Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mas popolnoma prav. Se pa tudi pri nas pomoje menja mentaliteta da moras biti v isti sluzbi po 15let+, da je nekej narobe ce mal vec sluzb zamenjas

To?no to in potem ko nek tak?en osebek dobesedno nima POGUMA zamenjat slu?bo, temve? le stalno negoduje kok mu je bedno v trenutni. Kaj si pa naredil v smeri izbolj?anja situacije, ga jaz vpra?am. (nastopi pa totalna ti?ina v spremstvu tele?jih o?i, kako da sem tako direkten v taki tabu-tematiki).  :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fetla so tokrat takti?no za?u?tral in ?e Lekleru guzne Fi?ko, bo ponovno zmagovalec tvoj osovra?eni Lojz.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Preklopil na BOB in zdaj ne najdem njihove SIM kartice, Telekom SIM kartica pa je medtem ?e odklopljena, kot smo se dogovorili.

Ponosen na lastno nesposobnost! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

eeee.... kaj a do danes si ga pa samo gledal? ?udni ste vi lastniki BMW-jev. :ne vem:

?e ?enske ne bi vozile avtov, bi ga vozil ?e celotno pomlad in poletje, tako da je bilo posledi?no marsikaj za poravnat in bo zdaj tudi za pobarvat. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sem se peljal s svojim Z4, kot premierna vo?nja, kratka ampak zadost da sem sli?al prelep zvok linijske 6-ke. :wub:

LPG zelenc pa danes obrnil 350.000km stanje ?tevca in ugotavljam, da je prav lepo var?na ekolo?ka ki?ta; zadnji tank 8.2L avtoplina na 100km povpre?ne porabe. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naspal se za vse nazaj in naprej. V treh zaporednih no?eh spal skupaj 36ur....

Happy :)

A te kdaj kej zmatra dajanje krvi?

Jaz sem lani prvi? dal in sem bil kar bogi med samim postopkom (vem...Psiha). Mi je prav ?koda; bi z veseljem ?el ve?krat...

NEEE, meni je super, doslej so me sicer 1x zavrnil, AMPAK le iz razloga, ker so imeli ?e zadostno koli?ino moje skupine. Se pravi zmeraj vse super. :)

Ju3 grem pa s prijatelco iz MB malo Pohorje raziskovat, komaj ?akam in se moram dobro naspat, se pravi naspat K ZMAJ!  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdaj v ?asu moje objave ?ez NATAN?NO 2 tedna (oz. v primeru slabega vremena naslednji dan, 8.9.2019) ponovno organiziram ?PORTNI PIKNIk in ker je vabilo odprtega tipa, mi samo javite kdo ?e pride in ?e bo imel ?e koga s seboj. Poudarek bo na ?portnih igrah, kopanju in zraven seveda ?ar jedi. :)

post-185-0-26067100-1566640330_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.

Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.