Smrdljiv pijanec vstopi na avtobus in se usede zraven duhovnika.
Njegova srajca je umazana in prekrita s sminko, iz zepa pa mu strli steklenica viskija. Odpre casopis, ga zacne brati in cez nekaj minut vprasa duhovnika:
"Oce, kaj povzroca artritis?"
"Gospod, povzroca ga lahkozivo zivljenje, druzenje s cenenimi,pokvarjenimi zenskami, alkohol in prezir do socloveka," zagreto odgovori duhovnik.
"Kdo bi si mislil," zamomlja pijanec in se vrne k branju.
Duhovnik obzaluje, kar je rekel, se obrne k pijancu in se opravici:
"Zal mi je, nisem hotel biti tako grob. Kako dolgo imate artritis?"
"Nimam artritisa, oce," odgovori pijanec, "sem pa ravnokar prebral, da ga ima papez."
evole, jest te?em 3-4x na teden plus pijem tole http://www.designerwhey.com/ - ?okoladnega ,ker no?em shuj?at in zbiti kilogramov ter izgubiti mi?i?no maso, kve?jemu jo ?e pridobiti pa malce ?pehca zgubiti Okus je pa isti kot da bi kakav pil
Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!
ja no,..zato je pa treba delat na tem, da pove?a? mi?i?no maso, zgubla? pa ma??obo,...
brez ?portanja pa itak ne gre,...oz tko bom rekla,..po?lihtana prehrana + vadba = dober rezultat
zgubi? pa tist kar ni treba,..tko al tko,..ne govor sploh,..se delam da nism n? zgubila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kajti tankom se kar povesijo topi, ko vidijo kako grdi so v primerjavi z mazdami
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani