120? po roru ampak ne vem, ?e dela kak?ne prekate in razdelilce v roru. Ali straight ali pa ni?. No vpra?at ni greh, lahko ga vpra?am ko bom ?el drug teden po lonce.
prosim u mislih sm mel pa neki tajga, sam bolj glasnega
Danes sem se ?el zmeniti za nove izpu?ne lonce iz inoxa. Naro?il sem jih pri enemu majstru ki dela vse po naro?ilu, lonce za motorje, avte, traktorje, skratka vse kar dela brum brum. Naprimer kaj tak?nega:
V prvem ?etrtmese?ju predvideno izideta SHIFT2 in TDU2, kmalu zatem DIRT3, o samem GRIDU2 pa tudi na ofi?l sajtu ni nobenih podatkov
Jaz sem kake 2 dni nazaj probu driftat z volanom rx-7 ko...in sem po kaki minuti obupu...total nevozno...sej drga? itak nisem prista? drift tehnike,ko da...
glede driftanja mi je najbolj? uspeval S Subarujem in Nissanom
Ja to mi je ?e en kolega reku da bo totalka, ?koda da mam eno desno zadnjo lu? razbito, bi ?e to dau gor da bi blo zazihe... Ma kdo kako razbito zadnjo levo lu??
Jaz sem se pa 2x nategnu zato, ker je bil pocen... ?e osel nisem, ker baje gre ta samo 1x na led.
ok, tist ko je bil pocen je mel za en klinac osnovno plato (mi smo 1800+ dobil z neko QDI plato), vrjame? al pa ne, ko so iz?li XP-ji smo jih sprobal, in ni noben game delu, smo dal nazaj gor millenium je spet delal, ko ?us.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
moje so?alje
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani