Mas popolnoma prav. Se pa tudi pri nas pomoje menja mentaliteta da moras biti v isti sluzbi po 15let+, da je nekej narobe ce mal vec sluzb zamenjas
To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).
@Slivka, koliko je trenutno realna cena presu?enih bukovih drv, razkosanih ha polena? Imam v mislih nek ve?ji nakup in da pribli?no vem kak?no je stanje na trgu.
U?eri sem se peljal s svojim Z4, kot premierna vo?nja, kratka ampak zadost da sem sli?al prelep zvok linijske 6-ke.
LPG zelenc pa danes obrnil 350.000km stanje ?tevca in ugotavljam, da je prav lepo var?na ekolo?ka ki?ta; zadnji tank 8.2L avtoplina na 100km povpre?ne porabe.
Nadaljevanje praznih gum in sem jo v?eraj flikal, potem ko je bila v sredo (4 dni prej) menjava. V obeh primerih zadnja guma. Vreme pa lepo tako da ni neke groze.
Zdaj v ?asu moje objave ?ez NATAN?NO 2 tedna (oz. v primeru slabega vremena naslednji dan, 8.9.2019) ponovno organiziram ?PORTNI PIKNIk in ker je vabilo odprtega tipa, mi samo javite kdo ?e pride in ?e bo imel ?e koga s seboj. Poudarek bo na ?portnih igrah, kopanju in zraven seveda ?ar jedi.
Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.
Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani