Obenem pokli?i v Fermija koliko te pride ponaredek za foro pa pokli?i ?e koliko pride original. Sama obnova je namre? zelo tam-tam z ceno ponaredka ampak zanimivo, pri obnovi dobi? eno leto garancije. Lahko se zapelje? do njih, da oni razdrejo avto pa ga po?timajo lahko pa le prinese? akso in v roku ene dveh dni jo dobi?.
Upam, da je ?el Hamilton najprej h Glocku in mu poljubil podplate... Vettel v Toro Rosu !!! je namre? dobesedno poni?al Hamiltona, ki ga nekateri imenujejo kralj de?ja - kralj de?ja my ass.
Prekleto veliko sre?e je bilo v leto?njem letu na strani Hamiltona, veliko ve? kot pameti in sposobnosti.
Boss sam sem ?isto nevtralen ampak a ne bi bilo la?e re?i, ?estitke Hamiltonu kot pa neke izgovore iskati? Zmaga je zmaga sre?a gor ali dol. Vsakr?no izlivanje ?rnca, ups ?rnega ?ol?a ne bo pomagalo.
Skrajni ?as, da ste dobili AC kakr?nakoli ?e pa? je. Bistveno je, da se pride veliko prej na cilj v va?e konce. Mogo?e pridem ?e do konca leta najmanj enkrat v va? konec pa da vidim to pomursko ?udo.
Ne vem no jaz ?e vr?em v tretjo pa prehitevam imam fore do 130km/h ali ?a ?e malo ve? in, da se razumemo avto vle?e ves ?as enakomerno. Pa naj za?nem prehitevati pri 3000rpm ali 4000rpm. Max mo? imam pri 7000RPM, navor imam ?ez celo obmo?je dokaj enakomerno, ?eprav je najve?ji pri okoli 5000RPM blokdao pa pri 7500RPM tako, da je avto pro?en kot kak dizel. ?e pa je dolga ravnina pa prehitim brez tea?av tudi v 4. prestavi ali 5. Je pa res, da ponavadi ?e zaradi varnosti (hitro pade? mimo) vr?em v tretjo. Govorim za 2.0 z 136 izmerjenimi konji pa dobrimi 1100kg plus moja malenkost (se skoraj ne pozna ). In verjamem, da isto lahko vozi tudi kak UKlopko ali Yavarye.
Aja pa v?eraj sem probal in se da brez kakr?negakoli cukanja v 5. peljati 50 ali pa celo 40. Ampak kot sem ?e rekel, meni se ne spla?a vzeti dizla pa ?e ?koda mi je imeti morebitne stro?ke, en turbo (bencinar) pri bajti je dost.
Lahko pa povem samo to, da je mene Audi A4 1.8T (150KM) razo?aral saj od tistega tako hvaljenega turba ni bilo niti T - OK, mogo?e je bil kriv quattro pogon, da mu je vzel vso ?ivost. :ne vem: No takrat sploh ?e nisem imel Mazde in sem bil na Kijinih atmosferskih bencinskih 116KM pa skoraj nisem ob?util, da bi bil turbobencinc tak zakon, kot se klele predstavlja.
To me e sodelavec opozoril, da 1.8t q ne gre tako dobro zaradi izgub.
drugace je prihodnost v T FSI in T-jet (se pravi bencin majhna kubatura in turbo)
Test v AM mi je bil zanimiv. Dizel vs TSI. Rezultat je v prid TSIja ?eprav ima malenkost ve?jo porabo (o joj prejoj ) ampak splo?no je pa bolj prijazen. Pozabili ste ?e na nekaj. Razno razne piezzo tehnologije, common rail vse skupaj podkrepljeno s turbino itd... Tu je tudi prednost dizlov in njihove "superiorne mo?i" ampak ravno kak TSI zna pokazati, da je bencinar s podobno tehnologijo ravno tako zelo ?ivahen, ?e ima pa kak l ve? porabe pa ni krize.
Res pa je, da so dizli in in jih dosti nabavi zaradi statusnega simbola kar mi gre res na k***c. Ne leti na vas (ker vem, da se marsikomu bolj spla?a ker naredi dovolj km letno - meni se ne ker jih naredim 15-20.000km). Ampak recimo sodelavec, ki si je nabavil Passata karavan 1.9TDI. Doma je pol km od slu?be pa se vozi v slu?bo z njim. Sem mu rekel, ?e se mu je spla?alo nabaviti dizla ker so dra?ji stro?ki pa, da itak ne naredi dosti km na leto, da mu samo ?koduje ko se takole vozi v slu?bo (da ne omenjam, da je takih frajerev, ki se pripeljejo max 1-2km v slu?bo in zasedajo parkiri??a, ustvarjajo gne?e in onesna?ujejo kar nekaj v firmi ). Njegov odgovor? Ja, da zdaj ko ima dizla bo ve?krat ?el kam na izlet in da bo naredil zdaj ve? kilometrov na leto ker se mu zdaj bolj spla?a in pride ?ez ceneje. In on se kao spozna na avte. To je isto kot bi se mu vozovnica za neko smer pocenila za 30% pa bi izjavil, da se bo zdaj vsak dan raje dvakrat peljal samo zato ker je zdaj ceneje.
?udn a? Si pomislil, da je to zaradi stro?kov. Dra?ja registracija, ve?ja poraba... Prihajajo ?asi majhnih, ?parovnih a u?inovitih motor?kov pa dizlov.
Prve napovedane cene vinjet so bile astronomsko visoke, pol so jih pa spustili tak, da ni blo za verjet. So rekli da bomo molzli obiskovalce in ne nas Slovence, zdaj pa vidimo koga se najbolj spla?a molst- tistega ki je najbolj vajen mol?e.
Ja saj to je bila pomoje sama politika. Dajmo jim poceni vinjete da si pridobimo glasove. Po volitvah jih podra?imo saj ?ez ?tiri leta bodo ovce neumne ?e pozabile. ?e slu?ajno zgubim volitve jih bo pa nova vlada primorana podra?iti in jim bomo to naprej metali takoj in pred volitvam. Spomnite se na tole ?ez 4 leta, ko bo opozicija to?no tole metala naprej koaliciji.
"this clip is from Finnish F-cup rallyseries, where there are no pace notes and studying the stages beforehand is not allowed. So people would get some perspective on why these guys are crashing."
Symon, ti se ma? pa? veselje ukvarjat z avti, js pa z Luno. Vsakmu svoje a ne?
Absolutno! Razlika je le v tem, da je pes ?iva stvar avto pa pa? tona ali ve? pleha ki ga lahko brez greha zavr?e?. Sicer pa vsekakor se strinjam, da je marsikateremu psu lep?e kot ?loveku ho?em le povedati, da je dosti tak?nih, ki se tak?nih ali druga?nih ljubljen?kov kaj kmalu naveli?ajo (kot si tudi sama napisala) nakar postanejo te ?ivali bodisi zanemarjene ali pa jih ljudje spustijo nekje sredi ni?esar pa naj se znajdejo.
Aja ?ist smo offtopic ampak dobro, da so nad nami ?e moderatorji pomoje obupali, oziroma bodo kmalu v jamralnik napisali, da jih uporabniki ne ubogajo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
FD avtodeli
Tel: 01-566-10-10
Mobitel: 031-669-977
Obenem pokli?i v Fermija koliko te pride ponaredek za foro pa pokli?i ?e koliko pride original. Sama obnova je namre? zelo tam-tam z ceno ponaredka ampak zanimivo, pri obnovi dobi? eno leto garancije. Lahko se zapelje? do njih, da oni razdrejo avto pa ga po?timajo lahko pa le prinese? akso in v roku ene dveh dni jo dobi?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani