Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:)
Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo
Kolega je imel CCA.15 let nazaj nek radar detektor, dokler mu ga ni zaplenil ITA carinik, ker brez zaplembe mu ni dovolil vstopa. Uglavnem zadevo so zeeelo motile CB postaje in je bilo res veliko tega nadleznega piskanja!
CB postaje pomoje niso problematicne... Problem so razni senzorji gibanja, i prizigajo luci in jih je dandanes okoli vseh his dovolj... Poleg tega recimo obvezno piska, ko se peljes mimo bencinske crpalke (verjetno so tudi problem senzorji gibanja) ...
Kaj jaz vem, men je piskal ko so strelali iz avta.
Problem je, da prevec piskajo... za vsako malenkost... in scasoma postanes imun na to piskanje... Sploh te poceni cungalunga variante... kjer se niti ne da nastavljat, kako naglas piska... in zadevo zelo hitro ugasnes, ker postane nadlezno ... Sem imel ene par "tapoceni" variant (25 do 40?) in tudi dva Cobra... ki nista bila tako poceni... se vedno pa ocitno prepoceni (ranga 150 do 200?) ... Menda so uporabni le taki, kjer se cena zacne mnogo visje (500? in navzgor) ... pa se ti veckrat zapiskajo tam, ko ni nobenega radarja ...
Tale ponudba je pa cista "Top Shop" varianta ... poleg dobis se nekaj, kar nima nobene zveze z artiklom (sredstvo za odstranjevanje prask ) ...
Eto Start and Stop tehnologija, z zbiranjem energije ob bremzanju uporablja posebne cikli?ne AMG akumulatorje, ki se hitreje polnijo in se lahko 'globje' izrabijo. Ne sme? jih menjati s klasi?nimi (lahko ampak bo potem kot elektri?en avto z menjavo baterij parkrat letno). In ta stane......>200?.....
Saj to je jasno... Meni so rekli na servisu, da za Mazdo stane okoli 400? ...
@Slivka, naj le to navdu?enje in ne mine niti takrat, ko bo? imel kak?en "tapravi dizelski" servis oz. kot Pelko re?e; "?e Mazda ne bi imela dizlov, bi lahko ?e zdavnaj zaprl delavnico, ker na bencincih nimam kaj menjati, razen olja, filtrov in sve?k"
Vsi avto potrebujejo vzdrzevanje... pa ni vazno ali jih poganja bencin, dizel, plin, elektrika... in starejsi, kot je avto, vec dela imajo serviserji... sploh ce so lastniki bolj take sorte, da pridejo na servis sele takrat ko avto ne vzge vec ali ko se noce vec nikamor premaknit...
Jaz osebno se tudi raje vozim z dizlom... pa v zadnjem casu ne delam vec tako veliko kilometrov, kot sem jih vcasih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Raspberry Pi?
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani