Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dobro razteguje moje potrpljenje mojster klepar, ki mi mora nekaj po?timat Z-ja. Pomoje bo zadeva glih pozimi naredila kak?no u?iva?ko vo?njo zgoraj brez.  :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Tole je pa lepo za videt... nisem vedel, da vozim premijski avto - se kr mal ?efa po?utim, kot bi rekel Zmaj.

https://www.zurnal24.si/avto/kateri-rabljen-in-zanesljiv-premijski-avto-kupiti-in-ne-placati-prevec-audi-bmw-skoda-toyota-mazda-mercedes-volvo-329832

Jaz sem le plagiator, ker prvi je izrekel te besede LOJZ, na? cvi?ek mojster. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se ob takih zapisih vedno spomnim nekega ju?nega rekla "ko rano rani, rano dan zajebe". Vseen upam, da ga niste... :P

Ali PA??  :lol:

Tale nedelja je prav fajn, pa ?e Hamilton pravkar zmagal in bo s tem tempom ?e do konca sezone ujel ?umelna po zmagah.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zmaj... Pa ne more? No.... Da ne bo? na koncu ?e ti ozna?en kot fa?ist , tako kot sem bil jaz tukaj kar dni nazaj.... :)

Heh, vidi? men se pa toooook jebe kaj si kdo misle. 1x mi je nek tak pesjan uletel proti h?erki (mojmu pi??an?u). (takrat bi moral videt mojo reakcijo). :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Me je ?e navsezgodi zju3 napadel nek srednje velik ov?ar, ki NI bil na povodcu, na ukaze gospodarice se pa ni odzival. Se nisem brzdal in jo poslal direktno v 3 lepe. Idealen uvod v nov delovnik! :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekaj mi ni prav jasno... zakaj za vraga hodi folk po cesti, ?e ima zdraven plo?nik?

Ravno danes zjutraj zavijem v ovinek in sredi ovinka zagledam pacientko z otro?kim vozi?kom. Wtf?... pa cel prazen plo?nik ob njej. Komaj sem se ji izognil s tem, da sem zavil na drugi pas, ki je bil na sre?o prazen.Grem naprej in glej ga zlomka, zopet ena tetka z torbami iz trgovine hodi po cesti mimo parkiranih avtov. Plo?nik spet prazen. Vedno bolj razumem Nejca, ki meni, da je ?el folk u k...c.

Vsi bi nekaj hoteli a nobeden se ne bi dr?al pravil oz. zakonov.

In vsi potem na koncu nekaj pametujejo.

Ali pa ?edalje ve? PACIENTOV, ki neprekinjeno zija v ekran?ek ter hodi, pa sploh ne dojema v katero smer gre, ali je na semaforju rde?a ali zelena. Skratka bolnica, umo varianta!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Lorenzo, presneto tele kr??eno, najprej cel cajt pri Hondi totalno brez jajc in neviden, zdaj pa v vlogi buldo?erja. Po?asi bom njegov edini navija?. Pa glih ko mu je ?tart uspel, jao.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Samo zaenkrat je Yamaha konkuren?na samo za par krogov!

Na dirki 20krogov pa ni konkuren?na.

?e gume zdr?ijo 3kroge ti en ku... pomaga da si 3 kroge najhitrej?i ostalih 17 pa te vsi prehititjo.

Bomo morali v vsakem primeru po?akati do ju3 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Po fantasti?nih krogih Quartararo-ja bo te?ko kdo trdil, da Yamaha na tej stezi ni konkuren?na.  :zvizga: (4 Yamahe na prvih petih mestih).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sej lani ga je prehitel po Raidillonu, se pravi na ravnini Kemmel...Tudi letos bo Ferrari tam nevaren ker za Raidillon (Eau Rouge za tiste, ki ste v zmoti :D ) potrebuje? mo?, da na Kemmelu napade?. Bo pa Mercedes 100% na polu, ker kot je Jures dejal, vse ostalo je DF proga :)

Gume pa ja, ?e tu se je vidlo, da so na Hard pnevmatikah pe?eni pri Ferrariju, ?e do SPAja ne porihtajo, lahko kar pozabijo.

Hvala za popravek, ker sem res butasto napisal (kot da ga je prehitel zaradi hitrej?ega speljevanja z mesta).  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.