Chevrolet Laceeti, naj bi bil nekja na ?tajerlandu, ampak ne v MB sem pravkar sli?u!
Tako kot sm mel v mislih se je nahaju v CE koncu, po ?ihtu sm mel namen in mal pregledat okolico in kaj kmal ko sm pr?u na ?iht sm ?u po radiu, da je bil najden pred ?elezni?ko postajo. Bojo pa kmal skril nov avto
Morm re?t da sm ti fou? (ne kr si kupu feltne, amapak ker si na?u dobre, jst ?e en cajt i??em dobre 15'' za mojo pa ni n? zlo pametnega) lepe so drga?
dolg ?asa sm jih izkal, ker sm vednu gledu samo po 5x114.3 razmakih med vijaki nikol drugih. te felge majo pa opcije za 6 razli?nih razmakov, v opisu pa je mel 5x110. ?e najbolj se mi pa dopade, da so Japonskega porekla
Sej nism vedu al nej objavim tuki, al v predstavitvi, pa sm se odlo?u, da bom tuki, pa bom u predstavitvi pol, ko bojo na avtu U glavnem sm pa vesel, ko radio, da sm kon?n najdu ene men v?e?ne
Odjavu avto iz prometa (noujo plavi ve? te?il) ABS mi je Hondica sama popravla lu?ka ne svet (pa ni crknla kr k u?gem avto se pr?ge) kok je to fajn avto vse sam poprav
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zna pridit prov
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani