Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Pride Janezek v drogerijo in že na vratih na ves glas vpije:

- »Dajte mi škatlo kondomov, dajte mi škatlo kondomov!«
Ko je bil na vrsti, mu prodajalka pravi:

- »Poslušaj, Janezek. Prvič, ne vpij na glas. Drugič, to ni za otroke in tretjič, naj pride ponje očka sam!«
Janezek pa nazaj:

- »Poslušajte, vi. Prvič: v šoli so nas učili, da govorimo jasno in glasno. Drugič, to ni ZA otroke, ampak je PROTI otrokom. In tretjič, to ni za očka, ampak za mamico, ki gre za dva tedna na službeno potovanje...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- »Ati, kaj so pravzaprav predniki?«
- »No, na primer jaz sem eden tvojih prednikov, pa stari ata je tudi tvoj prednik...«
- »Aha, razumem. Zakaj pa so potem ljudje tako ponosni na svoje prednike?«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- »Včeraj smo preizkusili naš novi mešalnik. Najprej ga je mama napolnila s sadjem, mlekom in čokolado, potem ga je pa očka vključil.«
- »In kaj se je zgodilo potem?«
- »Potem smo pa kuhinjo na novo prebelili...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Za vikend sem povabljen v Švico na koncert. Glavna je basistka Jonsered, zraven je še sopranistka Efco, pa še nekaj spremljevalnih članov bo poleg...

Na koncu, če bomo pridni, se mogoče pridružita še Zetor in Krpan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mama je na obisku pri hčerki in se jezi:

- »Zdaj pa poslušaj! Če bo še enkrat, ko pridem k tebi na obisk, tvoj mož pijan kot čep, se bom takoj obrnila in me ne bo nikoli več k vam.«
- »Mama, ne govori tako glasno! Če te bo moj mož slišal, ne bo nikoli več trezen...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Blondinka se pri rdeči luči zapelje skozi križišče.
Policist jo ustavi:

- »Ali niste slišali mojega žvižga?«
- »Seveda sem ga slišala, ampak danes imam zmenek z drugim...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gospodična iz mesta vpraša kmeta:

- »Zakaj tale krava nima dveh rogov?«
Kmet odgovori:

- »Glejte, obstajajo krave z dvema rogovoma. So pa tudi takšne, ki imajo zaradi nesreče ali drugih razlogov samo en rog ali pa sploh nobenega. V tem primeru pa krava nima rogov zato, ker je konj...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Blondinka na ogledu neke kmetije vpraša kmeta:

- »Ali mi lahko razložite, kako pride na svet teliček?«
Kmet odgovori:

- »Najprej pridejo ven prednje noge, potem glava, nato telo in na koncu zadnje noge.«
Blondinka:

- »Zelo zanimivo. Kdo pa potem vse te kose sestavi?«

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mož kosi travo, ko skozi vrata privihra njegova svetlolasa žena, stopi k poštnemu nabiralniku, ga odpre, pogleda noter, zaloputne in spet odvihra nazaj v hišo. Mož nadaljuje s košnjo, ko spet pridirja njegova žena, odpre poštni nabiralnik, pogleda vanj in ga jezno zaloputne. Mož že skoraj konča s košnjo, ko njegova žena spet pridivja k nabiralniku, ponovi pregled in ga še z večjo jezo zaloputne. Mož jo vpraša, če je slučajno kaj narobe.
Blondinka mu odvrne:

- »Seveda je! Ta butasti računalnik mi neprestano pošilja obvestilo, da sem prejela pošto!«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Po pol ure letenja pilot oznani:

- »Dragi potniki, eden izmed motorjev na letalu je odpovedal, vendar ni razloga za preplah. Še vedno imamo tri motorje, le let bo eno uro daljši.«
Trideset minut kasneje pilot oznani: ‎

- »Še en motor je odpovedal, vendar ne skrbite. Prav tako dobro lahko letimo z dvema, le let bo še dve uri daljši.«
Čez eno uro pilot oznani:

- »Odpovedal je še tretji motor, zato bo let podaljšan še za tri ure. Brez skrbi, še vedno imamo en motor.«
Takrat se blondinka, ki leti na tem letalu, obrne k svojemu sosedu:

- »Groza! Če izgubimo še en motor, bomo leteli do pojutrišnjem...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

Poznal sem nekoga, ki je na veliko flikal. Še tu na forumu je bil svoje čase precej aktiven.

Jaz nimam flika... In zna biti, da on tudi ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano

Čuj, f totem Maribori bi jaz moral nekomu plačat in od njega prevzet eno gravirano in lakirano ploščico. Mož ni navdušen nad pošiljanjem številke TRR, ket je veliko zlorab.

Ko stvari dozorijo in bo pripravljeno, bi se našel kak Mazdaš s tistega kraja, da založi denar, vzame ploščico in mi jo po pošti pošlje na moj naslov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Me je šef poslal na službeno pot in mi dodelil Renault Megan Grandtour 1,9 dci.

Dokler sem imel staro Mazdo 5, sem za Renaulte govoril, da so rena. Po enomesečnem lastništvu FucksWagna mi je pa stari Renault fenomenalen in prav užitek je, ko enostavno zaženeš motor in voziš - brez da bi moral polovico poti programirati, kaj naj multifunkcijski zabaviščni center na štirih kolesih počne in česa ne. In brez kupa dodatkov, ki delujejo po svoje in ti odvračajo pozornost od prometa okoli in terjajo pozornost zase. Pa še pelje se lepo, skoraj kot Mazda 5.

Ja, nizko sem padel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- »Grozno se počutim! Žena mi je ušla in s seboj odnesla ves denar, ki sva ga imela!«
- »Potem imaš pa še srečo!«
- »Kakšno srečo neki?«
- »Meni je pobrala ves denar pa je še vedno z menoj!«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Direktor, vodja in pripravnik so se odpravili na kosilo in gredoč po parku nenadoma zagledajo staro oljno svetilko. Ko jo podrgnejo, se iz nje v dimu prikaže duh. Duh spregovori:

- »Ponavadi izpolnim tri želje, ker pa ste trije, izpolnim vsakemu eno. Torej, povejte, kaj si želite!«
- »Najprej jaz, najprej jaz!« se oglasi pripravnik. »Želim si biti na Bahamih, prevažati se po morju z gliserjem in pozabiti na vse skrbi!«
Puf in izgine!
- »Zdaj pa jaz, zdaj pa jaz!« zavpije vodja ves presenečen. »Naj bom na plaži na Havajih, daj mi osebno maserko, zraven pa neskončno zalogo Pine colade in poleg mene ljubezen mojega življenja!«
Puf in izgine tudi on!
- »Zdaj pa še ti,« se duh obrne k direktorju.
- »Poskrbi,« pravi direktor, »da bosta tadva na delovnem mestu še pred kosilom!«

NAUK ZGODBE: Direktor naj ima vedno prvo besedo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.