Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan ?zmeden? in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj je bil malo ampak ?e ne drugega sem dobil polno (zame) uporablih letakov. :P Aja pa zaletel sem se, driftal pa nisem z Mercedezem ker je bilo brezveze eno uro ?akat ?e imam doma svoj drift mobil. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pomlad je spet tu, z njo pa letne gume, letne feltne in ?portni filter. :hohoho:

Objavljena slika

Moja avta sta malo zmedena. SX ima zadnji pogon pa mu odna?a prednji konec, NX ima prednji pogon pa odna?a zadnji konec. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Momir, nehi fudbalirat pa ajd gor kosilat.

Nasime dođ odmah gor pa prid pogledat kaj ti je otac pridoneo sa slu?be.

Barvni filter! U ovoj kući nikada se vi?e neće gledat crnobijela televizija!

"Gdje je Emile?" "Uzad bloka brca kosarku!"

Vpra?anje mojega so?olca (Kamadonc) , ki je hotel vpra?ati kateri datum je danes: Kam smo dons?

Gospa kaj bo? ti?

Ve? nas ma bol? nas ma!

Đe ta presnela, donesi ga gor!

Almire sine ne kolesaj se po travi!

Odma vrni otroku balin?ak!

Ko je fukno lon?ak na tleh?

Ne me?i noge na zid...

danes burek sploh ni. pecica ne radi ni elektrjik.

to je bil listek na uni burekarni na bavarcu, ene 4leta nazaj.

Ćamile... Ćamiiiile....

Ćamil sje?e drva...!!

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upo?tevaj svoj podpis. Ti ima? star avto, je logi?no, ?e kdaj kaj gre k vragu. Lahko bi bilo huje. Lahko bi imel nov avto pa bi ti crknil. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

K sre?i je UK v EU tako, da predvidevam, da ne bo carine. :P Zato tudi kolnem in si ni? ne upam direkt iz Japonske/USA naro?iti. Vsaj to me tola?i, da je fint zaenkrat ?e vedno ni?ji kot je bil v?asih.

Pa ?e en nasvet za drugi?:

Bom ?e 204945-ti? povedu. ?e kupi? za lastno uporabo in je vrednost z po?tnino vred manj?a od 45? NI CARINE in DAVKA. Za lastno uporabo ponavadi pomen, ?e kupi? en ali dva izdelka, ?e jih je ve?, takoj smatrajo da ni za lastno uporabo.

Sam prodajalcu napi?, da nej ne ozna? kot darilo(ker na to itak da ne nasedajo) in da nej napi?e vrednost z po?tnino vred nekje okrog 40?. It to gre v 100% primerih skoz, ?e seveda ne gre za pralni stroj ali kej velikega :D

a imas kaksen link?

Link do ?esa? Do ?lena ki to opisuje? Ne. ?len omenja tudi 25?, ampak nevem to?no za kaj. Men je to va?no, da do sedaj ?e nisem pla?al davka/carine ?e je bil paket ovrednoten malo pod 45?. Najve?ja stvar pa je bila zadn lonc.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kot nor ?akam svoj prvi paket iz Anglije. :( Glede na to, da je bil nazadnje paket prelo?en v Nem?iji ga pri?akujem sredi tega tedna, najkasneje do petka. <_< Potem bi pa ?e lahko malo ?raufal pa pol?a premontiral. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zgubljeno mesto....
Napisano

Ho?e? re?i, da so 9000 let pred nami naredili obzidje veliko 150x120km ter z 5km debelimi zidovi? :blink: Pomoje je nemogo?e tole. Ne re?em pa, da Atlantida ni obstajala. ?e sam sem jo na?el v Indiana Jones And The Fate Of Atlantis. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Iztiri vlak poln nun in vse kon?ajo v nebesih pred vrati, kjer jih

sprejme

Sveti Peter. Vpra?a prvo: Si kdaj imela kak?en kontakt s "stvarjo"

mo?kega?

Prva se zahihita in odgovori: Enkrat sem se dotaknila samo vrha glavice.

Sv. Peter odgovori: V redu, pomo?i konico prsta v sveto vodo in lahko

gre?

naprej.

Vpra?a isto drugo nuno in ona mu odgovori: Enkrat sem se igrala z njim

in

ga drgnila.

Sv. Peter odgovori: V redu, umij si roko v sveti vodi in pojdi naprej.

Takrat Sv. Peter opazi, kako se sestra Micka preriva mimo drugih in jo

vpra?a: Sestra Micka, zakaj prehitevate vrsto?

Sestra Micka mu odvrne: ?e bom morala grgrati sveto vodo, jo ho?em ?e

predno si sestra Francka opere rit v njej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lahko pa se pohvalim da furam winows 7 in napredek od viste je nenormalen, dela 2X hitreje kot vista in to z 2 Gb rama manj.

Aha torej so spet na nivoju XPjev. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Spet bi pohvalil Meglio ?istilo. :P Nalije? v lon?ek, vr?e? notri z oljem zapacane dele motorja in naslednji dan potege? ven nove dele. :blink: Moram se pozanimati kje bi dobil en 50 litrski sod?ek, bi kr cel blok noter vrgel. :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.