Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Verjetno bom zmerjan za tole, ampak takole vseeno vidimo da vcasih pa Darwin se poprime za delo

Ne sekiraj se, na ?alost ?ivimo v svetu,kjer je dru?beno bolj sprejemljivo biti Idiot, kot pa za idiota re?i da je Idiot.

Jaz tudi dostikrat re?em , da je Darwin imel dober dan in da je dobro opravil svoje delo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ponavadi sam najbol ve? od ?ega te boli hrbtenica ali hrbet? ?e ne ve? je dobro iti na kako slikanje potem pa naprej ukrepat! Samo od kolesa ne bo bolela hrbtenica,bo pa ,?e te ?e od prej boli. Druga?e pa je hoja,ne tek dobra terapija za hrbet seveda ?e ni kaka po?kodba. Ne sekiraj se za kake neumne izjave,lahko pa upo?teva? kak nasvet saj pri vsakem nekaj drugega pomaga,seveda pa je pomembno,da ne pretirava?,ko zdravja nima? je ta najve? vredno! Ko pa ga ima? ga nikoli dovolj ne ceni?,?al je ponavadi tako a ne? Lp

Ja,se strinjam. Mene sicer (skoraj) nikoli ni? ne boli, oziroma zelo , zelo redko , se pa zavedam da se to lahko ?e ?ez par sekund spremeni in zato tudi sku?am karseda u?ivati zivljenje. Na vseh podro?jih.

Imel sem te?ave z alergijami na pr?ice in prah, vendar odkar se malo bolj redno gibanje, imam tudi to pod nadzorom.

Hoja... Ja, po operaciji kile sem veliko hodil,kar je po besedah zdravnikov tudi pripomoglo k temu,da sem res lepo okreval.

Sicer pa... Ko me nekaj boli,grem zelo hitro k zdravniku; nimam krone na glavi, da bi mi lahko padla dol...

Okolica; hja... Je kakr?na je- dostikrat je zabita . Sku?am pa v ?ivljenju (in menim da mi gre to dobro od rok) presoditi od koga se lahko kaj novega nau?im (to je vedno dobrodo?lo) in ko si sposoben nabrati neke nove informacije od vsakega vira malo in zadevo prespati in malo popustiti in sebe poslu?ati. Hja... Pol pa kr gre.

Seveda... Nekateri so (tudi tukaj) apriori proti takemu razmi?ljanju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi meni ustreza kolo. Sploh specialka,ki jo imam res v nulo nastavljeno (dober bike fitting).

Pa? poslu?ati je treba lastno telo... In se znati ustaviti , ko ?uti? da nekaj ni ok...

Je pa res; ?e se jaz prehladim , za?ne okolica kriviti moje kolo... Ker oni se nikoli ne prehladijo....

Tudi dejstvo,da me je par dni bolel kri? (drugi? v ?ivljenju), ne gre pripisati zgolj in samo kolesu.... Morda nekolesarjev nikdar ne boli hrbet?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haters gonna hate,ampak mi smo u?ivali...

Prvi? bil na Blo?ki polici... Izredno lepo, sicer za moje pojme preve? obljudeno,ampak se vrnem... Med tednom dopoldne, ko ne bo gne?e...

Ko je ravno pred kratkim bila debata o divjakih v Premium nem?kih znamkah...

V 210km 4slabe izku?nje; Peugeot 5008 nas je prehiteval v klanec navzgor ,medtem ko je nasproti pri?el drug kolesar . Ni bilo druge,kot da se je nasproti vozec kolesar kriti?no ustavil, Peugeot pa tudi.... Debelu?na sopotnica je pa ?e nekaj idiotsko mahala... Kdo bi vedel zakaj... Bila je fous verjetno...

Nek c4 gp nas je precej na Knap prehiteval,ampak ok... Smo navajeni...

Prastar megane karavan je sel v nepregleden ovinek prehitevati pol metra od na?ih balanc... Debil.

In pa... Prastar passat... Se peljemo po kolesarski stezi in se nekdo dere ven ...

No,ta nekdo me ni prepoznal... Jaz pa njega sem... Bo lepo v slu?bi ko bom ?elel,da se mi to ponovi v obraz...

Morda sem bil pa jaz tako utrujen,da zgolj Mislim,da so to bili avti plebejskih znamk in so bili ubistvu , tukaj tako osovra?eni, bmwji in audiji ..

Popolnega dneva ni skazila niti svinja, ki mi je ruknila xsaro na parkingu in speezdila... Upam,da se mu ?e 10x bolj pozna kot meni. Ne ker me je ruknil, ampak ker ni pustil svojih podatkov.

Bi napisal da je bilo lepo,ampak bilo je fenomenalno.

https://ridewithgps.com/routes/29761397

post-9068-0-41283500-1559544218_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Govori to zase. Vse punkte kamor pridem z e-kolesom sem ne tako dolgo nazaj prekolesaril na noge. Spusti s konvencionalnim kolesom so bili pa sploh zahtevnej?i kot so sedaj z e-.

Ne bom govoril zase in ne govorim to zate. Pravim (in nisem edini , ki to pravi), da je popularizacija e-"koles" pritegnila s seboj tudi en kup minusev in eden izmed teh je tudi ta,da se nedeljski ?portniki z njimi znajdejo , na za njih , prezahtevnih turah.

Pa? masovni turizem; z vsemi plusi in minusi vred.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mislim tudi da tvoja kilometrina na kolesu ni ve? ravno v korist tvojemu kri?u.

Hja kaj pa vem... Nekako nisem nikjer zasledil povezave med kolesarjenjem in bole?ino v kri?u... ?e ?e kaj, me bolj jebe siht kar se tega ti?e (vo?nja in nosnja).

Pa? eno z drugim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Maj je bil pa te?ak mesec. Malo morje nadur, komaj kaj ?asa za bajk (dobrih 1200km, kar je kar nekaj manj od prej?njih mesecev), ?e nekaj je kri? hotel zajebavat (pa je ob pomo?i fejst fizioterapevtke popustilo).

Skratka... Rabim dopust. Obvezno.

?e sem v?asih rabil dopust na pol leta,gs ?e nekaj ?asa rabim na vsake 2-3mesece.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Udarec v botassa je dal vettlu 3 oz 2. Mesto

Res je. In par krogov pred koncem je skoraj Lewisa spravil ven,ko je rinil z glavo skozi zid in ga zadel v feltno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Misli? verstapen.....(vettel ni naredil ni?)

Sem tudi sam hotel to napisati... Ferrari je ena sama bedna ?alost letos.... Max pa itak s5 rine z glavo skozi zid....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si imel nek ekstra visok avto, da je ?el preko 30cm snega? (?e je tudi motor zadaj, kot pri Hro??u ali Fi?aku, tisto pa je bilo nepremagljivo po snegu in v klanec). :jupiii:

Nope,ni bila Mazda mx5. Slu?ben sprinter gre kar ok po snegu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Povsem na novo je ta pesek, ne preve? utrjen, plus razmo?en k zmaj od vsega tega de?evja. Ni bilo drugega kot zadaj vle?no kljuko privit in potem ven potegnit, hehe.

No je pa vsaj bistveno bolj?i ob?utek potem na cesti (vsaj zame), ko te zadeva potiska in ne vle?e. Pa? ve?ji u?itek v vo?nji. :jupiii:

Se strinjam. Sam sem kar nekaj zim dal ?ez z RWD in dokler se zadeva ne ustavi, je ob pomo?i ESPja in malo "jajc" , avto vsaj tako sposoben kot FWD. Problem pa je, ko se ustavis in preprosto ne more? speljati.

Jaz sem tako sredi Be?igrada obstal z novimi zimskimi gumami, hkrati pa po 30cm snega b.p. pri?el v ?rni Vrh pri Idriji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Okrog rezidence mi urejajo drena?o in kanalizacijo, pa sem popolnoma obstal v povsem sve?em pesku (pa itak de?uje ?e cel mesec ali ve? in teren razmo?en u 3PM), no kasneje me je gradbeni mojster kar z bagerjem in preko verige potegnil ven, ko sem ?e na fertig nasedel (z vsakim poskusom speljevanja sem lezel ni?je). Odli?en uvod v dan in posledi?no krepko zamudil na delo. :zvizga:

Iz lastnih izku?enj (cca 70t km letno z zadnjim pogonom); ko se avto 1x pogrezne v blato/pesek, bo z vsakim poskusom slab?e.

Pomaga pa ?e nalozis par folka v prtlja?nik za obte?itev in pa? itak ?imprej najdet bager/traktor. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.