Plavanje je cool, bicikel tudi, ok tek po tartanu in v mehkih copatih je tudi ok, čeprav strašno dolgočasen. Smučanje sem nehal, jadranje tudi (kar mi je kar malo žal), surfanje je zamenjal kanu, airsoft je bil tud bolj za rehabilitacijo kolena, tako da edino košarke se še kar držim, čeprav je tud bolj nezdrav šport za kakšno poškodbo staknit.
Bo treba več teči v naravi in spotoma lahko še kakemu sosedu pomagaš razložiti kamion s cementom. Ni boljšega fitnesa. 😉
Joj, same nezdrave stvari - upam, da ti tega ne delaš. Tek je uničevanje kolen, če nimaš manj kot 70kg, o premetavanju cementa na roke pa raje ne bi sploh razmišljal. Fantje smo v teh letih, ko se je treba mirkat, pa ne korone ampak tistega prepričanja, da vse zmorem. 10 let nazaj sem tud sam nesel celega sušilca v klet, zdaj mi pa pamet pravi, da naj ne serjem.
Mene samo še humor pokonc drži, tako da ne preveč resno jemat kar napišem. Drugač se pa popolnoma strinjam s tabo in dejansko trenutek resnice bo prišel, ko bodo razglasili konec epidemije in ko bodo zaključili s protikoronskimi paketi in se bo treba preštet, ker anomalij tipa "čakanje na delo" ne bo več.
Leta 2026, bom hčerki razlagal, a veš da so včasih lahko kadili celo v gostilnah?
Evo, drugi moj kolesarski izlet letos... jebemu po tem težko diham in lovim sapo, bolečine v mišicah, rdeč v glavo (verjetno mam temperaturo), utrujen - tole bo ziher kovid? A se grem testirat al je to le pomanjkanje kondicije???
Čakam na razlago, da cepivo ni krivo in je varno ... a je dejansko tudi učinkovito, ker tole je ratalo že milo rečeno smešno. Decembra so govorili, še malo potrpite, cepljenje bo rešilo vse probleme, Twito je celo izjavil, da brez cepiv bi epidemija trajala do aprila. Ja res sicer ni povedal do aprila katerega leta, ampak smo nekako razumeli da do tega aprila.
Zdaj cepiva imamo, sicer precej manj kot bi bile dejanske želje za cepljenjem, april pa se začne naslednji teden, slika pa kljub cepljenju že tri mesece, kot kaže spet postaja slabša. Torej a je to bil samo blef al pa dejansko nimajo najmanjšega pojma.
Sej ni kej dodat... marsikdo ima enake pomisleke kot jih imaš ti. Se pa dejansko zna zgodit, da bo prostovoljno cepljenje postalo obvezno. Pa ne zato, da bi te fizično prisilili, ampak ti bodo poskusili življenje do konca nedemokratično zagreniti, če se ne boš.
V vsej cepilni zgodbi je pa najbolj zanimivo to, da z novimi sevi poimenovani po državah, mestih, kmalu tudi ulicah, so drastično manj učinkovita in pri teh ščitijo kurckej. Še bolj pa je problematično to, da cepljenje ne preprečuje okužbe ampak naj bi zgolj omogočale lažje prebolevanje kovida. Kar pomeni dvoje in sicer, da je vsak odgovoren zase in s cepljenjem ščiti samo sebe in nikogar drugega, tako da moraliziranje tistim, ki se ne bodo cepili je čisto navadna nevednost. Konec koncev je pa najbolj pomembno, da se cepijo rizične skupine, medtem, ko otroke in mlajše pa naj pustijo pri miru, čeprav sem prepričan, da jih ne bodo.
odlično... kot kaže že pripravljajo poligon za omejitve gibanja preko velike noči. Hmm, a nismo ta film videli že lani. "Sam doma" torej vsako leto ob istem času.
Sva že dva, sam jaz mam najprej 40 viška ur za ponucat. Pol pa še 19 dni starega dopusta.
Sem šel zadnjič ravno gledat kolk sem lohk frej in ugotovil da 10 dni z viška ur, 19 dni starega dopusta, 29 novega in še 2x po 7 dni izrednega, ker ga do zdaj še nisem nikoli koristil. Se pravi dobre tri mesece in še kakšen teden
Pri taki resni zadevi oni pa s takimi hojladri izjavami. Pa sem vseeno upal, da je Poklukar mož na mestu - očitno še eno upanje, ki je splahnelo zelo hitro 😒
No sicer bolje pozno kot nikoli - ker jaz sem se bal, da bodo se začel hvalit kako so po mukah dobili dodatne odmerke, ki so bili namenjeni drugim državam.
A v ZDA še vedno stoji 30 milijonov cepiv AZ? To je tud polom od koordinacije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Plavanje je cool, bicikel tudi, ok tek po tartanu in v mehkih copatih je tudi ok, čeprav strašno dolgočasen. Smučanje sem nehal, jadranje tudi (kar mi je kar malo žal), surfanje je zamenjal kanu, airsoft je bil tud bolj za rehabilitacijo kolena, tako da edino košarke se še kar držim, čeprav je tud bolj nezdrav šport za kakšno poškodbo staknit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani