Sobota.....testirali Se*t ibizo do arboretuma tam pa super dan....zvecer pa deci na olimpija maribor. Dobi karte frend, vsi vauuu valda to je derbi, noben pa pogledu gor da gre za basket.....tako da smo v prazni dvorani preko telefona gledal real-sporting .)
:mi pijemoo:
Olimpija pa je v zadnjih sekundah premagala maribor 102:68.....
Me zanima kolk bojo kej na?i zgubil proti Olimpiji Ampak upanje umre zadnje
Jaz pa vas ne razumem, kako to, da vi ne razumete debate, ki je sila preprosta? Pa?, rad bi, da bi se v mojem avtu preko kak?ne zvokovne naprave predvajalo nekak?en fejk zvok. A res ne zastopte tega? Pritisk na gumb in namesto resni?nega zvoka motorja, bi se zunaj sli?al nek drug zvo?ni efekt, ki bi spominjal na ropot zjebane in pokvarjene ma?ine ali kak?nega primitivnega ali preprostega stroja. In ta fejk zvok bi moral bit glasnej?i, da bi preglasil resni?en zvok ma?ine, ki je v avtu. To je vsa kun?t!
Kaj se vam to tako ?udno zdi? Zakaj se vam zdi normalno in pametno, ?e nekdo fejka nekaj bolj?ega kot ima v resnici, ?e pa nekdo ho?e fejkat nekaj slab?ega kot je v resnici, pa ne zastopte? Vam je kul, ?e nekdo la?e da ima dober avto, ?e pa nekdo la?e in re?e da ima slab avto, vam pa ne pa?e.
Uglavnem bi vsak, ki ni zadovoljen s sabo in svojo samopodobo, potem nekako to pomanjklivost in lastni osebni feler rad skompenziral na svojmu avtu. Zato nekateri (nekateri, ne vsi) potem svoj avto okrancajo z raznimi plasti?nimi spojlerji, velikimi feltnami, trapastimi lu?kami na brisalcih, spu??enimi fedri, sijo?imi auspuhi, ki, kao, ?portno rohnijo itd...torej delajo kozlarije.
Jaz pa bi naredu to druga?. Jaz imam dober, lep in mo?an avto, ki ima ?e po defoltu ?porten zvok. Ampak, to nobenga ve? ne gane, zato bi jaz na nek blef na?in naredu "slab" avto. Pa ne resni?no slab, samo fejk. Na misel mi je pri?lo, da bi morda s kak?nim ozvo?enjem ob auspuhu, sfejkal zvok, ki ga proizvaja kak?en slab avto, traktor, kombajn, kosilnica, sesalec itd...Torej, da bi jast lahko s pritiskom na gumb povzro?il nekak?no, hre??anje, pokanje, prdenje, klokotanje itd... za avtom. ?e zastopte, zdaj moj avto dela vruuuuuuuum, pol bi pa delal, puf puf, plenk plenk, pok pok reskk, krrrr, ?krip puf pufff itd....
kaj pravte, a bi se dalo to narest? Da bi mogo?e blo to na kak?en CD zape?eno, jaz bi pa samo pr?altal takrat, ko bi pelal mim kak?ne fejst bejbe, ki ni pleh pi?ka, pa da bi se vseeno ozrla za mano...al pa takrat ko bi se k ma?i peljal.
a bi znal to kdo iz tega foruma narest to?
?e bo to kdo naredu in mi ukradu idejo brez mojega soglasja, ga bom to?u.
Ajd z idejami na plan!
?e bi rad mel takle zvok ti sam cukra nasuj v olje
Ti ne more? vedet, ?e je ?enska peljala tako po?asi po nepotrebnem. ?ist mo?no, da je imela babnica tarde?o (menstruacijo) in jo je glih v tistem ovinku zavilo po maternici in jaj?nikih, pa je mogo?e zato malo bolj po?as peljala. Prilagodila je vo?njo svojemu trenutnemu psihiofizi?nemu stanju. To ti ne more? vedet, sploh pa ker si ?e mlad in ne ve?, da imajo ?enske ob?asne in periodi?ne probleme s sabo.
Takoje to pobi?.
?ist kratko navodilo ti bom dal;
?e ti vidi? med vo?njo samo 10 metrov pred sabo, mora? vozit samo tako hitro, da bo? v tistih desetih metrih lahko varno ustavil. Pejt na igri??e, al pa v nedeljo na kak?en prazen parking prostor, al pa na poligon varne vo?nje, pa treniraj, ?e slu?ajno nima? toliko ob?utka kolik?na je ?e pametna brzina, da bo? lahko ustavil ?e pravi ?as v vsakem momentu.
Popolnoma ziher sem. Kako pa ve? da je ?enska peljala 40km/h? A ima? radar pred sabo? Kaj pa, ?e bi pred tabo v tistem nepreglednem ovinku peljal traktor s 30km/h?
Sicer pa sploh ni va?no, koliko po?asi kdo pelje pred tabo. Ti mora? na odseku ceste, ali razdalje, ki jo vidi? pred sabo in ki jo s svojimi ?utili lahko nadzoruje?, biti zmeraj vedno in povsod pripravljen ustavit. In to varno ustavit. Torej pelji v ovinek s tako hitrostjo, da bo? v svojem vidnem polju ?e lahko varno ustavil. Ne gre druga?. Ne more? ti voziti v ovinek na pamet, ?e?, kar bo pa bo. Sam si se v tistem ovinku lahko na lastni ko?i prepri?al da imam prav. Kako more? sploh izjavit tak?no neumnost, ?e? jaz nisem prii?akoval v tistem ovinku ovire ali po?asnega avta, zato serm peljal kar na pamet. To lahko izjavi samo slab ?ofer. Nesre?e se ne dogajajo takrat kadar nekdo nekaj pri?akuje in se v skladeu s tem pri?akovanjem tudi ravna, nesre?e se dogajajo ravno zaradi tega ker nekdo ne?esa ne predvidi in ne pri?akuje. In v tvojem primeru ti nisi predvidel, da te v ovinku lahko ?aka past, zato svoje hitrosti nisi prilagodil tistemu ovinku. Omejitev 90 ne pomeni da mora? ti v vsakem primeru in povsod peljati 90. Ti mora? peljati tudi manj od 90 ?e so razmmere in cesta tak?na da ti ne omogo?a varne vo?nje pri 90 km/h.
Torej izrazil si se narobe. Ti ne bi skoraj imel nesre?o zaradi nedeljskega voznika/ce, ampak bi kmalu imel nesre?o zaradi sebe in svoje lahkomiselnosti.
A kako vem? Vem zato, ker sm se mogu potem za njo peljat 40km/h. Pa kolker vem te ?trafajo tut zato, ?e se po nepotrebnem pelje? za ve? kot pol manj in najbr? ne za brezveze ane!?!?!?!
Jaz pa ne mislim tako. Prepo?asni vozniki niso nevarni. Prepo?asni vozniki so kve?jemu nadle?ni. So pa nevarni tisti, ki jih prepo?asen voznik tako hudi?evo moti, da ga potem zadaj voze?i ?iv?ne? in psijhopat prehiteva tam, kjer to ni primerno ali je celo nevarno. Nih?e, ampak res nih?e se v avtu ?e ni ubil zaradi premajhne hitrosti. Se je pa veliko ljudi na cesti pobilo zaradi prevelike hitrosti. No, piloti v avionih so iz te teorije odvzeti, ker, ?e gre? z avionom prepo?asi pa fizika res ne dovoljuje varnega letenja. Ampak mi se pogovarjamo o cestnem prometu.
Si ziher??? Zarad enga tajga nedeljskega voznika sem js mel enkrat skor karambol na cesti kjer je omejitev 90km/h na uro, ?enska se je pelala slabih 40km/h na uro in izza ovinka res ne pri?akuje?, da se bo nekdo tolk po?as pelu!!!
Tako je Boss, po moji definiciji si to?no to kot si rekel da si. Sicer bi ti pasalo ?e kak?no drugo ime, ampak recimo, da si zapopadu za kaj se gre. Ti enostavno mora?, ker je v tvoji naravi tako, da pa? mora? delat druga? kot je zapovedano. Mora? delat vsaj malo druga?, ker druga?e na noben na?in ne more? ljudem pokazat da si ma?o, da si Đek, da si BOSS. Kadar mora? nekoga ubogat dobi? manj vrednostni kopleks, v tem primeru dobi? kompleks zaradi cestnega predpisa. Ne da se ti dopovedati, da je tak pa? red in da so to pravila igre ki se jih MORA upo?tevat. ?e igra? ?ah mora? tud upo?tevat pravila igre, sicer se ?aha ne more? ?pilat. Ne more? ti konja pri ?ahu premikat kakor je tebi volja, ampak ga mora? premikat v obliki ?rke L. Kapi??
Lej, ?e bi tam, kjer je zdaj znak 60 in ga ti zaradi svoje trdoglave navade, kot sam pravi?, pa? nikakor ne more? in ne more? upo?tevat, zato pelje? 80, potem pa bi cestarji postavili znak 80 bi ti na tem istem mestu peljal pa 100. Ti bi kr?il vsak znak pa naj bo kakr?en koli ho?e. Ti enostavno mora?, ker tako sam sebi dokazuje?, da si nekaj upa?. ?e bi na slovenskih AC dovolili pa hitrost 150, bi ti peljal pa 170. Tak pa? si, da mora? nekaj druga?, ker druga?e bi o sebi zvedel da si pezde in da, kao, nisi nekaj bolj?i od drugih. Priznaj! Poba, manjka ti samozavesti. Ampak nisi edini, ki tako dela?, takih je ve?ina voznikov, zato je toliko nesre?. Na avtomobilskih forumih pa sploh mrgoli takih kot si ti, pa ?e slab?ih je veliko od tebe, res je. Avtomobilski forumi so legla in nekak?ne farme slabih voznikov in divjakov. ?al. Moralo pa bi biti ravno obratno. Tako je to dragi moj Boss. Vsak dan se vozim po cesti zato vem in ne rabim nobene pridige tistih, ki za svoje trdoglavo dejanje i??ejo vsesorte izgovore. Resnica je taka, da se ve?ina voznikov, ?e posebej slovenskih in balkanskih, ho?e dokazovat z avtom, to pa zato, ker se s vojo pametjo ne more nikjer dokazat. Pa ta zadnji stavek ne jemlji preve? osebno, da ne bo spet kak?ne prehude zamere.
Kaj pa na prepo?asne voznike kdaj pomisli?? Js mislim, da so to ?e bolj nevarni udele?enci v prometu kot prehitri vozniki!
Boss, to je Lojz, kaj sploh spra?uje? tak?ne nevmestne, gre?nik en!
Skratka me zanima kok je folka, ki nikoli ni prekora?il nobene omejitve hitrosti, pa da hkrati ne povzro?a (pretiranih) zastojev po cest - v stilu raznih starih mam in dedkov s klobuki na glavah, ki namesto 50 kmh peljejo raj?i 35!
taki me pa tolk razpi*****, da bi jih najraj? porinu naprej
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
prehiter sm se hvalu, ve? v jamralniku
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani