Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Da malo obudimo temo. Sedaj, ko so sprostili starost za cepljenje in uvedli novo aplikacijo za prijavo smo se kar vsi v družini prijavili na cepljenje. Dobro je trenutno to, da cepijo večinoma z fizerjem. Še je upanje za poletni dopust v tujini. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 15 minutami je Nejc1986 napisal:

Jaz sicer na bajku pijem zgolj podaljšano. Ko mi zapaše malo razvajanja pa z mlekom... Mleko mi sicer na bajku naredi škodo... 

Priznam pa da zadnje čase na avtomatu pijem mint ali pa kapučino... Morm skenslat to razvado :)

Obvezno pa vse brez sladkorja. Bolj k je grenko, bolje je. 

Glig kontra... Bolj kot je sladka kava, boljša je. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Jaz sem poskusil 53 pa mi je 63 late makjato boljša samo na onem aparatu AS. 👍

IMG_20210506_080921.jpg

Latte machiato je zakon. Ni premočna. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Hehe, tole je zdaj kar tabu tema - ne smeš biti niti več prehlajen, ker te skoraj že pokopavajo.

Ne, prehlad sedaj spada med bolj eksotične bolezni. Te takoj pokličejo doktorji, da se lahko študentje učijo na tej "nekdanji" tegobi oz. bolezni. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 24 minutami je Damijani napisal:

Moj post je realno stanje. Verjel ali ne. In nima nikakršne politične smeri.

Smeh pa je, ko se lomim z Madžarščino. :)

Verjamem. Je pa tudi res, da je včasih kaj res smešno, čeprav je resnično. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 8 minutami je Damijani napisal:

Mogoče bi pa lahko šel še to malo potrenirat, ker so sodelavci in celo eden od šefov Madžari. 👍

Ker ostale okoliške jezike in še malo čez pa že tako večinoma vse govorim.

Kot je Boss dejal, tu je tema o smehu. Politika odpade. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 minutami je Bini napisal:

Jutro.... bolj kot ne dopoldan😊😆😂

IMG_20210502_092726.jpg

Pa nisi šele sedaj vstal? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Aha, greš trenirat madžarščino... ja če bo tako šlo naprej jo bomo rabli.

Težka bo... Mislim, da nihče ne obvlada več kot par besed madžarščine. Zakaj bi jo pa rabili? A misliš zato, ker letos ni bilo dovolj  golažev na praznovanjih? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 46 minutami je TiEn napisal:

MM pa spet padec,..z glavo skozi zid še vedno

Ni edini padel. Izgleda, da je nekaj s hondo narobe, ker sta padla v istem ovinku. Sicer pa ne moreš spremeniti karakterja človeka-dirkača. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 42 minutami je FuManchu napisal:

Jutro. Petek je in tri kave so šle ko keks :lol:

Enako... Danes gredo kot po tekočem traku. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

ETH se vam splaca kupit, ce ima kdo kaj viska cekinov, sicer raje ne, komur gre na tesno :)

Če imam viška denarja povabim drago na eno fino večerjo. Pa imava oba sigurno nekaj od tega večera. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Nisi omenil neko teraso takoj, ko odprejo.....🧐😊

Sem se bolj hecal, da malo sprovociram Bossa. 😄 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 7 minutami je Nejc1986 napisal:

Na vsake toliko pa paše iti na kufe v center. 

IMG_20210427_121336.jpg

Ja, sedaj ko lahko greš na terase je kar zanimivo. Jaz še nisem bil. Sploh ne čutim potrebe za to. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Hkrati pa zavestno pogledajo stran od vseh pizd (sem hotel napisati "prasic", ampak žival ne dela tega), ki konkretno maltretirajo otroka. Smo imeli tudi v Sloveniji kar nekaj odmevnih primerov, od katerih se ne sme pogledati stran. 

Kaj pa mamice, ki zapustijo tudi po tri otroke in gredo z kakim mlajšim žrebcem novim dogodivščinam naproti. In otroke potem vzgaja očka sam... ali, če ima srečo, očka dobi novo partnerico,ki ima po možnosti od prej že kakega otroka. In skupaj dobita še kakega. Pa to ni pretiravanje. Poznam kar dva takšna primera, kjer imata skupaj pet otrok, drugi par pa celo šest. 

Ena mamica je hotela priti, ko se je romanca z žrebcem  končala, nazaj, a je dobila kajlo in sedaj se utaplja v omami alkohola. Druga pa jih sploh ne šmirgla. Ne razumem, kako lahko sploh mame to naredijo? Še samice vseh  živali se borijo, tudi do smrti, za svoje mladiče. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Noro, kaj se grejo.... pa če to ni spodbujanje nestrpnosti in stigmatizacija moških pol ne vem kaj je.

ef6d6ff2848d90a7b7fb_62548746.jpg?v=297a
WWW.24UR.COM

Na ljubljanskih ulicah razburja plakat nevladnih organizacij, katerega namen naj bi bil opozarjati na porast nasilja v obdobju pandemije. A...

Se pravi lahko dam  jaz plakat z naslovom ženske so kurbe. Kakšna res je ampak sigurno pa ne vse in to velja tudi za očete. Se najde ja kakšen neandertalski idiot, sam da pa takole vse očete v isto kategorijo nasilnežev in vse moške v isto kategorijo posiljevalcev. To je pa počasi res že preveč.

Res je. Tej nevladniki si pa res preveč dovolijo.Potem bodo pa jokali, da jih nobeden ne razume in podpira. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 26 minutami je sportman333 napisal:

Pucanje pred dežjem in slabim vremenom in s tem otvoritev sezone doma...😉😄😁, in da malo otroka zmotiviraš...

20210425_130050.jpg

20210425_130213.jpg

A otroka še vedno pridno pomagata prati avto? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvaliti, kako se  mi "mestne srajce" znajdemo v gozdu. Najprej sva se skoraj zgubila z ženo v gozd(iču) . Še sreča, da je prišel mimo gorenjski par in sta nam pomagala najti pravo pot. 🙄

Nato sva prišla do enega konja, ki je bil sredi poti in se ni premaknil ne levo ne desno. Samo grdo je gledal in rezgetal. Ko sva, se mu hotela približati in ga obiti se je začel ritati in z zadnjimi tacami skakat v zrak. 😬Ni nama preostalo drugega, kot narediti obvoz kak kilometer okoli. Počutil sem se kot Rambo.Ali pa tudi ne. 🙄🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je TiEn napisal:

Jap ful je strong,.. jaz sem ga v ajdovščini u bar hiša mladih spil enkrat po delu, mi je kar zakuhalo 🤣

Mi smo se enkrat v  Brudge - u v Belgiji  napil z njim kot majke. Te prime skoraj kot vino. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Kaj pa tole pivo? To je pa uradno pivo mojega banda ( ime je delno pravo). 

Ne, se hecam. 😄 Je pa tole pivo, kdor ga je imel priložnost poizkusiti tako močno, da je že too much za pitje. 

beer_delirium_tremens_bottle.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Popil mojo standardno illy. Sedaj pa počasi na potepanje in raziskovanje  po slovenske Istre. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.