Skoči na vsebino
Poplave 2023
Napisano

A niso pred leti celo Slovenijo zaprli za tovornjake, ker naj bi bil grozni snežni metež, pa je na koncu padlo vsega skupaj deset snežink na kvadratni meter. Zdaj pa verjemi napovedim in cel dan podlagaj stroje, če se mogoče napoved uresniči...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Jabolka so po 0,70€ za prijatelja in po 0,80€ za ostale. Glede na to, da sem spadal med prijatelje, sem vzel kar dve gajbi. 

Hruške? Hja, ob dveh zjutraj so po 'deset minut strahu'...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Tale se je pa danes pripravljal in pripravljal in pripravljal, ampak jaz nisem dočakal, da bi se končno pripravil. Nimam pojma, kaj mu ni štimalo...

IMG_20230824_122403473.jpg

Vseeno ga je bilo zanimivo gledat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

1.) Ni bistvo samo dizel, ampak tudi, kam je vgrajen. Če bi poleg dizla ponudili tudi avto, bi se odločil menjati naš FucksWagen. Tako pa imaš na izbiro nekakšne športne terence, ki niso ne športni ne terenci. Pa še štorasti za mestno gužvo...

2.) A da prodaja dizlov že nekaj let pada? A bejž no! Normalno, da pada, če ga pa skoraj nikjer več ne dobiš. Če ga pa že stakneš, pa čakaš nanj ... ... ... Ma, slonica prej skoti kot pričakaš novega dizla. In vmes ti trikrat ponudijo električnega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jezikanje, pravopis itd
Napisano

Ja, eden guča, drugi parla. To sem že doživel. En tip je bil iz Liveka pri Kobaridu, drugi je bil iz Kančefcev (al nekaj takega) nekje z Madžarske meje, pa sta se med seboj pogovarjala angleško - ker slovensko se nista zastopla...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 23. 8. 2023 ob 14:24 je Scr3am napisal:

Evo pa je uzunej nas titanik.

IMG_20230821_111036.jpg

IMG_20230821_094337.jpg

Jeklena krtača, ferosan, temeljna barva, dvakrat pokrivna barva in oglas na AvtoNet: "Dobro ohranjen, vožen na Primorskem, cena 150€"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jezikanje, pravopis itd
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Nobem nebo skrbeu :D

Meni osebno je takale zadeva od @MazdaBoy še nekako oprostljiva,

ko pa kaj takega dobim na messenger me pa prime:

image.png

null

O tem bi pa lahko kar novo temo odprli, kaj z naslovom Pravilna slovenština ali kaj podobnega...

Sem enkrat v službi en teden skrbel za pošto - klasično in elektronsko. In sem ugotavljal, da ljudje sicer poznajo črke, ampak nimajo pa pojma, kaj z njimi počet. In je eden opisoval, da je do prometne nesreče prišlo, ker je ženska prisilila prednost... Pa še jih je bilo takih, kjer sem kar lep čas proučeval, kaj je želel umetnik povedati.

No, da ne zavijem preveč iz smeri: tisto "pivo" od danes dopoldan sploh ni bilo tako slabo. Pa tudi družba ni bila tako napačna. V bistvu moram priznati, da so povsem fajn ljudje... Mogoče zato, ker sem sinoči v prikolico odklopil varovalko vtičnic in so zjutraj vsi mobiteli imeli prazne baterije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Bini napisal:

Si 100% 🤔

Mogoče pa.... 🍹🏖️🌎

Pri Putinu sta dve opciji:

- ubili so ga, ko so sestrelili letalo

- ubili so ga na kakšnem 'sestanku' v kleti Kremlja pa ga naložili na letalo, ker so potrebovali alibi...

Me pa zanima, kako bodo Wagnerjevci to sprejeli. Saj je možnost, da jim ukinejo financiranje, pa upajo, da se bo samo razpadlo. Lahko se pa ta ideja obrne ravno v drugo smer in lačni vojaki v polni bojni opremi pridejo osebno v Kremelj vprašat, če ima Putin v pisarni kaj drobiža za panin...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Sem se razveselil, ko se mi je zdelo, da sem (par dni nazaj) srečal @Wankel, pa se je izkazalo za lažno upanje. Zdaj pa namesto v moški družbi s pivom "nazdravljam" z otroci in nadomestkom piva...

IMG_20230824_090554418.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Meni je prav. Ker če naredim 315 km do Term 3000, mi je prav vseeno, če jih naredim še 15 več (sicer del poti po drugi cesti) pa grem tja, kjer je opazno cenejše. In smo tam, kar je omenjal že @Scr3am...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 urami je Scr3am napisal:

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...  Je pa treba tudi vedeti, da je delovna sila (kuhar, natakar) postala bistveno dražja. Na turističnih destinacijah imajo natakarji in kuharji tudi 15+ € (SP, ker redno zaposlitve ne dobijo) + cena nabavne vrednosti hrane in pijače je šla bistveno gor... ... ... ... ... ... ... ... ... 

Mogoče res. Ampak na Hrvaškem ta teorija pade v vodo - no, saj, bazeni so takoj zraven...

IMG_20230823_072639076.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Mogoče kaki slovenec dela al pa albanec 😉

Mislim, da je pravi Hrvat, s preverjenim rodovnikom. Beqiri al nekaj takega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Bemtiš, kaj rata iz za#€#@ncije... Zdaj smo spet na Hrvaškim. 

Dve štruci polbelega kruha (že narezanega) in 'piksna' prahu Cedevite, pa sem od 5,50€ dobil še nekaj kovancev nazaj.

Po zajtrku smo šli v bazen. Oče, mati, en dodaten 'odrasli' (otrok nad 15 se šteje za 'odrasli') in trije otroci (tistih pod 6 let niso računali), pa smo plačali 64,50€...

In potem me prepričujejo, da je Hrvaška draga in da je Slovenija poceni...

Za primerjavo, en bazenček z dvemi tobogani, kot je na primer Aqua park Bohinj bi plačali preko 80€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, je moja matematika malo zatajila. Sonce pa to...

3 x 0,75 ni 1,5 ampak 2,25. Ker če 1,5 litra razdeliš na 8 oseb (pa čeprav jih je večina otrok), dobi vsak glih za jezik namočit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marsovci - Darsovci
Napisano

Si moram ta posnetek malo bolje ogledat, ker zna biti, da je na njem tudi naš FucksWagen. Samo v kontra smeri. Smo se tudi mi spraševali, če je mogoče sonce komu preveč vžgalo v glavo.

Sem se pa potem prav lepo peljal nazaj, prazna avtocesta, komaj kje kakšen avto. Sem prav nalašč vozil strogo po omejitvi, da nisem bil prehitro mimo. Je pa res, da sem šel iz Nove Gorice ob 22:15...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A res mislijo, da sem mona, ki ne razmišlja al se meni samo tako zdi?

400 gramov hrenovk + 100 gramov hrenovk gratis je 0,30 evra dražje kot 500 gramov hrenovk brez česarkoli gratis... 

IMG_20230821_093641742.jpg

A sem jaz kaj spregledal al oni res mislijo, da sem z matematiko končal, ko sem končal osnovno šolo in da zdaj samo iščem, kje bo kaj gratis, pa ne glede, koliko bom plačal tisto, kar mi podarijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.