Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

120? po roru ampak ne vem, ?e dela kak?ne prekate in razdelilce v roru. Ali straight ali pa ni?. No vpra?at ni greh, lahko ga vpra?am ko bom ?el drug teden po lonce. :blush:

prosim :) u mislih sm mel pa neki tajga, sam bolj glasnega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem se ?el zmeniti za nove izpu?ne lonce iz inoxa. Naro?il sem jih pri enemu majstru ki dela vse po naro?ilu, lonce za motorje, avte, traktorje, skratka vse kar dela brum brum. :bravo: Naprimer kaj tak?nega:

Objavljena slika

Objavljena slika

kake ma pa kej cene? Js bi mel pre?nega s 4 rori :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Men je pa z BMW-jem... aja ... a to o igrcah govorimo? :blush:

DA :D u reallity ?e nism mel nikol zadnjega pogonca v rokah :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V prvem ?etrtmese?ju predvideno izideta SHIFT2 in TDU2, kmalu zatem DIRT3, o samem GRIDU2 pa tudi na ofi?l sajtu ni nobenih podatkov <_<

Jaz sem kake 2 dni nazaj probu driftat z volanom rx-7 ko...in sem po kaki minuti obupu...total nevozno...sej drga? itak nisem prista? drift tehnike,ko da... :D

glede driftanja mi je najbolj? uspeval S Subarujem in Nissanom ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vrjetn je mel ?e Dizlerja, tko da uni so ?e precej ve?ji biseri kokr Benz Golta?i! <_<:hudicek:

ne, 1.8 bencinc ;) ni blo problemov na motorju, ampak stalno neki na podvozju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prakti?no oz. jz sm (zaenkrat) zadovoljen z dose?kom! :P:harhar:

stric je mel Takole Laguno (sam pa? obi?na verzija) samo eno leto, pol je ?ou pa nazaj na Hondo, sam je pa v tem 1 letu mel ohoho problemov z njo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja to mi je ?e en kolega reku da bo totalka, ?koda da mam eno desno zadnjo lu? razbito, bi ?e to dau gor da bi blo zazihe... Ma kdo kako razbito zadnjo levo lu?? :D

sam jo klofn :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ucer kupu volan od thrustmasterja ferrari za 50?

in je noroooooooo :D res je da nima sklopke menjalnika... sam vazn da ni tipkovnca

(pa ne odlomt kj prevec dnarja za ta jajca k se res ne splaca)

aia a igra kdo Grid? mam pr driftu rekord ene 70mio :P

vidi? na GRID sm ?e ?ist pozabu, morm probat kok je kej driftat na volan :bravo:

mogo?e kdo ve kdaj pride 2-jka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem se pa 2x nategnu zato, ker je bil pocen... ?e osel nisem, ker baje gre ta samo 1x na led. :(

ok, tist ko je bil pocen je mel za en klinac osnovno plato (mi smo 1800+ dobil z neko QDI plato), vrjame? al pa ne, ko so iz?li XP-ji smo jih sprobal, in ni noben game delu, smo dal nazaj gor millenium je spet delal, ko ?us.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.