LabiGT 1.855 Napisano 5. maj, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 5. maj, 2008 lepsa od mazde je ze...ceprav ni nek alfin ponos v dizajnu It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 3. maj, 2008 Pohvalite se,... Napisano 3. maj, 2008 A ti je bil vsec Neum in "sengen" meja It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 28. april, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 28. april, 2008 nikol ne bom poazbu en angleski test kie pride... zakljucek: kia pride, we wouldn't be proud It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 28. april, 2008 Komar Napisano 28. april, 2008 Komar kje si??? Vse najboljse It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. april, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 23. april, 2008 Kdo ve tocno ceno tega? My gues da stane se enkrat toliko kot mx5, s katero bi jo lahko primerjal. Tako da, si po kake 5-7 letih na istem. ce se ne motim, stane 3x vec kot mx5 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. april, 2008 Pohvalite se,... Napisano 23. april, 2008 Spet je sonceeee! no evo lahko gres pes domov po kljuce It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 23. april, 2008 Qwerty praznuje Napisano 23. april, 2008 opa happy b-day..se eno leto do vozniskega ne It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. april, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. april, 2008 No zdaj pocasi pa grem domov...no, najprej k temu na konkretno pojedino (so iz ptuja, tukaj ze 24) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. april, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. april, 2008 jap vmes je kao kosilo, sam itak noben ne gre nikamor... Ma sej v LJ sem mel podobni delovni cas (9-17) pa velik krat ostal nad to uro... Nocem pa pustit stvari za jutri...rajs vse danes koncam. Sej ne, da me kdo caka doma It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. april, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. april, 2008 Kao od 9 do 18... It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 22. april, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. april, 2008 danasnji delovni dan se nikakor noce koncat... (a je treba sploh napisat kok sem lacen??) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 21. april, 2008 Pohvalite se,... Napisano 21. april, 2008 Pedri Jaz delam..tuki je praznik samo 1. maj in to je to It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 18. april, 2008 Kaj poslušate? Napisano 18. april, 2008 opa...tole zgleda kar konkretno...kirk hammett pa to It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 18. april, 2008 Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate? Napisano 18. april, 2008 Zakaj pa ne bi raje kupil 17" pa dobis odzivni cas 2ms? Za igrce pa to super It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 17. april, 2008 Apcih Napisano 17. april, 2008 vse najboljse It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. april, 2008 Kaj poslušate? Napisano 12. april, 2008 Joe Satriani-always with me,always with you ...poslu?am in zdraven skidam. A si ze skidal?Danes sem bil cel dan po Italiji (udine-palmanova-itd) pa sem vidu posterje, da prihaja Satriani tja 10. junija...ce bi bil tukaj bi ze sel It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. april, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 12. april, 2008 Zakaj mi noben ni povedal da aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup?? Bemti Ej aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 11. april, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 11. april, 2008 Gre Mujo k zdravniku, ker ze en teden skoz serje.... Pa rece zdravniku naj mu da nekaj, da se zaustavi tole sranje ker bo znorel... Pa mu zdravnik pomotoma da persen Cez nekaj dni sreca zdravnik Mujota na cesti pa ga vprasa, ce se je sranje ustavilo. Mujo "i dalje serem al mi je svejedno!" It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 10. april, 2008 Kaj poslušate? Napisano 10. april, 2008 Problem je, ker mi je ta vsec Vedno mi je bil, sam zdaj sem se odlocil ga igrat. Boljs ce sam poslusam pa igram "air guitar" It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 10. april, 2008 Mazda323 Napisano 10. april, 2008 Matej vse najboljse! It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. april, 2008 Kaj poslušate? Napisano 9. april, 2008 Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju... Ne lezi mi prevec tale komad...pa se z zvokom sploh nisem zadovoljen....k ena stara zaga...evo surova verzija:http://www.youtube.com/watch?v=wJ_rfs2UHoA It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. april, 2008 mrhica Napisano 9. april, 2008 Vse najboljse It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. april, 2008 Pohvalite se,... Napisano 9. april, 2008 Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal A se da to nastimat na mazdi sploh? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. april, 2008 Pohvalite se,... Napisano 9. april, 2008 Avstrijsko gorivo? Tudi avstrijsko gorivo je en shit...Tankal na Shellu (navaden dizel) in zdaj tok ropota pa tok kadi, da ne mores verjet... It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 8. april, 2008 Pohvalite se,... Napisano 8. april, 2008 Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
lepsa od mazde je ze...ceprav ni nek alfin ponos v dizajnu
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani