Žal res... pa ne samo glasba, tud filmi, kultura na splošno. Kot da znamo samo še remajke, koverje, tribute delat. Vse samo za denar, nič več neke osebne note pol pa one hit wonders, ki jih čez dve leti nihče ne pozna več ampak svoje milijone so pa zaslužili in to je to.
Včasih me kr malo zvije v žalosti, ko pomislim, kaj pa če smo vse najboljše že videli slišali in da je to to.
Ja vi ste sploh neki vaški posebneži. 😜 Birca, pir, beer pa to je vse iz iste fore. Se pa spomnim ene take zgodbe še iz JLA časov, ko jaz tko lepo rečem riž, pa en trdobučni Bosanček "šta ti je to riž", Jaz pa razmišljam pa se mi prpelje beseda "pirinač". Pa Bosanček se razveseli: aha riža, pa šte na kažeš tako. Zdaj mi naj pa en reče, da včasih niso znal trolat. 😂
To je edin kar ti preostane, ker so kekci zaprli vsa smučišča a vreme se še kar trudi, da bi podaljšalo smučarsko sezono in vsaj malo rešilo žičničarje. Ampak se odločevalci ne dajo.
Dokler je nekak kontakt z asfaltom (brozga) se da tud z letnimi dokaj normalno. Če pa bo sneg pol pa se vidi razlika.
Mi je pa najbolj smešno to, da celo zimo sem se po kopnem vozil in ne vem, če sem 30 minut imel vseskup vožnje v snegu. Zdaj pa k bi rabu mam pa letne gor - nice
Matr, kolk nimajo pojma o pojmu, da je že kar boleče. Ampak OK zdaj vsaj na previdnost stavijo in ni več prenagljenih izjav brez podlage, da je cepivo varno. Torej naslednjih 14 dni je ključnih.
Sem ti že enkrat omenil, da narobe razmišljaš glede teh stvari..
No ja zadnjič na enem električnem avtu nisem znal spremenit postaje pa je ostalo na Veseljaku. Hmmm, sej se človek privadi pa na konc ugotovi, da znajo bit besedila kr zabavna... še irharce nataknem pa sem skor berajt. 😁
... sam poznam bliz 10 ljudi ki so se piknili razlicno stari in nekaj jih je po ceplenju mislilo da bojo umrli, nekateri pa niso vedeli da so jih pičl... dal so jim pa aspirin zravn za preventivo da ne bi blo strdkov... jao
A pol jih je le pamet srečala? Pizda nisem dohtar pa že 2 meseca in pol razlagam kaj je treba narest, da vsaj preprečiš možnost strdkov.
dne 15. 1. 2021 ob 22:18 je Boss napisal:
Zanimivo, da več ali manj vsi doktorji vedo, da je lahko posledica korone strjevanje krvi in možnost infarkta. Ampak tud en doktor ne predpiše, prebolelim za korono, preventivno vsaj aspirina al pa česa drugega proti strjevanju krvi, tako kot dajo tistim, ki so že imeli infarkt. Še vitamina D ne oglašujejo kot zaviralca težjega poteka bolezni - pri vitaminu D se še predozirat ne moreš in ni nič narobe, če se ga v tem času dodatno jemlje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čak, da te Alex in Bini okarata, da si kršil protikoronske ukrepe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani