Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

nikol ne bom poazbu en angleski test kie pride...

zakljucek: kia pride, we wouldn't be proud :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar
Napisano

Komar kje si??? :(

Vse najboljse :pepsi:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo ve tocno ceno tega?

My gues da stane se enkrat toliko kot mx5, s katero bi jo lahko primerjal. Tako da, si po kake 5-7 letih na istem.

ce se ne motim, stane 3x vec kot mx5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No zdaj pocasi pa grem domov...no, najprej k temu na konkretno pojedino :)

(so iz ptuja, tukaj ze 24)

post-49-1208891023_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jap vmes je kao kosilo, sam itak noben ne gre nikamor...

Ma sej v LJ sem mel podobni delovni cas (9-17) pa velik krat ostal nad to uro...

Nocem pa pustit stvari za jutri...rajs vse danes koncam. Sej ne, da me kdo caka doma :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Joe Satriani-always with me,always with you :bravo: ...poslu?am in zdraven skidam. :D

A si ze skidal?

Danes sem bil cel dan po Italiji (udine-palmanova-itd) pa sem vidu posterje, da prihaja Satriani tja 10. junija...ce bi bil tukaj bi ze sel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Zakaj mi noben ni povedal da aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup?? :(:(:(

Bemti :huh:

Ej aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:D

Gre Mujo k zdravniku, ker ze en teden skoz serje....

Pa rece zdravniku naj mu da nekaj, da se zaustavi tole sranje ker bo znorel...

Pa mu zdravnik pomotoma da persen

Cez nekaj dni sreca zdravnik Mujota na cesti pa ga vprasa, ce se je sranje ustavilo.

Mujo "i dalje serem al mi je svejedno!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Problem je, ker mi je ta vsec :)

Vedno mi je bil, sam zdaj sem se odlocil ga igrat. Boljs ce sam poslusam pa igram "air guitar" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:

Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju...

Ne lezi mi prevec tale komad...pa se z zvokom sploh nisem zadovoljen....k ena stara zaga...evo surova verzija:

http://www.youtube.com/watch?v=wJ_rfs2UHoA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal :)

A se da to nastimat na mazdi sploh?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?zmeden?:bravo::danzoman:

Avstrijsko gorivo?

Tudi avstrijsko gorivo je en shit...

Tankal na Shellu (navaden dizel) in zdaj tok ropota pa tok kadi, da ne mores verjet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil :)

Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.