kosovo je resevalo adrio, LJU-PRN je vedno vedno poln... Skopje bolj tako, ker leti wizzair iz benetk za 15 eur
Cista resnica. PRN in TIA, so povezave za naprej, npr. Lufthansa, itd. Vedno ogromno potnikov, vem iz prve roke, ko sem delal tako na Brniku kot tudi v Munchnu (MUC)
Ja ni glih free... na supercharging polnilnici, ?e polni? do 60kW je 0,26EUR/kWh. Recimo, da rabi? za 100km okoli 24kWh to je torej dobrih 6 EUR za 100km. To je nekak, kot ?e bi mel dizla s porabo 5 litrov.
V smislu dra?je kot jaz s pra-karavanom na avtoplinu
V?eri smo z dru??ino, ki smo v?asih skupaj trenirali tajski boks, rahlo potrenirali oz. se TEPLI. Sem skasiral iz skoka kolen v rebra, da sem danes napol nepokreten v pisarni.
P.S. vseeno bolj?i ob?utek kot ?e ti hrbet totalno zablokira.
zanimivo je to da na nizozemskem sem zelo malo videl karkol elektricnega od skirojev al pa koles...
samo oni so pa kolesarska nacija
pri nas pa se mi vcasih zdi, da dobis el skiroje gratis ce kupis skatlo kornfleksa...
Ko vidim otroke na elektri?nih skirojih oz. drugih "lete?ih" pripomo?kih, si prov mislim ?estitke star?em, ki bodo "izdelali" svojega malega lenuha, ki mu ne bo treba niti z ritjo mignit temu "son?ku"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nedelja bo bistvena, ker le takrat delijo tocke.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani