Da malo obudimo temo. Sedaj, ko so sprostili starost za cepljenje in uvedli novo aplikacijo za prijavo smo se kar vsi v družini prijavili na cepljenje. Dobro je trenutno to, da cepijo večinoma z fizerjem. Še je upanje za poletni dopust v tujini. 🤗
Aha, greš trenirat madžarščino... ja če bo tako šlo naprej jo bomo rabli.
Težka bo... Mislim, da nihče ne obvlada več kot par besed madžarščine. Zakaj bi jo pa rabili? A misliš zato, ker letos ni bilo dovolj golažev na praznovanjih?
Hkrati pa zavestno pogledajo stran od vseh pizd (sem hotel napisati "prasic", ampak žival ne dela tega), ki konkretno maltretirajo otroka. Smo imeli tudi v Sloveniji kar nekaj odmevnih primerov, od katerih se ne sme pogledati stran.
Kaj pa mamice, ki zapustijo tudi po tri otroke in gredo z kakim mlajšim žrebcem novim dogodivščinam naproti. In otroke potem vzgaja očka sam... ali, če ima srečo, očka dobi novo partnerico,ki ima po možnosti od prej že kakega otroka. In skupaj dobita še kakega. Pa to ni pretiravanje. Poznam kar dva takšna primera, kjer imata skupaj pet otrok, drugi par pa celo šest.
Ena mamica je hotela priti, ko se je romanca z žrebcem končala, nazaj, a je dobila kajlo in sedaj se utaplja v omami alkohola. Druga pa jih sploh ne šmirgla. Ne razumem, kako lahko sploh mame to naredijo? Še samice vseh živali se borijo, tudi do smrti, za svoje mladiče. 🙄
Na ljubljanskih ulicah razburja plakat nevladnih organizacij, katerega namen naj bi bil opozarjati na porast nasilja v obdobju pandemije. A...
Se pravi lahko dam jaz plakat z naslovom ženske so kurbe. Kakšna res je ampak sigurno pa ne vse in to velja tudi za očete. Se najde ja kakšen neandertalski idiot, sam da pa takole vse očete v isto kategorijo nasilnežev in vse moške v isto kategorijo posiljevalcev. To je pa počasi res že preveč.
Res je. Tej nevladniki si pa res preveč dovolijo.Potem bodo pa jokali, da jih nobeden ne razume in podpira.
Se moram pohvaliti, kako se mi "mestne srajce" znajdemo v gozdu. Najprej sva se skoraj zgubila z ženo v gozd(iču) . Še sreča, da je prišel mimo gorenjski par in sta nam pomagala najti pravo pot. 🙄
Nato sva prišla do enega konja, ki je bil sredi poti in se ni premaknil ne levo ne desno. Samo grdo je gledal in rezgetal. Ko sva, se mu hotela približati in ga obiti se je začel ritati in z zadnjimi tacami skakat v zrak. 😬Ni nama preostalo drugega, kot narediti obvoz kak kilometer okoli. Počutil sem se kot Rambo.Ali pa tudi ne. 🙄🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da malo obudimo temo. Sedaj, ko so sprostili starost za cepljenje in uvedli novo aplikacijo za prijavo smo se kar vsi v družini prijavili na cepljenje. Dobro je trenutno to, da cepijo večinoma z fizerjem. Še je upanje za poletni dopust v tujini. 🤗
Povezava za deljenje
Deli na druge strani