(ce koga zanima tehnika: tv sateliti oddajajo pri cca. 12GHz, ce pride do slabega vremena kjer so nizki oblaki, mocno zmanjsajo propustnost in pride do prekinitev)
sam prav neverjetno, da niso dali se rezervno zemeljsko povezavo (5GHz)...nabjrz bojo huda frka
tekma je meni bla odlicna in bi si zelel vec takih!
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jaz sem pa tekmoval v junioru...to je blo v turciji...
V BTC-ju sem bil enkrat in prvic probal elektro-kart...hecen feeling...ce se prav spomnim sem mel cas malo slabsi kot je bil tisti od najboljse punce tam na steni
Mi je bil pa bolj vsec tist karting na sentvidu (asfalt in benz karti) sam je ze dolgo ni vec
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No sej klele je tvoj odgovor - to so ?ungalunga poceni gume, ki se ?e najslab?e obnesejo v mokrem. Po suhem so ?e kar v redu ?al pa to niso gume top izdelovalcev pnevmatik in ?e ho?e? obdr?ati cel avto je zelo priporo?ljivo, da to upo?teva?.
V vsakem primeru, ?e pa rad kak?en ovinek rad malo potegne? jih pa bo? moral zamenjat, ker cena ni vse, sploh pa ne pri gumah... je pa utopi?no pri?akovat, da se bodo 50% cenej?e gume obna?ale enako dobro kot gume top znamk.
Sicer ti bo pa ?e kak?no povedal forumski tyremaster Labi.
jap you said it man
sploh pri lahkih sportnih avtih je pomembno kaksne so "mokre" gume
...to al pa balkanska varianta: poglej kaksen encryption ima sola, ce je to WEP, si snames dol airsnort in skrekas tisto WEP kodo in nadaljujes kot si do zdaj
a druge variante nimas: kabel, T2, itd itd?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene pra preseneca, da niso mel rezervno povezavo
(ce koga zanima tehnika: tv sateliti oddajajo pri cca. 12GHz, ce pride do slabega vremena kjer so nizki oblaki, mocno zmanjsajo propustnost in pride do prekinitev)
sam prav neverjetno, da niso dali se rezervno zemeljsko povezavo (5GHz)...nabjrz bojo huda frka
tekma je meni bla odlicna in bi si zelel vec takih!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani