Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.
Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!
Ni panike. Treba Mal jamrat,drgac bo kdo mislil da nam ni? ne manjka
Ve?ina se nas niti ne zaveda kako fajn se v resnici imamo. Jaz se recimo ponovno u?im veseliti zaradi raznih malenkosti in ko si sestavi? celoten mozaik si sre?en ?lovek.
Precej pi?kav ob?utek, ko sem bil pri bejbi in mi za?ne razlagat kako ji je fajn z mano, da me ima rada, ljubi in ?e kaj, jaz pa ji nisem mogel vrnit teh ob?utkov. La?i pa itak ne maram in sem ji povedal kak?ni so moji ob?utki. Skratka, po eni strani imam mirno vest, po drugi mi je ?al te fajn osebe, ampak ?e nisem zaljubljen, tega ne morem re?i.
Danes ugotovil, da me je povozil ?as in sicer v Mek-u ?elim naro?it neko jeda?o (na ?eljo 9-letnice seveda), pa imajo vse digitalizirano (se pravi po ekran?ku drgne? in naro?a?), tako da dejansko nisem imel pojma kako se lotit zadeve. Na sre?o je tamala ?e tako brihtna in ve??a teh zadev, da je sama poklikala in izbrala, jaz pa le ?e pla?al na blagajni. ?udo tehnike, jebomast!
Ob?asno, npr. danes ugotavljam, da tako velike hi?e (vi bi rekli bajte) ni fajn met, ker je pri njej stalno nekaj za postorit. Aktualno je barvanje lesenih ograj; projekt velikih razse?nosti.
Gotverdomme, zdele se trudim sestavit dav?no napoved za NL in je res zakompliciran ta njihov jezik. Nem??ina mi koristi kurckej, ?eprav je menda osnova precej podobna.
Ne vem no, ker jaz naredim enako. Je pa res malo nevarno, ker tej bolniki, ki vozijo 100 po prehitevalnem ponavadi ne gledajo nazaj in ne dajejo niti smerokazov, kot si ?e sam napisal. Lahko se kar vr?e naenkrat, ko si vzporedno z njim in ima? te?avo.
Jaz sem v taki situaciji toliko previden, da sem pripravljen kadarkoli "odsko?it" na odstavnega, ?e bi ta brez pogleda od?el s prehitevalnega na voznega. Nikoli ne ve? kaj stori.
Bottasa naj bi v 2020 menjal Ocon ali celo nekdo tretji, ki bo verjetno serijskega prvaka 44 nasledil v prihodnjih letih. Vceraj se je Bottas kar blamiral.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani