Prakticno - vso glasbo na svetu. Imas pa tudi Podcasts moznost (ravno zaradi tega tudi testiram, ker Apple pa ima to posebej aplikacijo (ni del Apple Music)).
Kul mi je ker bom ravno na Mazdi lahko prvic uporabljal Apple CarPlay in tako preko Spotify upravljal liste za poslusanje glasbe v avtu. Dosedaj sem moral preko USB, ker avti niso imeli Apple CarPlay... ampak to ni bilo ravno fajn, ker se mi nikoli ni dalo posodabljat seznama na USB (moras glasbo downloadat ter potem se prenest na USB). Sedaj bo to dosti lazje + BOSE zvocniki
Kaj ni lažje dati CD-ja v avto in poslušati kvaliteten zvok napram mp3, kjer je shranjenega samo 80% zvoka originala?
Mah.. Spotify, to je App za poslusanje glasbe, ki nima implementirane Multi-Factor Avtentikacije. Torej deluje samo po principu Uporabnisko Ime + Geslo, kar je danes zelo hitro ukradeno oz. zelo lahko se ga "brute force"-a, ker nimajo implementiranih nobenih zascit proti temu.
Malo moram pojamrat na temo Spotify. Dosedaj sem bil uporabnik Apple Music, ampak Spotify me je preprical z boljsim App-om na Windows OS. No, po 1 dnevu Premium subscription opazim, da mi Spotify App javlja da nekdo poslusa na Chrome Web Playerju - seveda to nisem jaz. Izgleda da je nekdo ze pohack-al moj racun. In ravno to me je razjezilo, ker ob ustvarjanju racuna sem ze jamral kako to da ni nobenega dodatne Security Featureja:
- Kje je MFA?
- Kje je kaksen Geolocation based log-in detection?
- Kje je kaksen E-mail notification, da se je nekdo loginal s sumljivega / nenavadnega IP-ja?
Katastrofa... verjetno grem nazaj na Apple Music, ampak res skoda.
O čem je tu govora? 90% tega sestavka ne štekam. 🤔
To je edin kar ti preostane, ker so kekci zaprli vsa smučišča a vreme se še kar trudi, da bi podaljšalo smučarsko sezono in vsaj malo rešilo žičničarje. Ampak se odločevalci ne dajo.
... na Primorskem in na obali se tudi trudi, da bodo imele zavarovalnice več dela. 😊
Če bo ta pandemija trajala in ne bomo smeli protestirat, boš čez leto-dve nosil rumeno rutko in plavo jjevko ter mahal z rumeno-plavo zastavico...prostovoljno seveda .
He, He. Pri meni je vse na bazi prostovoljnosti. Ko je kaj obvezno, takrat sem prvi proti. Seveda, če je kaka neumnost in ne korona ukrepi, ki so kar na mestu. 🤗
V Austriji pa to počnejo že ves čas šolanja doma v nedeljo pa vidijo če so ok za v šolo! Pa sploh ne jamrajo. Pri nas pa vzgajamo prave mamine maze, res ne vem kaj bo iz te generacije otrok?
Si zamišljaš v bivši Jugi tako iniciativo mamic, ki bi bile proti "mahanju in metanju rož staremu pred avto". V stilu "Prepovedujemo našim sončkom, da sodelujejo pri cirkusu, ki se bo odvijal, ko bo stari in Castro obiskal slovensko obalo".
Ampak to se je res nam kot pionirjem dogajalo. Ko je bil Castro na obisku pri nas na obali, so prišli v vse šole možiceljni oblečeni v črno in tovarišice in ravnatelji ter ravnateljice so nas pobasali kot mlade ovčke in nas naterali ob ceste, kjer smo morali metati cvetje na cesto in mahati z zastavicami ter vzklikati prostovoljno nam tuje stavke. 😅 Aja, bilo je obvezna udeležba in ne prostovoljna. Pa takrat ni bilo nikakršne diktature, da ne bo pomote.😉
Ne vem kaj vi ostali poslušate kaj trenutno v svojih avtih. Jaz ponavadi poslušam CD, redko kdaj pm3. In to tako, da ko dam novega noter, se ta posluša, dokler se skoraj ne znuca.😎
Sedaj že par mesecev pilim the best of Van halen. Dal sem si ga pa v avto v spomin na zame osebno najboljšega, inovativnega, zabavnega kitarista-Eddie van Halena. 🤟
V Austriji pa to počnejo že ves čas šolanja doma v nedeljo pa vidijo če so ok za v šolo! Pa sploh ne jamrajo. Pri nas pa vzgajamo prave mamine maze, res ne vem kaj bo iz te generacije otrok?
Majhen popravek. Bunijo se samo naše mamice , ki imajo v avstrijskih šolah svoje sončke. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj ni lažje dati CD-ja v avto in poslušati kvaliteten zvok napram mp3, kjer je shranjenega samo 80% zvoka originala?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani