Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve.
Saj je bil malo ampak ?e ne drugega sem dobil polno (zame) uporablih letakov. Aja pa zaletel sem se, driftal pa nisem z Mercedezem ker je bilo brezveze eno uro ?akat ?e imam doma svoj drift mobil.
Murko. Na drugem posnetku se to?no vidi, da ga je un ne?no u?igal po rami. ?e bi ga res hotel bi ga kresnil po njegovi goflji ne pa, da ga bo?a po rami.
K sre?i je UK v EU tako, da predvidevam, da ne bo carine. Zato tudi kolnem in si ni? ne upam direkt iz Japonske/USA naro?iti. Vsaj to me tola?i, da je fint zaenkrat ?e vedno ni?ji kot je bil v?asih.
Pa ?e en nasvet za drugi?:
Bom ?e 204945-ti? povedu. ?e kupi? za lastno uporabo in je vrednost z po?tnino vred manj?a od 45? NI CARINE in DAVKA. Za lastno uporabo ponavadi pomen, ?e kupi? en ali dva izdelka, ?e jih je ve?, takoj smatrajo da ni za lastno uporabo.
Sam prodajalcu napi?, da nej ne ozna? kot darilo(ker na to itak da ne nasedajo) in da nej napi?e vrednost z po?tnino vred nekje okrog 40?. It to gre v 100% primerih skoz, ?e seveda ne gre za pralni stroj ali kej velikega
a imas kaksen link?
Link do ?esa? Do ?lena ki to opisuje? Ne. ?len omenja tudi 25?, ampak nevem to?no za kaj. Men je to va?no, da do sedaj ?e nisem pla?al davka/carine ?e je bil paket ovrednoten malo pod 45?. Najve?ja stvar pa je bila zadn lonc.
Kot nor ?akam svoj prvi paket iz Anglije. Glede na to, da je bil nazadnje paket prelo?en v Nem?iji ga pri?akujem sredi tega tedna, najkasneje do petka. Potem bi pa ?e lahko malo ?raufal pa pol?a premontiral.
Ho?e? re?i, da so 9000 let pred nami naredili obzidje veliko 150x120km ter z 5km debelimi zidovi? Pomoje je nemogo?e tole. Ne re?em pa, da Atlantida ni obstajala. ?e sam sem jo na?el v Indiana Jones And The Fate Of Atlantis.
Spet bi pohvalil Meglio ?istilo. Nalije? v lon?ek, vr?e? notri z oljem zapacane dele motorja in naslednji dan potege? ven nove dele. Moram se pozanimati kje bi dobil en 50 litrski sod?ek, bi kr cel blok noter vrgel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Beat that!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani