Dobro razteguje moje potrpljenje mojster klepar, ki mi mora nekaj po?timat Z-ja. Pomoje bo zadeva glih pozimi naredila kak?no u?iva?ko vo?njo zgoraj brez.
Zmaj... Pa ne more? No.... Da ne bo? na koncu ?e ti ozna?en kot fa?ist , tako kot sem bil jaz tukaj kar dni nazaj....
Heh, vidi? men se pa toooook jebe kaj si kdo misle. 1x mi je nek tak pesjan uletel proti h?erki (mojmu pi??an?u). (takrat bi moral videt mojo reakcijo).
Me je ?e navsezgodi zju3 napadel nek srednje velik ov?ar, ki NI bil na povodcu, na ukaze gospodarice se pa ni odzival. Se nisem brzdal in jo poslal direktno v 3 lepe. Idealen uvod v nov delovnik!
Nekaj mi ni prav jasno... zakaj za vraga hodi folk po cesti, ?e ima zdraven plo?nik?
Ravno danes zjutraj zavijem v ovinek in sredi ovinka zagledam pacientko z otro?kim vozi?kom. Wtf?... pa cel prazen plo?nik ob njej. Komaj sem se ji izognil s tem, da sem zavil na drugi pas, ki je bil na sre?o prazen.Grem naprej in glej ga zlomka, zopet ena tetka z torbami iz trgovine hodi po cesti mimo parkiranih avtov. Plo?nik spet prazen. Vedno bolj razumem Nejca, ki meni, da je ?el folk u k...c.
Vsi bi nekaj hoteli a nobeden se ne bi dr?al pravil oz. zakonov.
In vsi potem na koncu nekaj pametujejo.
Ali pa ?edalje ve? PACIENTOV, ki neprekinjeno zija v ekran?ek ter hodi, pa sploh ne dojema v katero smer gre, ali je na semaforju rde?a ali zelena. Skratka bolnica, umo varianta!
Lorenzo, presneto tele kr??eno, najprej cel cajt pri Hondi totalno brez jajc in neviden, zdaj pa v vlogi buldo?erja. Po?asi bom njegov edini navija?. Pa glih ko mu je ?tart uspel, jao.
Sej lani ga je prehitel po Raidillonu, se pravi na ravnini Kemmel...Tudi letos bo Ferrari tam nevaren ker za Raidillon (Eau Rouge za tiste, ki ste v zmoti ) potrebuje? mo?, da na Kemmelu napade?. Bo pa Mercedes 100% na polu, ker kot je Jures dejal, vse ostalo je DF proga
Gume pa ja, ?e tu se je vidlo, da so na Hard pnevmatikah pe?eni pri Ferrariju, ?e do SPAja ne porihtajo, lahko kar pozabijo.
Hvala za popravek, ker sem res butasto napisal (kot da ga je prehitel zaradi hitrej?ega speljevanja z mesta).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo mi je to, da ko je bil v prostem padu, so ga ze vsi pokopavali, ampak kdor je imel tedaj pirhe in ga danes proda.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani