Ja dobr no.. To se tako rece.. Drugac pa vsaka kim cast da se sploh prijavis na tako zadevo.. Druga pa ja tocn rezultat je 136.79 km... Zavidljivo in zanimljivo. Sploh to k sem jih spremljal 12 ur njihovega teka iz moje sluzbe. In ja imam narejenih 20 000 korakov v temu dnevu in nisem bil taglavn.
Ja,meni je tudi to nepredstavljivo... Sem za?el kolesarit 5let nazaj in mi je bilo nepredstavljivo narediti 100km... Pa potem 100km 2dni zapored...
Po?asi sem pri?el do tega da sem v kosu odpeljal diagonalo Slovenije 3tedne nazaj.
Glih v?eraj sem v Funsportu sre?al starega znanca (tudi po letih), je ravno kupoval fullface ?elado. Po nekaj jamranjih o tem, kje ima kdo kaj strgano in kje kdo kaj znucano, mi je povedal, kaj mu njegov zdravnik govori: "Skrajni ?as je, da se preneha? ukvarjat s ?portom in za?ne? z zdravim na?inom ?ivljenja".
?e bi meni neko? kdo dal tak nasvet (pravzaprav mi ga je dala moja stara mama, ampak ona je bila ?e iz predprej?njega stoletja) bi ob upo?tevanju danes bil zanesljivo bolj gibljiv. Ampak tole je ?e za v jamralnik.
Mislim da mi res ne ostane drugega , kot prodati kolesa in ratati zapeckar...
Danes smo zmenjeni, da se po 12 letih dobimo iz banda Delirium v original zasedbi in da zopet kaj konkretnega od?agamo. Res je vmes na? pevec Klepa? postal neka kao zvezda, a ko smo band, smo band in ni izjem...se ?e veselim.
V 12 letih mi niso nobenega pa puscam cez zimo stara kolesa.
Sem nezahteven kolesar, samo za to ceno 480? ma hidravlicne bremze....
Enako sem naredil s starim kompromis cena / velikost samo je trekking pa je le svoje dal skozi, za istrske bele ceste (in domace) sem si zazelel gorski profil
Te dni mineva 10let odkar sem se odselil na svoje...
Fenomenalen obcutek biti (tudi) financno neodvisen.
Razen nekaj manjsih konfliktov, ko (pri)zadete (zdaj ze bivse) sosede niso vedele kdaj se zacne nocni mir ter zafrustrirana mlada mamica, ki jo je strasansko motilo, da nosim SVOJE kolo v SVOJE stanovanje, je vse ubistvu cisto super. Celo medsosedskega piknika sem se 1x udelezil.
Najlepsi del: odkar ne zivim pri starsih , so nasa druzinska kosila spet nekaj, cesar se vsi veselimo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf, kolk neumen bom ?ele jaz , ce mi uspe realizirati mojo novoletno zaobljubo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani