He he,Fredo,ja Brazilci so me totalno razo?arali! Po pravici povedano,mi je vseeno kdo zmaga,ampak ker so Francozi ?e bli prvaki pa Italijani tudi,tokrat pa? bolj privo??im Portugalcem!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ma ne vem no,se mi zdi,da so meli ?e dosti sre?e,tak da naj malo Portugalci u?ivajo! Sploh njihov selektor Scolari se mi dopade! Pa ne narobe razumet,kot selektor seveda!
Ti?a vun!!
Jp,povsem zaslu?eno! ?eprav mi nobena od teh 2 reprezentanc ni bila v?e? in privilegirana,sn pa? moral eno izbrat in to je bila Italija! Tak da sn kr vesel,da so zmagali! Veselo pri?akujem ?e naslednje dvoboje!
Ti?a vun!!
Jaz sn se pa v Vrhniki vozo z tankom 1x,kao nagrada,nekaj se nas je lahko peljalo,pa je blo res noro!!! Kaj dela ta stroj,ti verjamem,da si bil navdu?en nad njim,?e posebej ?e si ga sam upravljal!
Ti?a vun!!
Me pa pri nogometu najbolj motijo teatralni vlo?ki, padav?ki in zvijav?ki, ki delajo tak?ne skrem?ene face, kot da imajo ravnokar spiralni zlom stegnjenice, zdrobljene ledvi?ne kamne in odtrgano desno jajce.
Mislim, da bi lahko v ameri?ki filmski akademiji uvedli novo kategorijo z imenom "Best soccer teatrical expression" .... and Oscar goes to *vstavi ime poljubnega nogometa?a*
He he,se strinjam!
P.S.Italija je remizirala z ZDA!! Ne bi si mislo pred tekmo!
EDIT:thnx madmax,da si me popravo,?e ta rezultat je bil za mene tako presene?enje,da sn se kr zmedo....
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he,Fredo,ja Brazilci so me totalno razo?arali! Po pravici povedano,mi je vseeno kdo zmaga,ampak ker so Francozi ?e bli prvaki pa Italijani tudi,tokrat pa? bolj privo??im Portugalcem!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani