Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Je kr smotano ja, ?e ne gre disk takoj dol. <_< Takole sva ga pretolkla s prijateljem na 200SXu pa ni hotel iti dol niti po?iti. No na koncu je ?el prostovoljno :hohoho: iz njega pa sem dal narediti li?en 4mm distan?nik ker druga?e feltna zaradi prevelikih ?eljusti ne bi ?la gor.

Objavljena slika

Evo pa ?e moja (lastna :hohoho: ) hvala. Danes sem do konca uspe?no priklopil ra?unalnik v SXa. Zadeva je zalaufala in ?e bi bil dovolj neumen (ali ?e bi imel ?irokopasovno lambda sondo) bi ?e lahko nastavljal vitalne parametre motorja. Spreminjal original MAF podatke in ve?al vbrizg - za predv?ig pa (?e) nimam napeljave saj jo je treba dokupiti ne rabim je pa nujno. Isto senzor tlaka turbine ki ga bom najbr? ?e dokupil potem bi lahko vbrizg nastavljal v osvisnosti od pritiska turbine/obratov, zdaj pa od lopute plina/obratov.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Potem sem samo enoto ?e li?no montiral v predal tako, da je na "diskretnem a vidnem" mestu. Ko se bo rihtalo se le odpre predal in priklopi na ra?unalnik. Edino kable moram zadaj za predalom lep?e napeljati saj so napoto predalu in se te?je odpira in zapira. Aja in v predalu pri konektorju jih moram skriti in dati kaj ?ez. Aja Makitin baterijski ?raufncigr rula! :bravo:

Objavljena slika

Objavljena slika

Za uspe?en konec dneva sem pa ?e zamenjal gume na 100NXu kot to zahteva na? vrli zakon. <_< ?alostno, da moram gor imeti zimske gume, ki so ?e tretjo sezono v uporabi (kupil sem jih takrat ?e za na Mazdo) medtem, ko so letne kot nove oziroma so celo leto?nji model. Profila imajo pa res oboje gume isto. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

LOOOOOOOOL, ravno kar so na 24ur vprasali nasega dragega Karla, kaj meni nad odzivi SDSa na novo Pahorjevo vlado: odgovor Arjavca: "Sej veste kaj pravjo kaj mata Pahor in Jansa skupnega?... "Arjavca" :hohoho::hohoho:

LEGENDA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! :whatever:

Tole mi je pa znano ja. Kurc je ?e ma? malo bolj redek avto. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ni? ni naredo,samo propagando ma dobro. :lol:

Enkrat samkrat sem sli?al njegov komad "Sre?en ker sem mo?ki". Sem mislil, da jaz nimam posluha ampkah po tem dogodku sem dojel, da so ?e slab?i pevci na svetu. :hohoho:

Ja predvsem propagando ima dobro. Tale posnetek je pa itak tudi meni malo sumljiv. Ampak je hecen. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pravim, da so mu rekli, da zaradi majhne vrednosti avta ne ?astijo popravilo ampak mu dajo cca 500 do max 1000? potem naj se pa sam znajde in ali proda avto ali pa po?tima. Imam prav?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No 2Pac se je zmotil ko je pel:

I see no changes all I see is racist faces

misplaced hate makes disgrace to races

We under I wonder what it takes to make this

one better place, let's erase the wasted

Take the evil out the people they'll be acting right

'cause both black and white is smokin' crack tonight

and only time we chill is when we kill each other

it takes skill to be real, time to heal each other

And although it seems heaven sent

We ain't ready, to see a black President, uhh

It ain't a secret don't conceal the fact

the penitentiary's packed, and it's filled with blacks

But some things will never change

Men je tale Obama kar simpati?en pa ne zato ker ima slon?ek Dumbo style radarje, usp u?esa. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.