Sem tud sam razmisljal, sam ga sploh ne rabim tam...do sluzbe al po mestu mam kolo.
Vlake majo cist hude
Avto je od firme
Z mojim bi mel samo stroske s parkingom in bi stal brezveze.
Tko da za zdaj bo mazda tukaj ostala pri starsih...moram pa povedat, da so bli kar pridni in naredili nekaj kilometrov odkar me ni bilo (zdaj jih je 160.000)
Ker ti imas isti sluzbeni avto: sem se navadil na uno ropotanje tdi-ja (ki pa za svojih 105KM gre tudi 200km/h -kar preseneca) in potem vceri vzgem mazdo pa se mi je zdela tiha kot se nikol prej
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tiste najbolj osnovne (rde?a, bela, ?rna) poznam ?e jaz, torej predvidevam da ka?en prometnik ki celo ?ivljenje gleda prometna dovoljenja pozna vsaj toliko ?e ne ?e kej ve?
U bistvu ?e te zanima bo? zvedu, ?e ne pa ne. :ne vem:
Kako pa ves katera je crna, rdec, bela? Mislim crack me the code, ker sem mislu, da vsak avto ma "svojo" sifro...ze pri mazdini crni je vec crnih, recimo moja je 16W, potem mas E9M...itd
A je kaka logika pri teh sifrah al kako? Mislim kako se naucis teh kod?
Me prav zanima, ker pojma nimam kako to gre
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaalman: TO!
zdaj si zvezda pa to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani