Skoči na vsebino
BiteFight
Napisano

saj res...

zemir na srecanju si bil vidt tko cudn (rdece oci pa to)...zdaj sem se spomnu :)

postajas vampir :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalaganje novega software-a na telefon
Napisano

Kje je fora, da das software W serije na hardware K serije? Somebody explain bitte

Garancija potem najbrz ne velja vec?

Moj naslednji telefon bo pa ta: http://www.unbeatable.co.uk/articles/sony-...n-w980i-468.jpg

Lep, preklopen in sonyericsson :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

take vaje moram jaz delat za moj hrbet...baje pomaga proti isijasu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:

Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju...

ja se mi je zdel, da bo kar dost gimnastike za mezincka :)

jaoo spet una "vaja dela mojstra" :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper?

Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

aaa no vidis, se mi je zdelo, da je piano neki z nepremicnino :) torej, nadstropje :bravo: (za ostali dve pa je itak jasno)

aja se to flet pride iz angleske "flat" flat =apartment > flet =stanovanje hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

In flet naj bi bil....kaj? :whatever::D

Flet ti je cisto ljubljansko za stanovanje....

A jim italjani recejo "piano" ? Nisem siguren?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

tkole zgleda tak "lov" :hohoho:

...ali ti se jos nisi odlucila da budes opreznija...a zemir jos manje :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

btw,...zemir je na 53. mestu najbol ?torastega vampirja,..moj je pa 73.,..?e komu ni jasn kaj to pomen,...lestvica kdo se je nejve?krat na lovu zaletu v ?tango :hohoho:

hahaahaha :hohoho: zaletel v stango med lovom hahahaha pa to ni res

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jutri imam tehni?ni+registracijo+zavarovanje=cca. 300? pa pa :(

pa dobr, al se men zdi al je to res mal?

meni taka stvar (+kasko) pride mal cez 3x vec?

a so to kake :policaj: veze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

mene so castili za neverjetnih 20 eurov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ups ena nula prevec :)

ne ne, ne bom jo prodal ampak bo tukaj pri starsih samevala (ali, kar se je huje, bo pridobivala nove in nove praskice :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz bom pa mazdo pohvalil...pri 1570000km dela super - se boljs kot nova...

Mal jo bom celo pogresal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.