Bla bla bla.....sam si lastim enako njegovi...ubistvu ima in enako kot jaz ker sem jo imel pred njim. Tudi v dezju med voznjo nisem imel velikih tezav.
Sam nama ne dajo 10M? na leto da je nosiva
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
takoj vzamem S6 - korejski.....ampak sem hvale?en da imam slu telefon, le rad bi da dela, ker ga res rabim za slu?bo... Trenutno mam blackberry bold - BB in nokia i6310...to je bil telefon, ki ga ne bo ve? - osnovna funkcija jre bilo komuniciranje, sedaj mamo pa xxx naprav v eni
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moram na servis po nov telefon, zopet garancijska menjava z novim (refurbished). Ce ta idared vzdrzi toliko kot trije belicniki skupaj poprej bo dozivel 2016....
Dobra stran - na ta nacin bom mel dozivljensko garancijo
ko se ustavi? ni te?ko zadihati ?elado in pokazati nanjo....neverjeten je, zato mi ni v?e?, ker so stalno izgovori, ?e bi imel tako zaro?eno ?elado, kot jo je kazal v prihodu v gara?o je nemogo?e da bi dr?al tempo pedrose in celo proti koncu Rossija.....letel bi ven v prvem ovinku, jaz sem amater pri 80 na uro ne vidim ceste brez da malo odprem vizir ali na?timam ventilacijo.
Aja imam njegovo ?elado HJC Alpha Rmax - samo da je preklopna, in ?e usmeri? veter vanjo, se odrosi v sekundi. Sigurno pa ni lahko dirkati v teh pogojih, le da so pogoji enaki za vse.
No no Boss to je pa tako kot bi primerjal izkop gradbene jame za bajto z rudnikom 2km pod zemljo.
?entvid je 1km dolg cestni predor, Gotthard pa 57km bazni ?ele?ni?ki, mislim da celo dvotirni, kar pomeni da za ?entvid s kamion?kom vozi? ven in not, zra?enje ni problem, dovod elektrike, vode, je enostavno. ?entvid je na 400m nadmorske.
Pomemben podatek za Gotthard je da vsebuje kar 152km predosrkih cevi, poleg tega primerja? cestno infrastrukturo z ?ele?nisko, ki bo preva?ala tovorni promet. Tak vlak za delovanje potrebuje ogromno infrastrukture, medtem ko je ?entvid prazna cev z ventilatorji....
tudi to ni zanemarljivo:
Da bi skraj?ali ?as vrtanja so dela zastavili na ?tirih mestih, za kar je bilo potrebno zgraditi ?tiri dostopne predore (peti je bil dodan kasneje) na razli?nih mestih hkrati (Erstfeld, Amsteg, Sedrun, Faido in Bodio).
Potem se nisi nikoli spomladi vozil po kaksnih niti ne tako oodaljenih vukojebinah? Recimo iz Vodic proti Mengsu mimo Lidlovih skladisc... Ce po tem, kako je tam flikana cesta, kjer skoraj ne najdes par metrov celega asfalta, se da sklepati, da je spomladi tam "samajama" ... Vsak dan se vozim iz Gorican cez Ladjo in Senico.... Tam mimo tovarne Goricane ko moras dvakrat preckat zelezniske tire, se verjetno zbudi celo mrlic v avtomobilu pogrebnega zavoda ... Pa recimo cesta iz Gorican, preko Sore, Drage, Gostec,... Do Pustala je tudi spomladi obupna... Saj potem nekako poflikajo vse skupaj... Ampak je to se vedno dalec od tega, da bi bilo podobno cesti ...
Vse omenjene ceste posebej menge?ka so za motor prakti?no nevozne....
Vgrajene resitve so ponavadi take, da jih dobis na veliki zaslon na armaturi... in sistem ti lahko sporocila prebere... Sicer ne bi o tem, kako je slisati sporocila, ki so napisana v slovenscini... ampak angleska ali nemska sporocila (pac tisti jeziki, ki so tudi glasovno podprti) pa prebere cisto razlocno ...
Drugega nacina, da bi moral vzeti telefon v roke in da je vgrajen tudi v Mazdi pa ne poznam...
Pa saj to pravim, sporo?ilo ti prebere prika?e, in ?lovek/posel je tak da mora odgovoriti takoj.....torej telefon v roke, bolje da ne vidi? tega
a po drugi strani vgrajujejo tehnologijo ki ti omogo?a spremljanje smsov in mailov! Tudi v mazdi.....normalno da bo vsak vzel potem telefon v roke in odgovoril.
Pri katerem operaterju si? Predplacniska ali narocniska kartica? PUK kodo lahko ponavadi vidis na servsinih straneh... Recimo Si.mobil ima naslov moj.simobil.si, Telekom ima moj.telekom.si ... Moras pa se prej prijaviti, kar zna biti problem, ce je treba potrditi nov racun preko SMSa ali kode, ki jo prejmes...
Ce ne drugace, bos resil z obiskom ali klicem operaterja...
Na mojsimobil ce imas dostop so vsi podatki. Njihov portal je kar uporaben
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.kaernten.at/de/articles/view/1718
Povezava za deljenje
Deli na druge strani