Skoči na vsebino
gumball 3000
Napisano

se vas je pa nabralo da ste jih pri?akali :bravo:

en z GTjem naj bi nekje prov na veliko gume ?gal, mogo?e pred vami?

Gumball se je pa kon?al zaradi prometne nesre?e v Makedoniji v kateri je doma?in umrl in ?ena v kriti?nem stanju

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

ja ja,..itak file,..na use tiste kosti in ko??ice sm tko al tko alergi?na Objavljena slika

od zelenjave bom dala pa kr vok mix,..bom poro?ala kako je ratal,..tnx Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

heh ti tudi danes ri?eve rezance :bravo: jaz sem jih skuhala prej pa sem prepra?la na sojini omaki papriko, gobice pa ribo, malo za?inila pol pa zme?ala z ri?evemi ?pageti in zraven solato :D dokaj dobro je izpadlo :D

kero ribo si pa dala? ker js kot totalni neribojedec (jem edin tuno pa lososa) sm nardila zalogo osli?a in ugotovila, da ga ne morm spravt dol pa razmi?lam kam nej ga "skrijem" da bo pogojno u?iten,.. Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Tud to je res, sam me nkol ni zanimal da bi jih razisku do konca ker so mi bedne do amena. Ne vem zakaj :ne vem:

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

dons je blo pa pi??anec po azijsko z mix vok zelenjavo pa ri?evi rezanci

umes sm pa ?e tole uspela skp spravt

Objavljena slika

brez moke Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

uf,...nisem pridna :)

no js kuham sam zase,..tko da mi ponavad ne znese skuhat sam za 1 dan :P

je blo pa na jedilniku:

puran v paradi?nikovi omaki & pirini ?iroki rezanci, oz polnozrnati metulj?ki (nasledn dan) & motovil?ek v solati

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.