Skoči na vsebino
Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Spet anonimni uporabnik Lojz na forumu. Kaj je Lojzek a ?ekira? Nogomet al kam bo ?el kak foruma? na morje, da ne bo? ?el tja kjer bi te kak trezen divjak s tega foruma povozil?

PS: Al i??e? legendarni skriti koti?ek kjer imamo pedrske debate, ponujanje fu?a, pomo? pri ovadbicah in bahanje koliko kje divja?

:jezicek:

a on je bil tist, ki sm ga zadn? skor pofuru :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

katera zavarovalnica??

V kratkem pi?im na triglav zaradi tiste ?rte potegnjene s klju?em....pa naj da pod vandalizem al pa parking, mi ?ist dol visi, je pa ?e par stvari za popravit na vratih, glede na to da so mi tudi na parkingu pobutali in ej vdrtina dolga cca. 15cm in se od strani prav grdo vidi, ko direkt pogleda? je pa ni videt. Ma da vse po?timajo, mamicu***je**, ?e ?e pla?ujem jurja na leto za vse skupaj.

?e ma? pod vandalizem pol nebi smel bit problema

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

js mam 67e/mesec.. parking, svetila, stekla.

parkinga pa js ne dajem ve?, ker more bit avto prov butnjen, da ti ga upo?tevajo, risov pa sploh ne upo?tevajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A kdo ve kje ima pa Mazda tovarno glede na dogodke? ?e je v bli?ini je lajhko letna dobava f pi***

Mazda ma tovarno v Hiro?imi ;) sede? ma pa v Hiro?imi in v Hofuju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Poba, zakaj se pa ti tolk z glavo v zid buta?? Po tem tvojem postu sode?, ni razvidno, da ti to kaj veliko koristi. Probaj se ?e z macolo po glavi tre??it, mogo?e bo bolj prjelo!

Sicer pa, a ti mogo?e ve? kolko ?asa traja brejost pri kuzlah? Moj Piko zgleda, da bo spet o?ka postal, pa moram to na koledar zapisat, da vem kdaj bo porod. ?e bo? ?e naprej priden tako kot si ?e itak, bo? lahko dobil enega psi?ka. Mislim, da ti nebi ?kodilo, ?e bi se ti malo s psom po naravi sprehodil. Naravo in zrak potrebuje? poba. Nujno. ?imprej.

Jaz bom pa od?el s tega foruma n? bat. Do takrat me da? pa mirne du?e na funkcijo "ignore" Zakaj ne naredi? to?

?e vedno se nisi mal nad sabo zamislu.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

daj jebote naj si eden od vaju z deeyanom zamenja avatar <_<

en od vaju ma ziher star logo na avtu, naj si da starega gor...

ja bo? pa? mogu prebrat kaj pi?e pod logotom :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

neh, v velenju, sam ni bla prerezana ampak prav prepiknjena sam to ?e zadni? kake dva mesca nazaj, prej sm komentiru ko je grega zajoku da je ris fasu

sam res nvem kaj je s tem folkom, da se ti gre nad avto zna?at. Pi*** prid do mene, ?e ma? kej za povedat, ne pa takle :vskalo::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma ne, folk ki se zna?a nad avtomobili... pa ki ne znajo na parkingih vrat odpira pa ki prepikujejo gume

teb so prepiknal gume? U CE slu?ajno?

Na Lavi pred ?elezni?ko postajo, ko so bloki je en stanovalc enmu nestanovalcu tam prerezu gume ?e 2x :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

<_< jaz se bom pocakal me je lani izuclo sn menjal pa je pol 20 sneg padel in nisem nikam prisel po cesti pa se skoz eno krizisce sn kar leto pri rdeci se nisn mogo ustavit tak da sn parkiro na prvem placi in klical v sluzbo da ne morem prit,pa cist nove gume gor kaj ma zaj hanco ampak po snegi ne grejo zal tako da letos pocakam z tem :D mam pa tudi nove zaj sn kupo fuldo bomo vidli ce bojo za kaj

X2 :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Tut js sm ?e registriran od leta 2007, bolj aktiven pa sem res zlo kratek ?as, vidu sm pa ?e tut prej?nje tvoje objave v dolo?enih temah. Lojz, js bi se na tvojem mestu mal upra?u, al je res mo?no, da je z vsemi ?lani foruma neki narobe al je to narobe samo z enmu ?lanu (ki mu ?al nemoremo re?t ?lan)???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Pobje ?tala totalna danes. Moj Pes Piko je spet u?el v kurbarijo. Sem ga iskal do zdajle. In kje mislte da sem ga najdu? Ne boste verjel, na sosedovi kuzli zlati prina?alki. Sta se sprjela, sploh nista mogla narazen in sta se ?la vlakca. Malo je ona njega ?lepala pol pa on njo. Jaz sem vzel ajmer vode in polival, ker se je ?e kuplunga palila. Psa sta vlekla vsak v svojo stran jaz sem pa z tistim vedrom vode za njima po dvori??u letal in po njuni riti polival. Komaj smo zadevo re?ili. Piko zdaj svojga ti?a v eni lu?i hladi in jezik ka?e, kuzla zlata prina?alka, pa svojo nabreklo fra?o v en star rekelc bri?e pa stoka kot daSKAn na WCju kadar ma trdo blato.

Ajd mejte se, moram it v kontrolo spet......

lojz, ?e ne z leti pa s tableti ane :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Predlagam - kontra, da ?e mal poja?a in jezik ?e bolj ste?e! :danzoman::bravo::punk:

njabr? ma? prov, sam preve? pa spet ne, sploh ?e kako ?marnco pije, da nebo 4x4 dobu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Ma? kar malo prav. Sem pogruntal da, ?e se ho?em zastopit na tem forumu moram bit al malo neumen, al moram bit cestni norec, al pa moram bit malo pijan. Jaz sem se odlo?u za tretjo varianto.

ok, pa si pol sploh kdaj trezen? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Hehe, Lojz a to ti od Cvi?ka jezik tko lepo te?e? :P

najbr? res, sej druga?, ?e ga nebi vsej enmal ?utu se najbr? sploh nebi spomnu na Mazda forum :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.