Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Sosed pride k sosedu voščit vesele praznike. Na vratih reče:

- ''Spoštovani sosed, želim vam vse tisto, kar vi želite meni.''

Sosed zaloputne z vrati in reče:

- ''Da vas ni sram!''

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Tebe še nebojo, kljub temu da voziš zamaskiran VW, ker je prvi tehnični 4. leto.

Nimam samo FucksWagna v garaži...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride en mišičnjak v gostilno, vzame v roko limono in jo stisne kolikor jo more, nato pa reče:

- »Kdor koli iz te limone stisne vsaj še eno kapljico dobi 1000 evrov.«
Seveda vsi poskušajo, nobenemu ne uspe. Nato pride zraven en mali možakar, suhcan, z očali in reče:

- »A lahko tudi jaz poskusim?«
»Ha ha ha!« se mu vsi smejijo in mu dajo limono on pa kot za šalo iz nje iztisne še 6 kapljic. 
Vsi debelo gledajo od začudenja in vprašajo:

- »Kako je pa tebi uspelo, če nam ni?«
On pa odgovori:

- »Hja, jaz sem pa iz davčne.«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

A ne sušiš na podstrešju?

Meni so razložili, da na Wajdovskem sušijo na podstrešju, na linah imajo pa mrežo, da robe ne odpihne po celi Wajdušni...

Sicer pa, če jih je odpihnilo s sušila - še dobro, da jih ni s tebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Rekord burje je bil izmerjen v Šempasu 301 km/h davnega leta 2010, ko se še ni vedelo za podnebne spremembe...

Sicer je pa izmerjeno enourno povprečje v Wajdušni dlako manj kot 95 km/h (19.12.1978 med 500 in 600).

V Bovcu pa so 16.11.2002 okoli 19ih namerili "sunek" s hitrostjo malo preko 178 km/h.

Na Nanosu pa naj bi 4.2.1969 dosegla hitrost 215 km/h. Baje naj bi s tako hitrostjo rogovilil veter tudi po Ljubljani in sicer 23.8.1986. 

Toliko o slovenski burji. Imajo pa burjo tudi Italijani (29. 10. 1994 je pri Trstu pihali s hitrostjo malo čez 205 km/h) in na Hrvaškem (pri Makarski 26. januar 1996 malo čez 250 km/h in na Krku 29. oktober 1994 malo čez 248 km/h).

Prepričan sem, da v Ameriki takrat o teh hitrostih vetra niso poročali...

Nam pa zdaj servirajo članke, kako so Američani ubogi, ker pri njih pošteno piha...

Čakam samo, da še Greta & Co. dodajo, da je to zaradi avtomobilov na nafto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano
pred 17 urami je Janez007 napisal:

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Ali recimo ne opremimo in imamo v pripravljenosti zimsko službo, ki bi v 15 minutah splužila vse slovenske ceste tudi v snežnem metežu, ki se zgodi 1x na 10 let.

Naše zimske službe niso pripravljene niti na rahlo sneženje, ki se zgodi vsako leto nekajkrat... 

Ampak, ja, v bistvu imaš prav. Na ekstreme se je težko pripraviti. Vseeno pa se lahko uredijo stvari tam, kjer je vsakih nekaj let poplava. Sam poznam nekoga, ki živi nekje na barju in mi vsakih nekaj let joka, da se po kleti vozi s čolnom in da kakšna je država, da ne uredi protipoplavne zaščite.

Ko sem mu enkrat omenil, da to je pa res in da mu ne bi smeli izdati gradbenega dovoljenja na poplavnem področju, mi je pa odgovoril, da se z mano ne da normalno pogovarjat...

Kasneje sem mu rekel, naj naredi na kletnih oknih kakšne svetlobne kanale toliko višje, da mu ne zalije v klet, pa je bil odgovor, da kako bo pa to izgledalo, kot podmornica s periskopi in da bo zelo kvarilo videz hiše in da se mi vidi, da sem iz periferije (kjerkoli že to je, je zgrešil. Jaz sem s podeželja doma) in je zame vrhunec estetike blaten traktor...

Kar je najhuje: še vedno mi vsakih nekaj let potoži, da mu je zalilo klet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je v garanciji.

Je zmenjeno, da ga peljem v Koper na uradni servis - tam, kjer sem ga kupil.

Me pa jezi, da po vsega štirinajstih dneh se že nekaj jajca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Negativno.

Lučka sveti stalno, ne glede na to, koliko nas je v FucksWagnu. Sem tudi sam pomislil, da bi otroški sedež naredil kakšen stik in sem jih vse tri pobral ven, pa pri praznih sedežih še vedno sveti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je FuManchu napisal:

Danes mal pobrskam po obvezni avtomobilski opremi in lejga zlomka...

Prva pomoč potekla štiri mesece nazaj:angry:

Bo treba jutri novo kupit.

In imam spet en cel komplet za v kanto...:nevem:

IMG_20230828_181140.jpg

IMG_20230828_181152.jpg

Bodi vesel, da je cel komplet za v kanto. 

Za jamrat bi bilo, če bi ga potreboval...

pred 9 urami je Shrek napisal:

Ja... 

Kam s starimi kompleti? Komu pridejo prav? 

Jih imam...6...7...

Se bom pozanimal, vem, da so jih nekje zbirali, da so jih potem pošiljali v neke "dežele četrtega sveta" al nekaj takega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem si rekel: "Tale naš FucksWagen je v bistvu čisti VolksWagen, le značka je Fordova. To se ne bo kvarilo kot Ford." 

Tudi sicer, karkoli pogledam, ima žig VW AG.

Potem me pa danes zjutraj prepriča, da Fuck je Fuck pa ne glede na to, kdo ga dela...

IMG_20230828_060459631.jpg

IMG_20230828_064230252.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.