Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Odkar je evnuh izgubil trebuh, je pedaliranje v klanec postalo u?itek in danes prvi? osvojil Goro Oljko in sicer po slu?bi, ?e v pisarni?ki opravi. :)

P.S. nimam Elektri?arja, kljub 100kg ?ive te?e, huhu

post-185-0-73464900-1569605133_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Caki kosovo?

kosovo je resevalo adrio, LJU-PRN je vedno vedno poln... Skopje bolj tako, ker leti wizzair iz benetk za 15 eur

Cista resnica. PRN in TIA, so povezave za naprej, npr. Lufthansa, itd. Vedno ogromno potnikov, vem iz prve roke, ko sem delal tako na Brniku kot tudi v Munchnu (MUC) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja ni glih free... na supercharging polnilnici, ?e polni? do 60kW je 0,26EUR/kWh. Recimo, da rabi? za 100km okoli 24kWh to je torej dobrih 6 EUR za 100km. To je nekak, kot ?e bi mel dizla s porabo 5 litrov.

V smislu dra?je kot jaz s pra-karavanom na avtoplinu :)

Dana?nji dan dopustni?ka scena, eto fotke.:)

post-185-0-35072600-1569507297_thumb.jpg

post-185-0-76294300-1569507334_thumb.jpg

post-185-0-37056300-1569507362_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A so svojo svetovno kulturo spet etni?ni razkazovali? So slu?ajno Dokle?ovski romi rekli unim iz Melincev cigani pa je bil spet ogenj v strehi.

Cigi scene in to v centru EU, noro. Kaj se po Ko?evju dogaja pa fuk adio pamet.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eri smo z dru??ino, ki smo v?asih skupaj trenirali tajski boks, rahlo potrenirali oz. se TEPLI. Sem skasiral iz skoka kolen v rebra, da sem danes napol nepokreten v pisarni. :ninja:

P.S. vseeno bolj?i ob?utek kot ?e ti hrbet totalno zablokira. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

zanimivo je to da na nizozemskem sem zelo malo videl karkol elektricnega od skirojev al pa koles...

samo oni so pa kolesarska nacija

pri nas pa se mi vcasih zdi, da dobis el skiroje gratis ce kupis skatlo kornfleksa...

Ko vidim otroke na elektri?nih skirojih oz. drugih "lete?ih" pripomo?kih, si prov mislim ?estitke star?em, ki bodo "izdelali" svojega malega lenuha, ki mu ne bo treba niti z ritjo mignit temu "son?ku" :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaksna kazen??? Jaz se nisem nikoli dobil kazni, pa se dostikrat peljem :D

V?eraj je bilo nekaj govora o elektri?nih skirojih in je zdaj cela gonja proti njihovim uporabnikom. Za kolo niti nisem sli?al ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Rojaku? :D

Monako - Francija :)

Mi je pa zanimiva njihova himna, ki jo bodo kot ka?e ?e ve?krat letos po dirki urezali tamalemu na ?ast. :P

@Wankel, na podlagi tele fotke sem jaz celo v dilemi, ?e ni nek Hrvat tale Leclerc???  :hohoho:

https://www.rtvslo.si/sport/formula-1/ce-kje-potem-se-s-ferrarijem-zmaguje-v-monzi/499012

(?apljina mi asociira na kolega Bosanca in njegov pogosti rek; jebo je? ?aplju, da joj suze kaplju).  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V 90-ih je bil Ferrari z V12 idealen za Monzo, napram V10 in V8, ki so ju imeli glavni konkurenti. Zavite steze pa so bile ?e takrat te?ava zanje. :zvizga:

(?e takrat sem navijal za Williams oz. McLaren, hehe)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.