Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja sej, dokler to ni ?asovno sprejemljivo po vrhu pa ?e celo dra?je - hmmm, zelo te?ko je najti argument za javni prevoz. Sam ne mi s kak?nim oglji?nim odtisom, pa razne Grete omenjat in var?ne Lu?ke ter podobne.

Zadnji? sem videl nekega kombija, verjetno VW Transporter, predelan v avtodom in je imel Nemec napisano; I love my diesel, FUCK YOU GRETA!  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni panike. Treba Mal jamrat,drgac bo kdo mislil da nam ni? ne manjka :)

Ve?ina se nas niti ne zaveda kako fajn se v resnici imamo. Jaz se recimo ponovno u?im veseliti zaradi raznih malenkosti in ko si sestavi? celoten mozaik si sre?en ?lovek. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj dobro da ima? veze ...Mazda?e.lp

Bom v za?etku septembra organiziral piknik, da se jim malo oddol?im. Gelipter-ji seveda tudi vabljeni.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Scream, Mazda? z Jesenic mi je zelo ugodno priskrbel material za avto, Lumpi pa pridno vgradil. Dobrodu?ni mazda?ki pobi, vsa ?ast!  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Precej pi?kav ob?utek, ko sem bil pri bejbi in mi za?ne razlagat kako ji je fajn z mano, da me ima rada, ljubi in ?e kaj, jaz pa ji nisem mogel vrnit teh ob?utkov. La?i pa itak ne maram in sem ji povedal kak?ni so moji ob?utki. Skratka, po eni strani imam mirno vest, po drugi mi je ?al te fajn osebe, ampak ?e nisem zaljubljen, tega ne morem re?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak... Kako to tolkim ljudem uspe?

Ok,1x,2x na leto da se najde kdo,ampak letos je pa res noro... Al dejansko ljudje NI? ve? ne razmi?ljajo??

?akajo na aplikacijo za pametni telefon, da jih bo ta opomnila na ..... (kdaj it srat, jebale jih aplikacije, heh)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Drga? je to res za telebane narejeno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stara ?ola in sem ful nasprotnik modernih tehnologij, no pa tudi MEK mi ni nek pojem gurmanstva, ?e sem odkrit, hehe  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes ugotovil, da me je povozil ?as in sicer v Mek-u ?elim naro?it neko jeda?o (na ?eljo 9-letnice seveda), pa imajo vse digitalizirano (se pravi po ekran?ku drgne? in naro?a?), tako da dejansko nisem imel pojma kako se lotit zadeve. Na sre?o je tamala ?e tako brihtna in ve??a teh zadev, da je sama poklikala in izbrala, jaz pa le ?e pla?al na blagajni. ?udo tehnike, jebomast!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Giorgo Lorenzo se baje ponuja tudi Petronas Yamahi

Tam ga bo pa Quartararo uni?il in demoraliziral ter posledi?no upokojil, jebomast :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Huhu, kak?en fini?. ?e zmeraj pa pogre?am (mojega) 99, lanskega zmagovalca omenjene dirke.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob?asno, npr. danes ugotavljam, da tako velike hi?e (vi bi rekli bajte) ni fajn met, ker je pri njej stalno nekaj za postorit. Aktualno je barvanje lesenih ograj; projekt velikih razse?nosti.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Gotverdomme, zdele se trudim sestavit dav?no napoved za NL in je res zakompliciran ta njihov jezik. Nem??ina mi koristi kurckej, ?eprav je menda osnova precej podobna.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po mojem je to ?e vedno prekr?ek.

Ne vem no, ker jaz naredim enako. Je pa res malo nevarno, ker tej bolniki, ki vozijo 100 po prehitevalnem ponavadi ne gledajo nazaj in ne dajejo niti smerokazov, kot si ?e sam napisal. Lahko se kar vr?e naenkrat, ko si vzporedno z njim in ima? te?avo.

Jaz sem v taki situaciji toliko previden, da sem pripravljen kadarkoli "odsko?it" na odstavnega, ?e bi ta brez pogleda od?el s prehitevalnega na voznega. Nikoli ne ve? kaj stori.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz najbolj trpim ob gledanju propada Rikarda, ki tudi ni vec rosno mlad in najbolj simpaticen od f1 dirkacev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bottasa naj bi v 2020 menjal Ocon ali celo nekdo tretji, ki bo verjetno serijskega prvaka 44 nasledil v prihodnjih letih. Vceraj se je Bottas kar blamiral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dajte malo skritizirat, v stilu; kaksna dolgocasna dirka :)

P.S. cetrta zapored, ki nas je prilepila pred ekrane :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.