Jaz pa iz bolni?ke v ponedeljkov ?iht,to bo veselje! Ln
Uf... Poznam ta filing, ko sem ?el po 8tednih bolni?ke nazaj v slu?bo in ?ele po dodatnih 2mesecih in pol na redno delovno mesto . Torej po skupno 4,5mesecih... Ljudje , ki so pri?li ta?as v kolektiv, so mislili,da sem novinec, ko so me videli..
Ce je kdo zainteresiran.. bil parkrat na tem maratonu; kljub temu, da ?e zdalec nisem ljubitelj masovnih prireditev, je po mojem mnenju tole zelo lustna prireditev. Edini maraton na katerega se velikokrat vrnem, tudi zato, ker sem po teh klancih nabiral svoje prve rekreativne kolesarske kilometre.
Lepe, ravno prav razgibane trase, primerne za vsakogar (tudi MTB!), znosna startnina in nasploh fajn vzdusje brez splosnega ego boostinga.
ok sem sel kupit to luc, (pa zdruzil koristno z zabavnim, in sel do extreme vitala v skofjo loko s kolesom) in potem probam pa ni to to, za ponoci bi bl super, za podnevi pa dalec od pricakovanja...
zdaj bom sel probat se od mrauskega tisto lezyne.pa da vidimo
Zanimivo; Jaz sem zelo zadovoljen in tudi ko sem identi?no videl na drugem kolesarju sredi dneva, se mi je zdela dobra.
Si slu?ajno vzel tisto,ki pride v kompletu s prednjo?
?e Bottas tudi danes premaga Hamiltona, se le-temu znajo zadeve pri?et podirat in kot so napovedal nekateri novinarji, bi potem Bottas postal Nico Rosberg verzija 2.0
Sicer pa bom zadovoljen, ?e bosta oba2 pred Ferrarijema.
Sezona je ?e dolga in v vsakem primeru bo razlika v to?kah ?e nekaj ?asa tako majhna med njima,da ni razloga , da bi se Lewisu za?elo kaj drasti?no podirati...
?estitke za 5 tiso?aka,vidim da res u?iva? na kolesu ampak vseeno rabi? malo ve? po?itka...u?ivaj v f1. Lp
Se strinjam;po?itek je del vadbe. Gledam da vsako no? spim vsaj 8h,1dan na teden ?isti off od vsega in vseh in pa vse delam na nizki intenzivnosti. Pa? zgolj za u?itek. No Racing, Just pedalling.
?e sem se pa kaj nau?il,sem se pa nau?il izkoristiti frei dan in u?ivati v dobri hrani. Res pa je,da to zahteva nekaj discipline in planiranja.
V?eraj dan za?el z lahnim 40' joggingom, sledil zajtrk na balkonu,nato slu?bene zadeva, kofetkanje s frendom , malo po?ivanja, odpeljal traso preko Turjaka,pescenika,bogensperka,trebeljevega, Javorja,panc ,orel ter vmes obrnil leto?nji 5tisoci kilometer na kolesu.
Nato pa po (pre)dolgem ?asu ?el v kino gledat grozljivko "Mi".
Kvalifikacije za f1 sem izpustil,danasnje dirke pa ne bom
Sodelavka je v imenu znanke zbirala plasti?ne zama?ke in papir za rehabilitacijo otroka.
Sem jo povpra?al, ?e lahko list papirja obesim v na?em blokovskem vhodu.
V roku treh mesecev zbral skupaj s sosedi skoraj 150kg... Najve? zama?kov je prinesla zunanja ?istilka..
No , danes zjutraj dobil zelo iskreno in ?ustveno zahvalo mamice...
Sicer zama?ke zbiram ?e od nekdaj (ni potrebno neke velike umetnosti imeti 1kos ve? doma za njih) in tako bo tudi v bodo?e, tako da ?e bo kdo vedel za koga, ki jih potrebuje, jih z veseljem dam naprej...
Nikoli te nisem imel za ?udakinjo - ima? druga?ne pogleda ampak to je popolnoma normalno. Razumem tvoj pogled in se deloma celo strinjam sploh v tem, da je marsikdo trezen bolj nevaren kot nekdo rahlo v nekaj desetinkah promila.
Samo tako kot Nejc razlaga je pa? zelo zdravo razmi?ljanje. Glej jaz tudi dajem najbolj?e mo?ne gume na avto pa bi se lahko vozil v precej cenej?ih ?ungalunga gumah ampak tako vsaj vem, da dajem maksimum v varnost na tem podro?jih. Zato tudi ne pijem alkoholo in verjetno je pri meni res tudi manj kot pet pirov na leto. Bolj zarad dru?be kot potrebe. Posku?am se obna?at preventivno (ne rata vedno), tudi telefon je v uporabi le preko BT-ja v avtu, ?e me kdo pokli?e pa ?e takrat nimam pogovorov ampak je zadeva re?ena v nekaj stavkih.
in vsaka taka stvar nosi en mali procentek, ki pa se se?teva in na koncu je lahko razlike 15-20% napram nekomu, ki to ne po?ne. Sej lahko, da se nobenemu od naju ne zgodi ni?, ampak ?e se, bo verjetno tisti imel veliko ve? te?av ali vsaj moralnih vpra?nj tipa "... kaj bi, ?e bi..."
In ja pa? svojega otroka sam nikakor ne bi zaupal nekomu, ki ni trezen, ker ?e bo zapeljal v jarek pa ?etudi ne bi bil ni? kriv bi se vedno spra?eval, a bi bilo mogo?e pa druga?e, ?e bi bil trezen in posledi?no bi moj otrok mogo?e ostal ?iv.
To?no to. Pa? potrebno je narediti maximalno kar je v na?i mo?i,da ne pride do nesre?e. In zmanj?anje alkohola za volanom je ena izmed teh to?k. Ja... Nekdo bolje /varneje vozi z 0,3 kot nekdo ki je trezen. Nekdo vozi bolje/varneje 150kmh kot nekdo drug z 130kmh ipd...
Ampak verjetno se strinjamo da oseba A vozi bolje/varneje, ko je trezna, kot ?e bi imela 0,3 v krvi.
In zakaj nebi dajali najbolj?o mo?no razli?ico sebe za volan?
Promet je pa? teko?a zadeva,kjer je mnogokrat potrebnih ve? dejavnikov-spremenljivk,da pride do nesrece. In upam,da lo?imo med razlogi in povodi (?isto mimogrede).
In se mi zdi edino fer,da imamo vsaj tiste dejavnike, na katere lahko vplivamo, porihtane tako kot se za gre. In ?tevilo pirov v riti preden sedemo v volan,se mi zdi eden takih primerov,na katere lahko vplivamo. In sami pri sebi in kot dru?ba,da se kon?no za?ne obsojati tako po?etje. Brez pardona...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekateri dnevi so tudi v slu?bi preprosto super, pa ?eprav brez nekega vidnega razloga.
Mogo?e je to zgolj odraz v?eraj?njega super izleta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani