Jaz pa ne nosim ve? delovnega kombinezona ampak haljo. UKlopko in to ne temno modro, niti belo ampak svetlo modro z napisom Mobihel. No ampak samo danes jutri pa ne ve?, grem ?e vi?e, ?e bo ?lo tako naprej bo najbolje, da uletim s kravato.
Tudi jaz. Morav?ka cesta je bila ena redkih, ki je bila kolikor toliko splu?ena.
Pa v 3 poskusu sem priplu?il z avtom v najbolj za****n klanec. Dobesedno priplu?il saj se pozna sled odbija?a, ki je lih kak cm prenizko. Sem pa praskal kot norc gor v klanec sem rekel raje pustim profil ko se prikopljem do asfalta kot, da bi pe?a?il 300m.
Lepo je, da se imata dva rada. In mogo?e ona dobro kuha, je prijazna po srcu. Ampak ne morem verjeti, da je ?el tip dajati kaj tak?nega na internet. Lahko bi vedel, da se bodo delali norca iz njega. pravzaprav se mi smilita zaradi vseh komentarjev.
SX gre tut z 215/40 R17 letnimi skor ?ist zlizanimi po snegu! Dokler se ne ustav?. Potem se pa za?ne zabava. ?e je klanec je bolje sam rikverc dat pa upat, da bo zavijal avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
EU ima vedno bolj neumne ideje. ?e malo pa bodo posegali v vsako malenkost v na?em ?ivljenju. Oziroma kot je napisal v komentar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani