Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

...kar pomeni, da nam gre v redu :)

(ce primerjas s "pojamrajte malo", ki ima "samo" 37 strani :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Kar se pa ti?e vo?nje 130km/h na AC pa ?e od januarja delam zanimiv preizkus. Ker sem vsak dan na cesti na AC ?tejem koliko vozil (in znamke :hudicek: ter dr?avo vozila) me prehiti, ?e vozim 140km/h (po ?tevcu - realno je to 130km/h). Plan imam to dokon?ati do konca tega meseca a ?e zdaj so rezultati nadvse zanimivi. :D Ve? o tem konec meseca. :P

A je teb mal dolgcas :)

Drugace pa se mi zdi najvecja zguba casa, da se peljes v sluzbo z avtom...ce bi imeli normalne vlake, recimo lahko delas ze na vlaku in ne zgubis dve uri na dan sam, da prides do sluzbe (ali domov).

Sam vlaki bodo tukaj mogoce cez 100 let...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

beda...

da se jaz pojamram: jutri grem 5-tic in zadnjic na akupunkturo...v ponedeljek pa nazaj v sluzbo...

ta hrbet me je stal 310eur in 2 tedna lezacki (edina izjema je bil sobotni mazda meet :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Svicarska vinjeta za 14 mesecev pa stane 25 eur...

Mi bomo placali 200eur plus se obvezno za cestnine...to mi deli :vskalo:

Aja Alex po mojem bojo ukinili ABC, ker potem ne bo vec cestninskih postaj....zakaj bi sploh dali vinjete pol?

Ceprav me ne bi presencal, ce jih bodo dali potem pa cez 2 leti pa spet ukinili....tko kot tiste nalepke za registracijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

hm, ... kje pa so slab?e? Ker jih ?e nisem na?el.

Mislim, da je sarkasticno to mislil :)

Itak, da ni primerjave med A pa SLO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

glavno da so neke nalepke na steklu... :vskalo:

za svico mam nalepko, za avstrijo tud in potem npr. kaka slovaska/ceska...in zdaj se slovenska...

ce ze dajo vinjete lahko bi si zamislili nekja drugega kot nalepke na steklu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

hehe lol... pa ?e rif od enter sandmana je na koncu

wow boss presenecas me :)

nisem te poznal kot metalca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nc bum bum....hujsega bum buma, kot gledat te slike medtem, ko tle lezim pa skoraj snezi on pa uziva, ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Men je pa smesen ajvar na prvi sliki, tko je velik, da je moral mal pocepniti, da bi pasal v sliko :P

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Res ne vem :ne vem: Mogo?e sem pozabil spomni me pa ti ga z veseljem ?astim :prstgor:

Ti sam prid na sre?anje da se spoznamo pa sva quit ;)

ma v bistvu te izsiljujem za en burek ampak, ce ze hoces naj ti bo pol :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ce bom lahko hodil pridem se jaz :)

ninja moras pridt mi povedat mal kaj se dogaja z mojo gimnazijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Nop,ne tresejo nobeni pri meni...vsaj zaenkrat. :P

premal kilometrov mas ti :)

je pa res, da sem delno sam kriv, ker ocitno zavore mazde 6 ne zdrzijo zaviranj iz 200+ na 130km/h...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

aahahah sele zdaj vidu tvoj "frtajler majster"

shit, ne more se prevec smejit, ker pol mi to trese diske in se bolj boli...

s tem tresenjem diskov: ce ne tresejo tisti v hrbtu potem tresejo tisti na mazdi...

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.