Tudi men je ?al, da je nisem prodal komu, ki bi jo ?uval... Kaj ?e?, ?e finance odlo?ajo... Mudilo se je, pa je ?la s prvim, ki je dal dnar. O?itno se ?lovek res lahko na marsikaj nave?e... Hehe
edino kar je bi bla zdele velka mo?nost, da bi zdele stala brez tablc
Stara mama mi je dons pravla: pridejo Romunu (ki so na sezonskem delu) mim na?ega dvori??a in vidijo F-ko brez tablc in jo spra?ujejo, ?e je za prodat. Stara mama jim pa? re?e da ne, pa pravjo kok da ne, ?e je brez tablc
pol so jo spra?eval ?e kdaj bom kej doma, pa ?e jim da mojo cifro, itaq jim je ni dela
Glih se ?ez to razburjam. Zdaj bo pa ?e ven pri?lo, da je ded bil nacuzan pa bo komplet.
Ve? kaj bo mogl pr nas uves. Da ko te policaji ujamejo pri kakem zajebanem prekr?ku (pijan, agresiven, pezde...) poleg vseh kazni, bi jest uvedu, da jih pridejo tut ob 3h pono? dam iskat in odpelat, da pomagajo pospravljat take nesre?e.
se strinjam, takih ne dobijo, mene pa jeb*** zarad klin?eve homologacije, to me pa res raz****
kko si upa? kr tko naro?t ma?ino od tam? mislm to ti oh res crap po?lejo, pa kak je po?tnina? mal razmi?lam da bi se ?ou ?paranje zbral ke? in dal k sebi notr VTi ma?ino (160 koni?ov), sam pr ns je ponudba zlo slaba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vse najbolj?e :mi pijemoo:
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani