Kremšnita je bila najboljša v Motel Podlehnik a je žal že mnogo let več ni. Podobno sicer sedaj ponujajo na počivališču Tepanje.
Jp, 30 let nazaj so slovel Tepanjske kremšnite najboljše daleč naokoli! 👌
Ko smo se peljali z morja smo glasovali, ali gremo na Trojanske krofe ali na Tepanjske kremšnite😊
Potem pa se je pojavila tista k..... a rastlinska smetana in neka fensi šmensi dietna krema pred kakimi 20 leti tak da je bilo konec veselja za želodčke..... Danes pa pojma nimam kake so, ker se iz MB peljem z veseljem mimo, ko pomislim na tiste dietne kremšnite, ki so včasih bile. 🥴
Hja, če se je pa dvignila cena nafte in polprevodnikov...
Ko gledam, po kakšni ceni letos prodajajo med, se sprašujem, če njihove čebele letijo na kerozin... Za 1000 gramov medu hočejo od 12,34€ do 14,44€, če pa gre za med z geografskim poreklom, so pa cene še za kakšen evro ali dva po kilogramu višje...
Pa to še ni najhujše.
Tudi purani so prišli na 10,51 € za kilogram, a jaz jih pa zase zredim po ceni okoli 4€ na kilogram. No, ja, rabim še bencin za helikopter, da jih zvečer s pašnika naženem domov, pa pridem blizu tistih 10 evrov...
Kar se pa kokošjih jajc tiče, imam pa občutek, da vsako jajce posebej čipirajo, kajti kokošja jajca so od 3 € za 10 jajc do 3,60 € za 10 jajc, pa vse tja do 4,10 € za 10 jajc. Take cene pa zato, ker so zdaj težave s polprevodniki, ki so bistveni sestavni del čipa. In zna biti, da jaz zato toliko ceneje pridem skozi, ker jih ne čipiram...
V času druge svetovne vojne so take streljali na licu mesta, ma ne da so dokazali, da gre za vojno dobičkarstvo. ne, dovolj je bil že sum, da je nekdo vojni dobičkar, pa so ga že obravnavali kot izdajalca. In izdajalce so v vojni hitro obsodili in obsodbo hitro uresničili...
Sem ugotovil, da sem res v poceni mestu-kraju doma; dom.pišeki in purani po 5-6€za kg, jajca domača brez čipiranih kur pa 2-2.5€ 10kom
Slaba stran tega je pa to, da mi je zato skoraj povsod kamor grem vse hudo predrago..... 🥴
Gostilna Gala mi je bila zelo pri srcu, tokrat zgrožen nad cenami, prilagam račun.
Otroška porcija Dunajca in pomfri: 16.30
3 dl točene Fante oz. Ore: 3*1,35 = 4.05
Mah ne grem nikoli več in tudi ostalim odsvetujem, slabo se jim piše na ta način.
Tak to gre,spravljajo not predlansko leto,ko so bli zaprti!🥴 Nič bo treba tko nardit; pogledat meni in ko vidiš take extra nategunske cene rečt hvala lepa adijo"ne nasvidenje"!
Me res zanima če za te dvojne cene dobijo tudi kelnerji dvojno plačo?🤔
Mene je pa dons pošteno pretresl ko sem se vozil 80-85km/h. po sem pospešil na 100+ se je avto umiril.....
zdej pa ne vem al bo treba kam na servis al je pa bla pa cesta tolk slaba, cesta od Trojan (@Bini: sem nabavu Kremšnite :D) do Prebolda. bom moral še na kako testno vožnjo kam drugam.
Če ne bo bolš bo treba spet denarnico preluftat. tko da že tuhtam kam na centriranje in optiko. Če pa to ne bo pomagal pol pa kr na uradnega pa naj pregledajo k imam še ''car garantie'' do januarja.
Jp, Viljamovka, bo kakšna v flaši manj.... 😪😟
Centriral boš pa bo ok, ful je vroče in liže gume👍
Aja pa okoli ust se obriši, ker si čist od smetane..... 😊😂🤣😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bikec je @Slivka-i ušel..... 😊😂🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani