, da jih pridejo tut ob 3h pono? dam iskat in odpelat, da pomagajo pospravljat take nesre?e.

se strinjam, takih ne dobijo, mene pa jeb*** zarad klin?eve homologacije, to me pa res raz****

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uvoz motorja iz us of a
Napisano

kko si upa? kr tko naro?t ma?ino od tam? mislm to ti oh res crap po?lejo, pa kak je po?tnina? mal razmi?lam da bi se ?ou ?paranje zbral ke? in dal k sebi notr VTi ma?ino (160 koni?ov), sam pr ns je ponudba zlo slaba.

V CRX-a so baje spravl noter ?e od NSX-a motor :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uvoz motorja iz us of a
Napisano

ah, torej to ?e deluje :bravo:

no kul, ?lovek mi je itak reku da mi na invoice lahko napi?e manj?o vrednost tako da zgleda ne bo problema. :)

predvidevam, da bo? na KL-ZE :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.