Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A nima neke ful super duper dolge garancije?

samo ?e ima? njihove letve - drobni tisk

Znamka? Punca je kupila pred meseci Hitex vitapur jogi. Super zadeva, priporo?am. Pomoje od zdej naprej samo njihove jogije kupujem :)

:bravo: Vitapur nanosilver 16+2

Vsaj pet let. Pri na? bajt ?e pri novi postli (vodni) od samega za?etka nobene opore tako da ja, je kar bistveno te?je kar se ti?e opore pri aktivnostih. ?ist kripel sicer ?e nisva, ni pa dale?.

a bo kmal tretji?  :rolleyes:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Neki za doktorje in profesorje norosti;

Largest URBAN

je bov?ka veliko ve?ja - dalj?a 3km

Panama je dolga samo 600m na 243metrih, ki se spu??a na 0m

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil obve??en da se bo treba selt :( on the bright side to pomeni da se bo treba zbrat in it v nakup nepremi?nine, brez alfine zna?ke :D

Kaj bos pa dubu za alfo? Za strosek kredita?

Sorry mal crnega humorja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi smo dognali da slovenski distributer za IBM opremo kupuje refurbished opremo na danskem - imeli so za vse dobava 3-5 dni kao iz centralnega lagerja, parkrat so pa pozabili sneti original nalepke......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Da se, bom probal in ?e dela lahko tudi tebi

In short, he reports that changing Central Electronics 09, Submodule 0 (Master Cent. Elec. box, rather than a slave module), Byte 3 (fourth from the left), Bit 7 (first bit from the left in the binary representation, bottom check box in the VAG-COM long coding helper) is the key. If set to 1, setting it to 0 makes the DRLs stay on when signalling. Thanks to Aerodave and please see the full thread for more! Note: Depending on market certain light configurations may be illegal to drive on public roads.

Aerodave - thanks! - sent this great list of additional bits you can toggle and turn to change the DRL behaviour.

For submodule 0:

Byte 02
bit 0 - 
bit 1 - front side markers as DRL
bit 2 - headlights as DRL
bit 3 - fog lights as DRL
bit 4 - LED strip as DRL
bit 5 - 
bit 6 - side markers as DRL
bit 7 - tail lights as DRL
Byte 03
bit 0 - 
bit 1 - 
bit 2 - LEDs remain at full brightness with parking lights
bit 3 - 
bit 4 - Turns off DRLs when checked
bit 5 - 
bit 6 - 
bit 7 - Turn off LED-strip DRL with turn signal (dim LED if front side marker also selected as DRL)

Byte 10
bit 3 - Set to 0 to disable amber side markers (U.S. vehicles)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e jugo je imel signalno lu?ko za kratke lu?i in to na sredi zraven ?tevca, danes pa marsikateri avto te lu?ke sploh ne premore, kako naj potem ?ofer ve, kaj mu gori. (nekaterim tud lu?ka nebi pomagala). ?kodilak ima to signalno lu?ko integrirano v stikalu za lu?i dale? od o?i in za pogled skritem za volanskim obro?em. Saj se trudim da v primeru megle preklopim stikalo iz "auto" na "kratke", ni pa nujno da mi to rata vedno. Senzor svetlobe je dovolj ob?utljiv in ?isto zadosti hiter - ?e nadstre?ek pred slu?beno gara?o je dovolj za preklop, ampak sem pa prepri?an da tudi meni rata v?asih v megli vozit samo z dnevnimi. Od doma se odpelje? v soncu, ?e pri Sokli?u pa zapelje? v meglo in ?e je sloj tanek sonce pa visoko, je svetlobe ?e vedno dovolj da ne preklopi.

isto ma seat ampak ?e ma? kratke ti vse sveti - armaturka, radio (osvetlitev).....?e nima? ma? pa temo, ni te?ko vedeti a ma? lu?i al ne  :jezicek:

hmmm, dal si mi izziv v VAG SW pogledati ?e lahko aktivira? tudi zadnje lu?i kot dnevne...saj so led

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne vem moj avto nima s tem problema....vsajo jutro in na primer vceraj konje bila megla imam na avto in luci so prizgane.

Seveda pa to preverjam! Ce je treba prizgem...osnove voznje z avtom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rezerviral sobe in gremo do najbolj?e ceste v ITA za avto kruzanje- SS163 Amalfitana, ?e dobro da imamo veliko panoramsko streho  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:. Eni se je zaradi ozkosti brez ?rt bojijo drugi obo?ujejo

to bo cca 2.800km na zimakih pri skorajda 20C :rolleyes:

http://www.dangerousroads.org/europe/italy/339-amalfi-coast-road-italy.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Angine so na pohodu

Kaj so to bolezni?  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glede AKOSa ima? na PortalPlus.si grozljivko v ve? delih...

jaz sem ?e vedno brez TK kabla  :jupiii: in tudi bom.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No za zamisliti se....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi gremo kmalu na dominikansko republiko, pred novim letom jee

Toskana -Rim-Sorrento/Amalfi.....ampak sem cist pozabil na en detajl, pes.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz ze gledam kako binprisel do Sicilije da se mi z njimi vred jebe za last christmas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kak bullshit! Sel mimo na poti domov in policaj z novim golfom je bil z bokom zarit v kamion! Vsi ostali udelezenci so bili pa pred kamionom na odstavnem...

Pa se neki kaka je prilagojena hitrost za nujno voznjo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja kaj, tole je real life te igre:

Parking%20Car%20c%20game.jpg

v te igri ne more? v 3 vrste parkirat....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Folk je ?el totalno v kurac

post-2637-0-92244400-1448960820_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

win 10
Napisano

1. Kot je rekel Ajvar ta apdejt zaseda dobrih 2GB na disku. ?e ve? po upgrade-u ti vse stare datoteke premakne v direktorij windows.old (dodatnih 4GB), ki jih lahko izbri?e? zgolj preko admin postopka disk cleanup 

2. Win 10 ni slab, je stabilen, enostaven, hitrej?i, po?re manj resorsev. Dela vse

?e ga no?e? si spucaj vse, ?e ga ho?e? naredi clean install

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No kje ga ma picasso 1?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dual SIM v iPhone 6s - ker projekt, ampak je ratal.....

s tem da, ?e nista pin na obeh karticah enaka se ena direkt v PUK mode postavi....kot sem rekel, projekt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kale gospodar vremena...
Napisano

O kom vi to sploh govorite?

Vidi se vam, da ni bil nih?e od vas v Beogradu!

Ravno bil, a ve? kaj sem izvedel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vse ma, ampak smo bli z mulci v totalni debati....pr plazarju na parkplac (kamera rab ene 20 sec sa se dvigne ....radio)

Pa saj je itak letno v planu spredi zadi pri Anzet. Odkar delajo Ikeo in so avti v btcju povsod parkirani - res povsod tudi izven parkplacev ni avta ki ne bi bil pobutan .....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.