Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

j za tiste 4 mesce kolkr bi verjetn trajal, da bi ga ?vabica

spustila k seb dam :)

po 4 mesecih bi me ze ven spravila helga :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Se nimam fleta v Nemciji...iscem se naprej...

Sicer pa ne morem verjet, da so stanovanja tam konkretno ceneje kot v LJ ?zmeden?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

Ne se smejat!

Gre za resno vpra?anje. Sorodnik, morda fo?ljiv, mi je gladko odsvetoval nakup mazde, ker jih izdelujejo v Hiro?imi in, da so zato nizko ampak vseeno radioaktivne. Ali kdo kaj ve o tem?

Hvala

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

Ja :)

imam napis cevap (v japonscini)...bi slikal sam ni za javno objavo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

A pridejo v postev samo pravi tatuji al lahko tudi uni s cigumijev?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

Men je cist fajn, ce bo vinjeta ke do 60? sem cist za, pa ceprav mislim da ne zabijem toliko za cestnine.

Pa to je ce gres 7-krat na morje? A se res tok mal peljes po avtocestah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

To! Se ena nalepka :)

Pol komplicirajo glede temnih sip...

PS: verjetno bo treba homologirat nalepko in to bo stalo 300 eur :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kak?na se ti pa zdi v ?ivo? Na sliki je kar lepa, vsaj meni...

Lepsa kot sedanka...ne morem verjet, da sem to rekel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Jaz pa se nisem povozil nobene zivali...je pa res, da sem eno muho pojedel med kolesarjenjem. Ne vem ce se to steje kot "roadkill". Skratka, ni bla dobra...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma jaz te z mikserjem vred odnesem v pojstlo! :hohoho::hohoho: ?e bo malo vibriralo zraven...... :P:hohoho:

hah to bi pa rad vidu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

kva si mi spustu zajeb....

sem vidu muca pa bojc pa sem neki druzga pricakoval :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja, pojma nimam kako se je zgodilo...

kako mas iste strune eno leto? meni 2 mesca pa za ratajo obupne in se nc ne slis vec?

sigurno je to kak profi trik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jebote....koncno najdu super slinky-je (strune) in mi ze med namescanjem poci nova struna...

pa tok sem se veselil, da bom igral :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.