Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

?e bo ?lo takole naprej bom ?e Rupsija Pahorju odpustu! :PB)

Je ?ok ja, ko se ti nekdo z katerim leta in leta pometa? upre. :bravo:

Upam samo, da ne bo Hrva?ka "od zadaj nabrisala" nas in EU. EU bodo ponudili kak?no "spravo" nakar nas bo mama Evropa okrcala ?e? kaj se pa greste vi majhni slovenceljni. <_< Mi bomo ostali umazanci, Hrva?ka se nam bo pa spet smejala tako kot se je v vsej svoji zgodovini ?e marsikateremu sosedu. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Time Attack PRO winner 2008
Napisano

To je pa ?e skoraj dovolj hitro. :hohoho::bravo: Dober projekt ja, ?e finance ne bi bila ovira bi tudi jaz raje imel kak?no tak?no Imprezo. :rispekt:

Pa ?e konkurenca. Norris Design EVO film?ki Zelo podoben level. :rispekt:?e detajli.

Power: 927bhp & 739lb-ft (VP Import Race Fuel)

Weight 1180Kg (Dry)

Top speed: 215mph + (201.43mph so far )

Best 0-60mph = 2.4 sec

Best 0-100mph = 4.3 sec

Best 0-150mph = 8.00 sec

¼ mile in 9.26 sec @160.09mph on 17" Nitto 555R tyres.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Spet sm neki ?trihal. Pokrov odmi?nih in pokrov jermena v special editon "Midnight purple" Skyline R33 barvo. :bravo:

In ugotovil sem zakaj mi je barvo ?e lep ?as pljuvalo namesto pr?ilo. Razdret na prafaktorje in spucat je treba kdaj pi?tolo. Objavljena slika

Slike sledijo ko bo kak lep son?en dan. Torej ?e nekaj ?asa ne. <_<:(

Naslednji projekt je najbr? razdreti rezerven (sicer zariban) motor od 200SXa ter ga v teh hladnih, temnih in dolgih ve?erih malo spucati in pripraviti za morebitno generalko. Preve? ?asa pa?. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Med pogumom in neumnostjo ni velike razlike. :blink:

PEKEL

Nekega dne je nek mo?ki umrl in de zna?el v peklu.Medtem,ko je hodil okoli ves obupan,je sre?al hudi?a.Ta ga je vpra?al:

"Zakaj pa tako ?alostno?"

Mo?ki je odvrnil:"Ja le zakaj?!V peklu sem!"

"Saj pekel ni tako slab,"je rekel hudi?."V bistvu se tukaj spodaj zelo zabavamo.Dej povej,a ga kej pije??"

"Seveda,"je odgovoril mo?ki.

"No,potem bo? obo?eval ponedeljke.Ob ponedeljkih se samo pije.Viski,tekila,vodka,pir,karkoli.Pijemo,dokler ne kozlamo in potem ga pijemo ?e naprej!"

Mo?ki je bil zelo presene?en:"U matr,to se pa dobr sli?i."

"A kej kadi??"ga je naprej spra?eval hudi?.

"Seveda,kaj si pa mislu!"je rekel mo?ki.

Hudi? je nato nadaljeval:"Gotovo bo? obo?eval torke.Ob torkih,dobimo najbolj?e cigare iz celega sveta in se potem zakajamo cel dan.?e dobi? raka,ni blema.Itak si ?e mrtev."

"Ej,pa to seka!" je bil mo?ki ?e bolj vzhi?en.

Hudi? je nadaljeval:"Stavim,da rad igra? na sre?o."

Mo?ki:"Seveda,brez tega ne morem ?iveti!"

Hudi?:"Ob sredah bo? lahko igral po mili volji.Blackjack,ruleto,poker,bridge,karkoli.?e bankrotira?,no,itak si mrtev,ni problema.Kaj pa fiksa?,se kej?"

Mo?ki je dejal:"A se heca??Obo?ujem droge!Pa ja ne misli?..."

"Seveda!Ob ?etrtkih so na vrsti droge.Privo??i si heroin,kokain,pokadi d?olo veliko kot podmornica...Vzame? lahko karkoli,saj si itak mrtev,torej ni problema."

"Uau,"se je mo?ki kon?no nasmehnil,"nisem si mislil,da je pekel tako zabaven!"

Hudi? je nato odvrnil:"A si peder?"

"Ne."

"Ooooo,potem bo? pa ZELO sovra?il petke."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.